Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa floricelei/bombonicii mele ! Mi se pare ca s-a schimbat atat de mult si mai ales acum dupa ce a implinit sase luni face tot ce ma vaitam ca nu face (pana acum doua saptamani nu voia sa incerce sa manance altceva decat tzitzi, isi facea scarba si de la cerealele alea amarate cu lapte si nu voia sa calce in pamant, isi tinea picioarele ca doua paranteze ca deja intrasem la idei).

Roxana, ma bucur ca ti-ai "expus" bijous-urile ! Pe cand un vernisaj ? (vreau sa-ti spun ca am visat ca eram intr-un magazin de bijuterii de genul asta si ziceam ca vreau sa-mi confectioneze tanti aia, in fata niste cercei, asa, margeluta cu margeluta , tare ciudat vis, mai ales ca n-am purtat asa ceva in viata mea, cine stie, o fi vreun inceput !)

Denisa, dar ce s-a intamplat cu job-ul tau ? (daca imi permiti sa intreb, ignora-ma daca sunt indiscreta). Mi se parea ca esti tare bine acolo si incantata de ceea ce faci. In orice caz bafta in cautarea unuia nou !

Nu mai vorbiti de anulari de zboruri ca imi trezesc amintiri sumbre. Si eu eram de partea cealalta a baricadei. Singura multumire era cand vedeam oameni care stiau sa ma rasplateasca cu un simplu Multumesc/Thank you/Merci. Atunci simteam ca nu mi-am luat degeaba suturi de la restul care credeau ca e compania lu' mama sau ca tata a intrat in greva si a anulat zborul. Asta e, riscurile meseriei !
Iar lucrul pe care il repetam pasagerilor si in care cred, este ca se intampla lucruri mai grave decat un avion anulat. Si in plus, everything happens for a reason ...

Hannah Montana, rimeaza cu Mamaana ! Acu serios, cum zici si tu, poate au auzit la day care, la varsta asta au niste sateliti in loc de urechi. Lui Victor, in afara de tot ce e motorizat, ii place Dora (si nu Diego cum ar fi de asteptat) dar recunoaste diverse personaje pe care le-a vazut cu diferite ocazii sau vizite pe la prieteni, nu neaparat stie cu ce se mananca.

Acu am citit mesajul Ankai cu mama si tata lu British Ce am scris mai sus era fara legatura, dar in general asa se adreseaza pasagerii cand vorbesc cu un agent ordinar ca mine. Sper ca ai vorbit frumos cu ei caci din pacate nu sunt ei aia care intra in greva si dau peste cap jumatate de companie, ei sunt cei care trebuie sa repare oalele sparte de "colegii" lor cu mai multe drepturi.

Ana, sa-ti traiasca baietul si voi alaturi de el ! Si nu mai face fata aia :(( asa, pune parantezele invers, este o varsta frumoasa !

Noapte buna !

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana, La multi ani lui Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, fata aia e una de om amarit , ma indrept spre o depresie serioasa din cite constat, de la o zi la alta; pe 22 martie ar fi fost ziua tatalui meu, si urma Tudor pe 31 intotdeauna, de aceea saracul copil m-a prins intr-o pasa tare nepregatita de sarbatorit, asta spuneam mai sus;
acum tocmai constat ca as fi avut un RV la cardio azi la 10 si am pierdut trimiterea de la medic, dar face parte din obisnuit in perioada asta;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Tudor !!
Ana, sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Si ai trecut prin multe in ultimul timp, dar o sa mergi inainte, ca ai pentru cine.

Cu uitatul, e si oboseala,si astenia de primavara, nici noi nu stam mai bine, am scris cecul ptr. service de garde, dar nu i l-am dat lui Victor si tot asa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Ana la multi ani lui Tudor!!
si tie multa putere sa treci peste toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ufff, ne-a iesit mai bine tomografia. Ce nu pricep, de ce domne diferente asa de mari intre masuratori??? Da' mari nene! Partea buna este ca am acum doua pareri comune, din trei. Macar atat...
Ma duc acuma la reumatologie sa vad ce mi-o mai putea spune, ca analizele sunt bune, chiar si CT scan-ul, si pe mine tot ma doare articulatia respectiva si tot imi amorteste umarul... Dar sa nu zic ca nu m-am dus...
Am fugit.

Aa... cu bagajele, prin tarom cargo, pana la urma trimitem aproape 300 de kile si per total, cu tot cu transport, ne costa pana in 700 de dolari (asta daca mai stiti pe cineva pe cale de a emigra, care are bunuri de trimis). Va mai trebui sa inchiriem o dubita mai mare la Mtl, poate aveti idee de asa ceva? Vreo firma sau persoana care se ocupa, sau cam care sunt costurile?
Per total e un pret super bun, avand in vedere ca nu va mai trebui sa cumparam decat mobila si farfurii... Am bagat si tirbusonul tata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Sa nu uitati de sambata seara: http://www.earthhour.org/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ankalaura, pentru inchiriat dubita, baga un ochi aici:

http://www.uhaul.com/

Din ce am cercetat eu, sunt printre cei mai ieftini, noi cu camion de la ei ne-am mutat de doua ori.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DON - multam, pus in agenda.

Mda, la reumato nu am intrat, ca desteptele alea (a propos de sisteme medicale) cica nu se fac programari pentru vazut analize, dar mi-au dat, ca pe vremea lu' nea nicu, bon de ordine, si mai erau 5 persoane inaintea mea, deci as fi avut de stat cam 2 ore jumate (e cam juma de ora de om), ori eu nu aveam 2 ore jumate sa astept, asa ca ma duc maine dimi la 7 jumate ca sa fiu prima... Pai daca imi spunea, luam bon la 12 nene, si ma prezentam direct la ora 3 si basta, care e sensul sa stau si sa astept acolo?
Vorbesc aici de o clinica privata cu pretentii de eficienta si organizare, ca nene, daca e de stat cu orele, apai ma duc la... stat!

Ma duc sa ma fac cu suvite rosii si roz. Barbatu-miu cica sa imi fac unele mai de "doamna serioasa", cum sa imi fac roz in cap zice el.... Eu parca oscilez putin la roz, ca ma imbrac si cu nuante care nu "rimeaza" cu roz, dar ma tenteaza pentru ca primavara si vara iubesc culorile soarelui si ale focului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

la dolarama exista ochelari de vedere la vanzare?

in general cam cat ar fi o pereche de ochelari?pot sa-mi fac lentilele separat(daca se sparg)? mi-am distrus ochelarii si ma gandeam sa investesc intr-o pereche mai trainica...cam care ar fi preturile? port - si dioptriile sunt aproape egale.

a,ce banca recomandati pentru deschiderea unui cont?
daca imi fac cont curent cum platesc toate darile?(stiu plz sunt complet pe dinafara)? utilitati,chirie,shopping-ul direct in magazine...cu cec? cu card atasat(sau asta-i alta mancare de peste)? online banking?

ce banca/i ar trebui sa evit?aveti experiente negative de impartasit?

Mergi la inceput