America (196)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxij spune:
Eu ca single mom, sorry compressori pt going green da' am trecut demult la farfurii de hartie. Pana si castroane. Si pahare de plastic. Problema e ca nu m-am armonizat cu tacamurile si asa ca chiuveta mea se umple de furculite si cutite Ah, si tigai. Dishwasheru' nu merge, ca nu se goleste singur Mi-e lene sa il golesc, asta era choru' lu' fi-miu, da' si ala pe jumate, el le scotea, eu le puneam in rafturi, asa ca nu mi se parea mare ajutor.
Buflea, ia du-te, macar sa ai ce sa ne povestesti!
miereamara spune:
Citat: |
Bai nene, rau am ajuns, sa ne imprumutam amantele una la alta |
Ti-o dau dupa ce imi revin eu din oboseala asta cronica
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miereamara
Ti-o dau dupa ce imi revin eu din oboseala asta cronica |
Egoisto ...
miereamara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buflea
Egoisto ... |
Lasa bey ca tu ai soacra, eu nu am norocul asta, ptiu, ptiu, scuip in san!
Cum ti-ai pus fontul ala???
O sa spuna fetele ca am innebunit:))
buflea spune:
Baiii, daca iti trimit soacra mea iti trebuie doua amante ca sa-ti salveze casnicia ...
ocebine spune:
Nu mai scrieti cu alb si puchinos ca sint baba-chioara!
Buflea, ma parasesti???
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Ihiiii si dupa aia te impiedici de mine in clubul popo...de gat cu amantele.
Eu am fost intr-un astfel de club, vaiiii ce m-am distrat! Pe langa faptul ca muzica era bestiala, am scapat de orice stres legat de sexul opus si am dansat de am rupt pingelele. Una dintre prietenele mele a venit intotdeauna cu sotul si el nu parea sa se simta prost, asa ca...give it a try!
buflea spune:
citat din mesajul lui ocebine Buflea, ma parasesti??? |
Niciodata draga mea, esti amanta vietii mele, doar flirtez cu Miere. Stii ca am probleme de commitment. ...rusinicaaaaa
miereamara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Niciodata draga mea, esti amanta vietii mele, doar flirtez cu Miere. Stii ca am probleme de commitment. ...rusinicaaaaa |
Buflea, vezi ca eu te pun sa speli vasele....m-am invatat cu binele acum
buflea spune:
citat din mesajul lui miereamara Eu am fost intr-un astfel de club, vaiiii ce m-am distrat! Pe langa faptul ca muzica era bestiala, am scapat de orice stres legat de sexul opus si am dansat de am rupt pingelele. Una dintre prietenele mele a venit intotdeauna cu sotul si el nu parea sa se simta prost, asa ca...give it a try! |
Pai din ce imi spui imi vine sa-l las pe barbata-meu acasa ca daca il violeaza cineva ...si cred (sper) ca e virgin, s-ar putea sa iasa traumatizat pe viata
Baiii, eu scriu mic si ascuns cand mi-e rusine de ce scot pe taste, dar nici sa tac nu imi vine ...uite asa imi stric reputatia.