Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!
Raspunsuri - Pagina 4
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Mamaana Incepusem sa ma impacientez Faza era din aceeasi lista de zvonistica de la "rumunia".... |
ei, bine ca nu te-ai culcat si ai vazut mesajul
jessie spune:
Ankalaura, dar ce zici ca noi ne-am dus pe 11 oct 2006 in aeroport in Timisoara, cu ambele familii dupa noi, cu pisica si bagaje... doar ca sa ne spuna ca se anulase zborul Timisoara-Budapesta!! Cand mi-a spus sotul, am crezut ca face o gluma proasta, nu mi-a venit sa cred.
Dar in tot raul si un bine, pentru ca ne-au oferit bilet la business class pt saptamana urmatoare. Asa ca am mai petrecut 5 zile in Ro, cu ai mei parinti intr-o garsoniera de 20 m2 (bine ca o vandusem unei prietene care nu voia sa se mute imediat), cu bagajele facute, ca nici nu aveam cu ce sa ne mai imbracam.
Dar a meritat business class Pentru mine de fapt a fost prima si singura data cand am zburat cu avionul, asa ca pe cand voi merge in Ro cu economic class, va fi cam grea "adaptarea"
Simonna spune:
Nelia, coming, tot dau sa triez pozele de la botez si nu mai reusesc de-atita antibiotic roz-capsuna pe care-l scuipa Dumneaei cu atita aplicatie...
Bei, si domnul cu pusca nu-i de dat!!! L-am vazut eu acum doua saptamini si-mi venea sa-l iau si fara pusca! Da' n-are barba, asa ca nu fit exactly the profile :) Si mai stiu ca doamna nu-l da! la doamna cu pricina, precum si la cea cu cauza.
CGE, please, please, intreaba de scouts, ca si daca nu vrea el, vreau eu!
Ankalaura, mei, mie mi-a fost bine c-a venit vaca, ca boifrendu' meu respectiv tocmai isi propusese sa-mi arate el, aaaa... ursul.. in cortul cu pricina!!! :)))) Da' i s-a aratat lui vaca si nu i s-a mai... aratat ursul (lui), sure you know what I meen! (Nelia, sure you know what I mean, too, sper numa' ca nu esti la cafea :))
Revenind la povesti fara animale salbatice, numa' cu animale, si noi ne-am dus la aeroport cu acele sase valize si copil de doi ani jumate' numa' ca sa ne zimbeasca vaca de la CSA zicind: Voi nu urcati in avion! Cum nu urcam, dom'le, uite-aici bilet!!!! Nu urcati, a mai zis si, dupa ce-a imbarcat toti CETATENII (nu si rezidentii) canadieni in avion a trintit placuta cu inchis pe ghiseu si s-a tirat! Restul povestii prea lung, am fost cam 60 de persoane in aceasta situatie, impartasim experiente cind apari pe teritorii canadeze. Oricum, eu pe aia n-o iert in vecii vecilor. (Pe ea si pe stewaedesa pe care am avut-o pe Tarom pina la Londra... alta animala cu creier de gisca!)
Ah, si don't worry, 1 aprilie e de bun augur, noi ne-am luat cu acte pe 1 aprilie si tare bine ne merge impreuna dupa toti anii astia!
Ah, tot cu tine am, Ankalaura... :) Eu am asa o amintire cum ca daca chiar ai nevoie de ingrijiri medicale in alea trei luni si le primesti intr-un loc unde ar fi fost gratuite daca aveai Card Soleil iti ramburseaza banii platiti din buzunar dupa ce primesti cardul. De verificat.
Ultima patima pe la noi prin casa: Ally McBeal! Ne-am cumparat tot serialul si-acum ne miram cit pot fi de bezmetici! Da' ne place. Asa ca ma duc, ca tocmai s-a facut Billy blond si Georgia s-a pupat cu tata lu' Ally...
Pe miine,
S.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jessie Ankalaura, dar ce zici ca noi ne-am dus pe 11 oct 2006 in aeroport in Timisoara, cu ambele familii dupa noi, cu pisica si bagaje... doar ca sa ne spuna ca se anulase zborul Timisoara-Budapesta!! Cand mi-a spus sotul, am crezut ca face o gluma proasta, nu mi-a venit sa cred. Dar in tot raul si un bine, pentru ca ne-au oferit bilet la business class pt saptamana urmatoare. Asa ca am mai petrecut 5 zile in Ro, cu ai mei parinti intr-o garsoniera de 20 m2 (bine ca o vandusem unei prietene care nu voia sa se mute imediat), cu bagajele facute, ca nici nu aveam cu ce sa ne mai imbracam. Dar a meritat business class Pentru mine de fapt a fost prima si singura data cand am zburat cu avionul, asa ca pe cand voi merge in Ro cu economic class, va fi cam grea "adaptarea" |
Meseriase anularile astea... asa am vizitat si noi Londra si tot la Business class am plecat spre Ro. Am avut our personal butler.
Nelia, parca tu ai tradus/legalizat ceva acte de curind,nu? Imi poti da si mie adresa si tel tipei? Merci
cge spune:
Simonna, intrebat cica ptr. 9-11 ani, Scout este in Place Publique St-Dorothee, si este o intalnire sapt. marti seara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Simo ai incercat sa-i dai lui Adisson medicamentul direct cu seringa aia de masurat, in loc de lingurita? Noi asa reuseam cand era Isa mai mica. la bebica scumpica.
ankalaura ce mai conteaza 2 zile? Important este sa ajungeti cu bine. Hai ca mai e un pic!!!
other by acts of love. Power based on love is a thousand times more
effective and permanent than the one derived from fear of punishment." - Gandhi
Denisam spune:
Simi-multumesc de aprecieri!
Vazut poze super faine cu bebelusi scumpi foc si cu s copiii frumosi si mamici super faine.
Ankalaura-drum bun!
Daiopri-sanatate maxima
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
columbiana spune:
Ange, Diana, imi spune cineva cum se numeste charcuteria aceea cu torturi dementiale din Laval^ vreau sa comand un tort pentru duminica pentru Tudor, sa stie si el ca implineste 10 ani :((
mai, si baietii au multe a inceput cu Caillou si Benjamin, trecut folia strumfilor, Gartfield si motanul ala, si acum s-a ajuns la Mario an spelea, nu vorbim de tipuri de WII, Nintendo, Ipod si alte vise...
Simonna, a ajuns D. pe la tine, eu i-am dat atunci imediat cind ai intrebat nr.de tel^ (scuze ca am uitat, am o perioada... :((, noroc ca e o nebunie generala pe la job la sfirsit de an financiar si-mi tine mintea ocupata cind sunt acolo.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
pitilache spune:
Ana, uite aici:
Serano Bakery
4136 Ch Du Souvenir
Laval QC, H7W 1B2
Phone: 450-681-7684