America (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

off Bianca! imi pare tare rau!
multa sanatate ursuletului!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Apropo de lovit copilul ...sa parasc barbatul, dupa faza cu cuiele in patut si altel alea:)) a urmat o perioada de acalmie (aparenta):))
Rad acum, dar aseara l-am injurat de toti sfintii si inclusiv mama...pune copilul in carca si il loveste cu capul de tavan, ii zic ai grija, da-l jos, uite l-ai lovit, nu ma simt comfortabil cu el in carca ta. Nooooo....nu se intampla nimic, cat de idiot crezi ca sunt???Dahhhh

Fetelor...a inceput sa alerge prin casa si a lovit copilul cu capul de un prag, exact ca in filme, a avut saracul recul, i-a venit peretele ala de la jumatatea nasului in sus....doar ce ii trecuse vanataia aia din frunte...mi-era ca i-a spart nasul, dar din fericire nu e decat usor botzit..
Imi venea sa il omor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Nu am citit decat primele 4 mesaje de la pag 11, ca eram tare curioasa ca de obicei si a trebuit sa ies afara ca radeam cu lacrimi si se uitau urat astia la mine. Daca ma dau afara, sa mor de nu trebuie sa imi gasiti loc de munca.

Ma duc inapoi la citit! Sa o sun pe Lia sa ii spun ca are de citit, sa nu o sun?!
Ana-Maria, pai tu intrebi de triunghi cand ai moderator langa tine! shhhhhhhht!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bianca, mititelul!!!! Dar s-a intamplat doar odata sa aiba celule rosii in urina??? (a avut si celule albe?) Sanatate multa!!!

Irina, sa il parasc si eu pe al meu...azi a fost early release day...si el trebuia sa il ia la 12(s-a batut cu pumnul in piept ca il ia el, ca vrea sa faca ceva special cu copilu)...Mancare nu avea la el, la scoala nu ii se da cand e zi din asta...
Il sun pe la 1 ...sa vad ce fac...barbatu' uitase ca tre sa il ia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Triunghiuri, patrate, hexagoane...incerc o data din toate, na!

Am uitat sa spun ca aseara m-am pupacit cu Alex pe canapea (el are faze de asta de pupacit si imbratisat...Nick nici sa nu auda, mergem pe trotuare opuse deja) si din atita pupat mi-a tras cu dintii din fata direct in nas...acum am "imprint" la doi dinti pe "bridge-ul" nasului. Zici ca-s jucatoare de box!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Buflea, ma parasesti???

Niciodata draga mea, esti amanta vietii mele, doar flirtez cu Miere. Stii ca am probleme de commitment. ...rusinicaaaaa

ok, si eu cui raman?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:

cum sa aduc o bere in dinti...

Imi pare rau, "berea in dinti" se da numai ca sa treci clasa.
Examenul de licenta se ia numai daca stii sa bagi o coada de ciresca in gura si s-o innozi cu limba - am vazut eu asta in Twin Peaks.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bianca,offfff...pupam puiul mic.

Irina,barbati astia.......sunt niste copii mari.Am si eu una dintr-asta...,era Rudy de vreo 4-5 luni...si il arunca Sam...asa tare in sus...si se loveste scumpu cu capu.....s-a auzit un buffff;se intelege ca l-am tocat luni de zile....la cap....si mana pe copil nu a mai pus-o.Asa ca...daca vine asta micu acasa cu note mici....i amintim la domnul tati....a cui e vina
SANZI,pupam pe DAVID cel frumos.Ai de ce sa fi mandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:

cum sa aduc o bere in dinti...

Imi pare rau, "berea in dinti" se da numai ca sa treci clasa.
Examenul de licenta se ia numai daca stii sa bagi o coada de ciresca in gura si s-o innozi cu limba - am vazut eu asta in Twin Peaks.

Asta cu ciresica e fumata in liceu, ca innodai cozi de cirese si nu faceai altceva (mult zgomot pentru nimic). Neeeeext!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Anamaria, pentru tine e loc oricand in cuibusorul nostru de nebunii, nu degeaba ii spune "menage a trois", deocamdata suntem doar doua, desi presimt ca Buflea face cat trei:))!

Bai, nici nu stii la ce te risti ca si eu si Amanta avem un credit la Delta de cand am vrut sa zburam la Lia si nu ne-a lasat iarna....
Si nu am inteles ce vrei sa spui cu : eu fac cat trei ? La performata sper ca te refereai, nu la gabarit ...desi ...

Mergi la inceput