Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata si de la Galati! intradevar, se anunta o zi superba, eu am deja doua ore de cand sunt treaza, ca Andrei s-a hotarat pe la 6 ca ii e foame si nu a mai fost chip sa il adorm, asa ca pana a mancat, a trecut jum de ora, am pregatit cafeluta si va astept si pe voi cu una aburinda
apropo de mesaje, azi sunt happy pentru ca voi merge din nou la sala, pt gimnastica monitorizata, am fost si in luna februarie, dar martie am intrerupt din diverse motive, dar azi m-am hotarat si o iau din loc....e super.... sunt niste mese care se misca ele pentru noi, nu faci nici cel mai mic efort, dar eu intr-o luna am dat jos de pe talie 10 cm .... 2 cm pe coapse si 2 pe burtica... si 4 kg; am vazut ca sunt si in bucuresti, constanta, iasi, cluj, parca, daca intereseaza pe cineva va spun si cum se numesc...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Nela, sper sa va faceti bine cat mai repede, sa fie bebelina din nou vesela si jucausa, ma rog la Dumnezeu sa fie ultima rabufnire a virusului ... si tie si Anei nazdravana...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Neata si de la noi!

Uka esti o scumpa si Carina e o dulce! Sunteti o familie minunata, mi-au placut mult pozele voastre de la Buc. Si la noi este un sooooooare si frumos, abia astept sa iesim si noi in parc, cred ca ma risc sa mancam fructele afaraSucul de lamaie nu se recomanda inca ca e prea acida si strica flora intestinala, in schimb sucul de portocala este ok, dar nu mai mult de 30-40 ml.

Lali ma induiosezi mereu cm iti aduci aminte de copilarie, o nostalgica irecuperabilaSper sa rezolvi cu slariul bonus cat mai curand.

Hepi mie dr mi-a zis ca se da 50 de gr de carne pe pui sau vita (vitelul ar avea mai multe toxine cica), nu conteaza ce parte. Pieptul e ff fad si innecacios, pulpita e mai moale putin si poate ii place mai mult, o sa vezi tu cand incerci. Chestia e ca nu stiu cat inseamna 50 de gr, nu am cantar de bucatarie

Nela sunt alaturi de voi, ma rog sa se faca Ana bine, sa treaca virusul asta afurisit. Imi pare tare rau ca suferiti.

Miha ce tare e soacra, parca o vad cum ii vorbeste mirata lui Josh

Ma duc ca s-a trezit pustiul si ne e foooaaaameeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Nela, mami, Doamne ajuta sa fie bine! Drum bun acasa! Va pupa fata cu drag!

Uka, asta cu dovlecei.ro e gluma anului:)))) super tare

Duamna Luto, ce placere sa va citesc din nou!

Natalie nu mai are temperatura, in schimb am racit eu ca naiba, am nasul infundat si ma doare gatul rau. Still, voi profita de vreme si o sa ies. Azi cred ca dau o tura prin Plaza, sa iau cea cadou ca se apropie ziua co-autorului...desi la cati ani face, nu merita nimic..

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata fete dragi!

Uka sunteti foarte frumosi toti 3 si se vede clar ca v-ati distrat in plimbare. Super! Frumoase si pozele cu sarbatoritul.

Nela mami drag, mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce treceti voi, sa dea DD sa fiti bine, Ana nazdravana sa isi revina complet, sa aveti drum bun catre tara si o luna minunata.

Fragutza ma bucur ca sunteti mai bine cu DA-ul si ca iubitica e cuminte in carutz, ma rog as o ia si a mea pe urmele voastre.

Luto ma bucur mult sa te reved, si normal ca Gogo nu se dezminte.

Elle cred ca ai tras o sperietura de numa', bine ca e printesa ok....mai ramanem noi de carutza, ca a mea o pot lasa linistita pe marginea patului si nu se intampla inca nimic.

Referitor la carnita noi deocamdata nu am primit instructiuni, dar abia astept sa vorbesc cu dr si va spun si voua ce am aflat.

Eu in schimb sunt in pana de idei la combinatii de fructe si mai ales de legume. Voi din ce mai faceti supa la bebei...cartof normal a dat careva....eu i-am dat numai dulce pana acum, dar parca as mai schimba ceva, ca normal ca s-a plictisit mitica....oricum o voi suna si pe dr astazi...uof.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunitze inainte ANDREI si STEFAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mamideandrei pe mine ma intereseaza cum sa dau jos din talie. Te rog trimite-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Andrei si Stefan!
La multi ani tuturor dovleceilor aniversati azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza si de la mine,ieri nu am avut net aproape toata ziua,de fapt dim o juma de ora si seara dupa 9
Nu am recuperat dar ma duc acum sa citesc din urma

Mergi la inceput

Eiiii, haaii, unde ati disparut toate?

Mergi la inceput