America (196)
Raspunsuri - Pagina 11
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Buflea, vezi ca eu te pun sa speli vasele....m-am invatat cu binele acum |
Miere, pai sa lamurim ... vase spala barbata-tau, pe mine trebuie sa ma protejezi ca sa te duc pe cele mai inalte culmi ale extazului. Asta e menirea mea ...cum vrei s-o fac cu mainile mirosind a detergent de vase ?... sa nu-mi spui acum sa nu imi folosesc mainile ca nu stiu alta metoda, trebuie sa ma perfectionez
ocebine spune:
Fara miini e ca mincarea fara sare...trebuie tot arsenalu'.
Bag de seama ca trebuie sa dau din gene si prin alte parti ca Buflea ma inseala cu Miere. Inseamna ca nu mai sint suficient de picanta! Ma duc la "in unul in doi" sa primesc sfaturi cum sa ma rujez, sa fiu mai sexy, cum sa aduc o bere in dinti...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Lasa draga ca o sa-ti cumpar un detergent de vase ecologic!
sau o pasta de dinti organica, stiii...sunt cam sensibila:))))
Anamaria, pentru tine e loc oricand in cuibusorul nostru de nebunii, nu degeaba ii spune "menage a trois", deocamdata suntem doar doua, desi presimt ca Buflea face cat trei:))!
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Lasa draga ca o sa-ti cumpar un detergent de vase ecologic! sau o pasta de dinti organica, stiii...sunt cam sensibila:)))) Anamaria, pentru tine e loc oricand in cuibusorul nostru de nebunii, nu degeaba ii spune "menage a trois", deocamdata suntem doar doua, desi presimt ca Buflea face cat trei:))! Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Deci eu la vase nu ma bag...daca se lasa cu nebunii, atunci pot fi convinsa. Stai sa vezi ca ne prinde Lia...nu stiu daca pot duce atitea triunghuri, dar as incerca!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Io imi ofer sotu' pentru nopti fierbinti daca imi spalati si mie vasele......si masaju e inclus!!!!
(da' daca se lasa cu copil si e fata, il vreau io)
Carmen, sunt filmulete pt copiii de genu' asta...David e fascinat...avem si microscop si m-a lasat sa ii iau si sange doar ca sa isi poata vedea celulele
Andrada, parol, iti trebuie un sling pt 50kg+ ca al meu "puppy" la 6 lunisoare ale sale cam atat are...mai bine te interesezi de coloana ta...cu siguranta o sa ii atarne piciorusele
Da' soacra-mea l-ar purta si acu pe Radu in sling daca ar reusi sa ii adoarma suficient de adanc
BiancaM spune:
Sunt suparata pana la cer... Azi mi-au chinuit ursuletu' jumate de ora sa-i puna cateter si nu au reusit. Nici nu va puteti inchipui cat a putut plange, si eu pe langa el. In aprilie o sa-i faca anestezie si o sa foloseasca o camera sa vada ce si daca obstructioneaza ceva calea spre vezica . I-am dat tylenol, poate ii mai alina usturimile cand face pisulica.
Mami de Amalia si Andrei
miereamara spune:
Bianca, dar ce are Andrei? De ce a trebuit sa ii puna cateter?
Sinzi pt catelul tau ar fi puna o poseta din aia de vezi pe la VIP-uri, haha....cum ti-ar sta cu el pe umar?
Mie slingul mi-a placut, sincer, l-am folosit mai ales cand imi faceam workoutul, de fapt asta era workout-ul meu, mergeam cu copkilul 2 mile pe zi. Nu mi s-a parut practic din cauza faptului ca se incingea f tare in el, asa ca de prin luna mai cand au inceput caldurile si umezeala am renuntat la el.
blackpanterro spune:
Haha, Miere, asta am vrut sa zic si eu, posetele alea cresc de la an la an, vezi cate una pitica de 1 metru jumate cu o traista din aia de poate baga in ea 10 kile de varza :)))
Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
BiancaM spune:
nu au descoperit inca de unde provenea sangele din pisulic (acu 2 luni).si vor sa vada dc are reflux(dc se duce pisu inspre rinichi, cand il elimina)
Mami de Amalia si Andrei
sinzi_ana spune:
Io-s invidioasa...ca mi-as purta si acu copilul in sling daca ar sta...hihihi...
Si mie imi plac...dar eu cu siguranta as lovi copilul cu capu de masa...ca mi-s impiedicata
Bianca, are UTI? Sau ce se intampla?