Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Laura, sar-na si picioarele. Astept mesaj:). Am uitat sa spun ca am vrea sa vedem, si lacul Victoria...adica e musai:)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliana

Am uitat sa spun ca am vrea sa vedem, si lacul Victoria...adica e musai:)).

Am trimis un PM.

Lacul Victoria din nordul insulei Vancouver? Noi nu am ajuns acolo inca Tofino a fost cel mai departat punct de pe insula vizitat (si e superba zona!)> Pana la lacul Victoria e ceva distanta- vreo 500km intre Victoria si Port Hardy... Dar atunci neaparat sa vedeti si Victoria si, daca aveti timp, Tofino. Daca vrei, fac o listuta si cu ce ne-a placut noua pe insula

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ioane

asa pt.tine

http://www.facebook.com/album.php?aid=2028624&id=1257517204&l=12dd9b9705

O alta serie dupa Pasti

Anka, drum bun si "aterizare" lina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

delphin foare frumoase pozele!!! ti-am cerut si prietenia pe FB

La multi ani de Florii!!!

Simo urari pentru F.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani tuturor Florinelor, Florinilor sezatorii!

Simonna La multi ani sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ione si eu sunt fan declarat Sex and the City, si de cand am descoperit Cast TV (http://www.casttv.com/shows) ce crezi ca fac seara dupa ce se culca piticul? Ma uit la Medium si la Sex and the City, unele episoade cred ca le stiu pe de rost
Eu as merge cu drag cand se lanseaza al doilea, imi aduc aminte de primul film, acum doi ani, eram insarcinata si trebuia in mai sa fiu in luna a 8-a, ziceam ca de-ari fi sa nasc acolo in sala, eu ma duc sa=l vad. Pana la urma am nascut in aprilie, cand s-a lansat filmul eram in spital cu piticul (ca a stat 3 saptamani acolo la prematuri) asa ca am reusit sa vad filmul abia dupa vreo 6 luni. De data asta nu mai ratez insa ocazia.

Delphin superbe pozele din Dubai, soacra-mea e innebunita, toata ziua viseaza sa mearga in Dubai.

La multi ani tuturor floricelelor!!!!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

La multi ani de Florii fetelor! Sa aveti o primavara minunata!

Si asa, la spartul tirgului, Tudor de Ana Stroe! Multa putere Ana, sa treci cu bine peste perioada asta dificila!

Laura, drum bun mamicii tale! Si sa ve revedeti cit de curind! Uff, greu mai e cind ne pleaca bunicii!si succes cu fizioterapia.

Iuliana, vad ca ti-a raspuns si Laura despre Vancouver. Voi in ce perioada vreti sa veniti? Si ce va intereseaza mai mult sa vedeti , ocean, munte sau Vancouver-ul in sine? Ca atunci va putem da sugestii mai la obiect. Daca inca mai ai intrebari si nu vrei sa monopolizam discutia aici, putem trece pe PM.
Apropo, nici noi n-am ajuns la Victoria lake inca.Poate anul asta sa exploram mai mult insula.

Noi suntem abia acum in spring break, aici fiecare district scolar a avut vacanta in perioade diferite,incepind cu perioada olimpiadei, iar al nostru s-a gindit sa o uneasca cu Easter Break. Sa speram ca vom avea si ceva vreme frumoasa,ca azi cind planuisem o excursie pe malul oceanului, ploua cu galeata

Am vazut saptamina trecuta si ceva din pozele puse in ultima vreme pe contul comun. Familii frumoase si fericite care se bucura de vacanta, iar de copii...fara cuvinte...unii mai frumosi si mai interesanti ca altii, de la bebelusi la domnisoare in toata puterea cuvintului.

Khristin, mult succes cu vinzarea casei si sa o stapiniti sanatosi pe cea noua. Dar de ce trebuie sa para ca e nelocuita? E un avantaj asta? Intreb si eu sa ma aflu in treaba, nu prea stiu cum sta treaba in domeniul asta.
Ziceti ca v-a placut la Wolf Lodge? In zona noastra e unul doar in WA, dar e cam departe, aproape 4 ore de mers si ma intrebam daca ar merita osteneala.

Denisam, sorry pentru job si succes in gasirea unuia mai bun.De obicei primavara e buna pentru job hunting. Ca o paranteza, pozele de la ski sunt superbe.
Iar cele cu Dubaiul....

Ma opresc aici, piticii trag de mine sa iesim la un loc de joaca si trebuie sa ma supun.
O duminica placuta si o saptamina minunata va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele, am sa mai fac o tura in week-end, adica de joi seara pana duminica dimi. Il duc pe flacaul cel mare in excursie de Pasti.
Parere personala, mai mult de 5-5 zile nu ai ce face in Dubai, te plictisesti de magazine. E doar asa, o vitrina de magazin. Cred ca Abu-Dhabi ar fii mai interesant.Turnul de 821m nu se mai visiteaza caci au avut probleme cu liftul, o cadere de vreo 100m in gol, chiar in sambata in care eram acolo. Clar ca nici sa-mi dea bani nu ma mai urc sa-l vizitez :)
Aici la Djibouti, ca pass-temps favorit, organizez excursii la Dubai. M-am trezit cam tarziu, spre sfarsitul sejurului meu aici caci ar fii fost o afacere buna. Fac totul pe cont propriu, adica agent independent si practic un comision mic, ceea ce face ca preturile sa fie extrem de mici fata de ce e pe piata. Sunt la al doilea voiaj acum de Pasti. Primul am avut 18 pax, al doilea doar 8 pt. ca nu am vrut mai mult. companiia aeriana cu care lucram a marit preturile la biletele de avion, si nu mai pot practica aceleasi preturi. Ar insemna sa fac munca voluntara si nu-mi surade ideea.

Pitilache, imi place palariuta ta "bordo"!

Eu as vrea in Vancuver sa vad balenele Vine ea si vremea aia!!Tare-mi doresc sa vad balene in natura!

Editez ca sa spun ca si eu sun FUN "Sex in the city" si sa nu mai vorbesc de Desperatele...tot la fel ma uit si eu seara, dupa ce dorm flacaii! Asa pt. sufletul meu! Abia astept sa iasa si al doilea Sex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ana, La multi ani!pentru Tudor,sa creasca mare si sa va bucure ca si pana acum

La multi ani!tuturor Floriilor de pe sezatoare,distractie placuta

Delphin, super pozele.Ai idee cam cat ar costa un voiaj Montreal - Dubai?
Si eu visez ca intr-o buna zi ajung acolo, sper ca visul sa fie cu hapy-end .

Balenele se pot vedea si din Quebec , deci puteti face planuri de voiaj de pe acum pentru cand veti ateriza, asta in cazul in care nu va schimbati destinatia.

Ione, mi-ai trezit amintiri cu Herculane,cred ca 3 week din 4 eram acolo sau pe Valea Cernei.

Un sfarsit de week placut si o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ione ar fi faina o iesire intre fete la Sex and the City 2!!! Pune-ma si pe mine pe lista!

delphin merci pentru palarie Din pacate costa vreo 80 de fr elvetieni si a trebuit sa renunt s-o cumpar desi mi-a placut tare mult! Data viitoare!

Si, da, poti vedea balenele si pe St.Laurent, ceva mai sus de Ville de Quebec. Noi am fost la Tadoussac, dar mai sunt si alte locatii.

Mergi la inceput