Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 8
khristin spune:
Salut,
Tudor, La Multi Ani fericiti si sa-i bucuri pe parinti
Denisa, o sa ne auzim noi in curand, speram sa treaca nebuia cu casa. Ce ne termina e curatenia de doua ori/zi sa arate casa sclipitoare si ca si cum ar fi nelocuita . Dar scapam noi si de asta...
La Great Wolf Lodge a fost super, am incercat toate slide-urile alea care mai de care, amandoi ai mei au fost in al 9lea cer, ciar si asta micutzu
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Ione81 spune:
salutare si de la noi!
s-a tot discutat de munti... eu am facut toate dealurile in oltenia la tara, in zona pe acolo pe langa heculane, si apoi "expeditie de iarna" la prejba, in lotrului...
ma apucasem si de catarat la herculane, dar nu a fost sa fie...
cum am facut si cursuri de parasutism un an si juma dar cand a fost vremea de efecutat un salt, imi schimbasem nr de tel si antrenorul nu a avut cum sa dea de mine si cand l-am sunat eu era prea tarziu ca se 'sarise' deja; era pe vremea fara mobil, doar cu fix :D deci stiu sa impachetez si sa dechid parasute, dar nu am sarit niciodata! mi-am spus ca totul se intampla cu un motiv, cine stie...
dar cea mai frumoasa expeditie a fost cand am facut fagarasul, vreo 10 zile, am fost pe negoiu!! oaaa, am facut strunga dracului.... va dati seama, prima data serios pe munte, am zis ca mor, eram cea mai neexperimentata si nu am stiut la ce sa ma astept, haul sub tine si tu tre sa sari de pe o stanca pe alta...la un moment dat am zis ca daca mor, mor, macar sa se termine naibii, si am luat-o inainte si nu m-am oprit pana pe negoiu, ahahha
a fost singura peioada din viata mea cand am dormit toata saptamana la ora 9; soarele se culca pe la 6, mancam, povesteam, mai povesteam, dar dupa 3 ore tot nu mai aveai ce face, dormeai!!!
si nu o sa uit nicioadata, cand am coborat, impactul acela brutal, doar am trecut pe partea cealalta a muntelui si pac, zgomot, masini, nebunie, la balea lac; si apoi am coborat pe transfagarasan, la propriu, am coborat la picior cativa km buni, pana cand am gasit o ocazie...din pacate pozele cu peisajele (si cu fostul) sunt imapchetate pe undeva printr-o cutie in ro :)
si am facut si ceva ture in stancosi, dar din astea de o zi, cu masina la baza muntelui, sunt superbi stancosii, insa nu ne-am aventurat in expeditii, dar aveam colegi la Safeway care faceau back country;
iar schiatul, e divin in stancosi! schiezi pe coama unui munte, si la baza muntelui din fata vezi lacul
dar parca acuma tot mai tare prefer o mare calda, un nisip cald si un soare divin :D;
sau un ruscacel in spate cu o sticla de apa in buzunar si harta in mana, si sa descoepri orase noi, arome noi, oameni noi...
chiar vorbeam cu sotul, ca un fost coleg de-al meu de la Procter (cand eram in Ro lucram la P&G si aveam colegi peste tot...), din Saudi Arabia, postate un link pe facebook cu burj el arab, singurul hotel de 7 stele din lume:
http://www.youtube.com/watch?v=cKOOFQ-OTmM
si sotu' miu zicea ca pt el turismul inseamna sa te scufunzi in alta lume, alte obiceiuri, nu sa mergi al burj el arab, sa te serveasca filipinizi si indieni la dubai, si sa platesti 2000 pe noapte
hahaha, eu m-as duuuuuce, dar n-am nici cu cine, si dupa cum ati ghicit, nici cu ce :)
teoria mea e sa beau si din tinichea pe munte, dar si din cupe aurite la burj el arab, nu? :D
Ione81 spune:
asa, revenind cu picioarele pe pamant, noi suntem amandoi pe penicilina, pus, o infectie la gat, az noapte nu am dormit de dureri de gat, nas, cap, urechi, si burta, ca doar trebuia sa fioe acea perioada a lunii
when it rains it pours!
si sotul se tot agita ca deja au trecut 2 -3 saptamani si a aplicat la cateva poziti si nu l-a sunat nimeni
asa ca bafta noua si bafta si voua, celor care va cautati job!
AnkaLaura,
Nu sunt in CS, trebuie sa ai foarte multa rabdare si sa fii calm acolo. Sunt in marketing, dar oricum in industria farmaceutica, din cate am vazut pana acum te porti cu manusi cu toti clientii :D
si partea buna e ca au mai angajat o fata, incepe luni, sa ma ajute, poate trec si eu pe program de 35h, in loc de 40-45!
Simonna,
ce m-a distrat povestea cu ursul!
si mie mi-a placut Ally McBeal, le-am vazut pe toate si apoi le-am revazut, ca si Sex and the City!
CHIAR, NU VRETI SA MERGEM FANELE DE SEX AND THE CITY cand se lanseaza in mai la film?
mai aveam de scris dar imi curg m ---ii pe tastatura, asa ca va urez un weekend placut!
si Ana, la multi ani pruncului si multa forta!
mimitete spune:
La multi ani lui Tudor! Sa fii sanatos si fericit.
Denisam, imi pare rau dar lasa ca tot raul spre bine, iti gasesti ceva si mai bun.
Ione, multa sanatate.
ankalaura, drum bun si integrare usoara.Sa pasiti cu dreptul.
Am fost la "How to train a dragon" (3D), meserias, merita vazut.
Weekend placut,
iuliana spune:
Fetele, am si eu o intrebare la voi. Aveti idee daca eu ca detinator de green card american, deci ceteatean roman, am nevoie de viza ca sa vizitez Vancouver-ul in Canada?
Merci
pitilache spune:
Iuliana nu ai nevoie de viza canadiana daca ai GC. Uite www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp" target="_blank">aici mai multe info.
khristin spune:
Mamaana, fain magazin Brandt . Maruntaie pt. drob gasesti si la Highland Farms. Noi nu sarim drobul de Paste.
Ione, si eu sint fan declarat Ally McBeal & Sex and the City . Aseara ne-am delectat cu The Blind Side. Mi-a placut garderoba doamnei Tuohy si ce tantosa era mereu.
Ankalaura, ce putin a mai ramas...multa bafta sa aveti pe noul continent.
Zavalita, intotdeaua sint de inteles aceste 'mixed feeligs'. Tu cand ai prevazuta sosirea?
Iuliana, eu stiam ca cetatenii americani nu au nevoie de viza pt. a vizita Canada, la fel cum nici canadienilor nu le trebuie viza pt. US. Dar stiu ca pana sa ne luam noi cetatenia canadiana, sotul meu a trebuit sa aplice pt. viza americana pt. un business trip si i-au dat-o pe 10 ani fara probleme. Vreti sa vedeti Rocky Mountains?
A propos de banci si noi am lucrat fara probleme cu Royal Bank.
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
iuliana spune:
Khristin, nu am idee ce sa vedem in Vancouver:). Azi ne-am hotarit asa deodata, si chiar niste idei de ce e de vizitat pe acolo sint binevenite. Hoteluri bunicele si nu prea scumpe etc...orice info would be very much appreciated:)). Vrem sa stam vreo 4 zile...nu ne-am facut planul exact, mai ales ca o sa zburam la Portland, apoi mergem la Seattle si apoi Vancouver. O sa incep sa ma interesez ce e de vizitat pe acolo.
Merci mult.
pitilache spune:
Khristin detinatorii de GC nu au nevoie de viza ptr Canada dar reciproca nu-i adevarata!!! adica rezidentii permanenti canadieni au nevoie de viza pentru US (in functie de pasaportul pe care-l au bine-nteles)...
Laura B spune:
La multi ani Tudor! Ana, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Iuliana, iti trimit un PM.
Foarte pe scurt si despre noi: de saptamana trecuta am inceput sa merg la fizioterapeut ca nu mai puteam de spate. Primele doua zile dupa prima vizita a fost si mai crunt, acum e insa usor mai bine.
maine pleaca mama... si se reintoarce abia spre sfarsitul anului, cand trebuie sa ma intorc eu la munca.
toate fetele
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner