Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 6
maru spune:
Ana, la multi ani lui Tudor ! Sa creasca mare, norocos, sanatos, banos si iubit!
zavalita, noi cu TD, totul online, pentru rent dadeam cec lunar.
fetelor, azi m-am intalnit cu jessie, am luat lunchul la Sin and Redemption, si am avut asa o revelatie ca uite ce fete frumoase si destepete sunt aici la sezatoare, ca nu ai cum sa fii dezamagit cand cunosti o sezatoritza
din pacate fries-ii nu au fost la inaltime, sorry jessie!
asa ca va trebui sa ne mai intalnim si sa luam la picior downtownul. Numai sa vina primavara aia o data!
simi spune:
Simonna ce are papusica mica de ia antibiotic? Draga de ea!
Multa sanatate va doresc!
Ana ai trecut prin multe lunile astea, ai grija de tine, dar cum spunea si Cristina, asta cu uitatul e cam generalizata. Am avut RV la mamografie pe 19 martie, eu m-am dus pe 19 februarie,cu plecat mai devreme de la servici si tot tacimul Pe 19 martie am uitat sa ma mai duc Si eu credeam ca-s un caz singular.
Pitilache nu uitam de Earth Hour! Alice ne-a facut semn in calendar. Ce mai face scumpa mica?
Podeanu spune:
Ana, la multi ani ptr Tudor.Sa-ti aduca numai bucurii si sa-ti aline sufletul greu incercat.
Zavalita gasesti ochelari la farmacie la 14.99 bucata.
Am fost si eu la control cu copii si Denisa are miopie.De fapt ea imi spunea ca nu vede la tabla. Asa ca ii trebuie si ei ochelari ptr departare. Noroc ca-mi acopera asigurarea mare parte ca tare scumpi sunt. Si daca nu-i plac ei, nici ca-i poarta.
Neliaaaa, sau cine a tradus in ultimul timp ajutati-ma si pe mine, am de tradus actele de nastere ale copiilor. Help...
Diana, ai mai intrat recent pe face book? Am pus acolo video cu Victor mincind tort la intilnire.Mi-am prins urechile si sa-l share de la fiimea...
nelia spune:
Dana, uite aici:
Daniela Visan
Traductrice agréée - Membre OTTIAQ 3422
tél. 514 570 0014 514 570 0014
fax: 450 627 2965
Ana, la multi pentru Tudor! Sa fie sanatos si sa aiba noroc! Iar tie multa tarie sa-ti revii la normal atit cit se poate!
Mai era ceva de spus... da' nu mai stiu. Noi sintem in focurile pregatirilor revistei pe gheata, aseara si in seara asta fotografii in costume - am dezbracat, imbracat, pieptanat la motate! Miine seara este repetitia generala, poate fac si eu filmulete daca am cu ce... si simbata si duminica artistele lu' mama si ale lu' tata sint in plina desfasurare. Eu am venit acasa, ca nu mai puteam, Agata e inca pe gheata... o aduce antrenoarea acasa.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Diana, fata aia e una de om amarit , ma indrept spre o depresie serioasa din cite constat, de la o zi la alta; pe 22 martie ar fi fost ziua tatalui meu, si urma Tudor pe 31 intotdeauna, de aceea saracul copil m-a prins intr-o pasa tare nepregatita de sarbatorit, asta spuneam mai sus; acum tocmai constat ca as fi avut un RV la cardio azi la 10 si am pierdut trimiterea de la medic, dar face parte din obisnuit in perioada asta; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, imi cer scuze ca am interpretat gresit semnul Credeam ca te referi la faptul ca Tudor creste si ca de-aia esti trista.
Este normal sa fii in continuare afectata de plecarea tatalui tau, dar ma gandesc ca cel care te poate scoate din starea asta este chiar Tudor. Curaj si multa putere !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
columbiana spune:
Va multumesc in numele plodului pentru urari!
sper sa reusesc sa ma revansez fata de el in vremuri mai bune, cu o alt fel de sarbatoare;
Zavalita, nu stiu cum mai e acum, cind am venit noi problema se punea invers, care banca ii accepta pe noi-veniti! toate sunt ok (eu nu as incepe cu B.de Montreal sau Desjardins, poate cu RBC, TD, Scotia Bank, etc;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui Podeanu Diana[/b], ai mai intrat recent pe face book? Am pus acolo video cu Victor mincind tort la intilnire.Mi-am prins urechile si sa-l share de la fiimea... Born to shop, forced to work. |
Acu ma duc sa-l vad ! Chiar ma gandeam zilele astea sa i-l cer lui Edi ca sunt friend si cu el, ca sa nu te mai deranjez pe tine. Multumesc frumos !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Podeanu spune:
Nelia, sarut'mina
Diana e asa scump Victor, poate il pui si aici sa-l vada si fetele.E la mine la video.
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui Podeanu Nelia, sarut'mina Diana e asa scump Victor, poate il pui si aici sa-l vada si fetele.E la mine la video. Born to shop, forced to work. |
Am intrat dar nu-l gasesc, adica tu nu ai decat profile si photos acolo pe facebook, nu am gasit videos.
Pune-l tu aici daca poti, asa il vad si eu !
+13 kg
ancutz07 spune:
Buna ziua!Ma primiti si pe mine in frumoasa voastra familie? Va citesc de ceva vreme,dar abia acum m-am invrednicit sa imi fac cont ca sa pot "vorbi" cu voi.
ankalaura, si eu tot din Constanta am decolat spre Canada (Laval),asta asa, ca o paranteza. Am vazut ca aveai niste nelamuriri legate de asig medicala (carte soleil),poate te lamureste cumva situatia noastra. Am aterizat aici pe 28 noiembrie ,iar la 1 februarie a intrat in vigoare asigurarea.....deci, a fost vorba de 3 luni calendaristice. De fapt,noi am preferat sa venim la sfarsitul lunii, tocmai pentru a ni se lua in calcul si acea luna care tocmai se incheia.Daca am fi venit la 1 decembrie, de exemplu, abia la 1 martie am fi beneficiat de asigurare.(informatia asta am obtinut-o la ghiseu,in momentul in care am facut aplicatia pentru card).
Cam atat pentru prima mea postare ! O zi buna tuturor!