Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ana la multi ani lui Tudor, si tie multa putere sa treci peste toate!

Zavalita noi am inceput cu RBC. Acum avem la toate Am tot migrat de la una la alta, in fuctie de oferte. De exemplu, ne-am facut cont la TD cand se dadea un i-pod. In plus, pe RBC ne suparaseram ca nu voiau sa ne dea imprumut pentru masina. Asa ca ne-am mutat cu totul la TD unde ni s-a dat un i-pod si imprumut. Apoi ne-am mutat cu totul la CIBC pentru ca ne-au dat carti de credit cu puncte aeroplan si asa am reusit sa facem vreo 2-3 excursii in State pe gratis practic, adica cu punctele aeroplan. Pentru ca daca te mutai cu contul de debit la ei iti dadeau automat 60.000 de puncte aeroplan, si cam atata au fost si biletele de avion catre sora-mea.
Service a la clientele de exceptie n-am intalnit pe nicaieri insa cu TD parca ne-am inteles cel mai bine.
Noi platim totul pe internet, (online banking) toate facturile lunare. Chria o platim prin cec. Poti sa mergi si la banca cu factura si sa platesti.
Sunt ochelari de vedere la Dollarama, reading glasses, ai mei parinti isi iau tot timpul vreo 5 perechi cand vin.
Eu nu port ochelari, insa din experienta mea de munca, am vazut ca preturile unei perechi pe reteta variaza intre 150 si 1000 de dolari.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Maru, profiti ca n-am timp sa citesc pe aici?
Neaparat trebuie sa ne mai vedem, ai avut dreptate ca suntem asa aproape, ar fi si pacat sa nu exploram imprejurimile (poate sa mai cumparam si cate un crap « Highlander »)Si imediat incepe natura sa infrunzeasca si infloreasca. Mi-am si dat seama ieri ca nu am apucat sa te intreb niciun sfert din cat imi propusesem.
Zavalita, parca tu intrebai de ochelari ? la Dollarama sunt (cu $1) ochelari pentru citit; daca iti trebuie ca si mie, ochelari de distanta, atunci sunt de ordinul sutelor de dolari. Ideal e sa prinzi un job cu benefits, si atunci ai o suma (in jur de $250) de cheltuit pentru ochelari o data la 2 ani.
Noi ne-am deschis cont la TD cand am venit, dar dupa 2 ani am migrat la RBC, pentru ca ne-au oferit si linie de credit. Cred ca Doloress a procedat cel mai bine.
Fetelor, ce frig e azi !! Mi-au inghetat urechile de la tren pana la birou. Dar eu tot zic ca e déjà primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anas-LMA pt Tudor,multa sanatate,bucurii si putere sa treci peste perioada asta grea!
Diana- la job s-au facut ceva restructurari,downsize compoania si deci ultimii 5 veniti,primii plecati.SI de aia caut acuma altul-din pacate nu vad prea multe,dar o sa iasa ceva,sunt sigura.
Khristin-promit sa te sun zilele astea,scuze ca nu am reusit sa ne conectam,va pup si bafta cu casa.

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani Tudor de AnaStroe! Sa cresti mare sanatos si fericit!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

denisam macar ti-au dat package bun? inca o data bafta la gasit alt job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Sint si eu in trecere pe la Montreal si am intrat sa-i spun La multi ani lui Tudor !

Am reusit sa ne luam bilete pentru Sud la mijlocul lui aprilie, mergem la Riviera Maya, la unul din hotelurile Iberostar Abia astep sa plec...

Simonna, sa-ti traisaca mica crestina

Va trimit o la toate si mai vin pe aici saptamina viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor

i-am imprimat pagina copilului si nu-si mai incape in piele, m-a intrebat de prietenele mele

acum e fericit c-a gasit ta-su dupa alergari nu-stiu-care-ultima-versiune de Mario..pentru games cubes! mai vrea un joc de sah si m-am scos decent de data asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu azi sambata m-am trezit la 7 si nu am mai putut sa dormAsa ca profit de linistea din casa sa mai trec pe la voi.

La Multi Ani !!!Tudor

La Multi Ani tuturor floricelelor de pe forum de Florii.

Aterizare usoara Ankalaura!
Uite aici scrisori oficiale: http://www2.publicationsduquebec.gouv.qc.ca/documents/fab/fab.php
Exista si carti la biblioteca pe subiect.

ancutz07 Bine ai venit pe la noi!!!

zavalita eu am ramas cu aceeasi banca de cand am aterizat.Nici macar cand m-am mutat din Quebec la Montreal n-am schimbat filiala. Si cum am revenit la Quebec a picat tocmai bine. Toate asigurarile le aveam tot la ei, ceea ce n-a fost prea inteligent....Ne-am desteptat intre timp si platim mai putin. Dar asta pentru ca sunt mai comoda. Cum lucrez mult cu depozit direct si retrageri automatice din cont mi se parea prea complicat sa schimb. Ideea e ca poti avea un cont de depozit intr-un loc si carti de credit la o gramada de alte banci. Nu trebuie sa le ai in acelasi loc.
Ideea la inceput e sa fie aproape de voi sediul bancii si sa va accepte repede. Apoi in functie de interese va mutati. Oricum totul se face on-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

La multi ani Tudor!Distractie placuta!

Multumesc fetele pentru info. Un week-end cat mai placut!!!

Maine sunt floriile...primesc si eu cadouri, sunt si o violeta.yess!asa da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am fost aseara la nemti la magazin (brandt) si am gasit miel si maruntaie asa ca fac drob
va doresc un weekend minunat!
zavalita la multi ani!

Mergi la inceput