Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Mamaana Incepusem sa ma impacientez Faza era din aceeasi lista de zvonistica de la "rumunia"....

ei, bine ca nu te-ai culcat si ai vazut mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Ankalaura, dar ce zici ca noi ne-am dus pe 11 oct 2006 in aeroport in Timisoara, cu ambele familii dupa noi, cu pisica si bagaje... doar ca sa ne spuna ca se anulase zborul Timisoara-Budapesta!! Cand mi-a spus sotul, am crezut ca face o gluma proasta, nu mi-a venit sa cred.
Dar in tot raul si un bine, pentru ca ne-au oferit bilet la business class pt saptamana urmatoare. Asa ca am mai petrecut 5 zile in Ro, cu ai mei parinti intr-o garsoniera de 20 m2 (bine ca o vandusem unei prietene care nu voia sa se mute imediat), cu bagajele facute, ca nici nu aveam cu ce sa ne mai imbracam.
Dar a meritat business class Pentru mine de fapt a fost prima si singura data cand am zburat cu avionul, asa ca pe cand voi merge in Ro cu economic class, va fi cam grea "adaptarea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nelia, coming, tot dau sa triez pozele de la botez si nu mai reusesc de-atita antibiotic roz-capsuna pe care-l scuipa Dumneaei cu atita aplicatie...
Bei, si domnul cu pusca nu-i de dat!!! L-am vazut eu acum doua saptamini si-mi venea sa-l iau si fara pusca! Da' n-are barba, asa ca nu fit exactly the profile :) Si mai stiu ca doamna nu-l da! la doamna cu pricina, precum si la cea cu cauza.

CGE, please, please, intreaba de scouts, ca si daca nu vrea el, vreau eu!

Ankalaura, mei, mie mi-a fost bine c-a venit vaca, ca boifrendu' meu respectiv tocmai isi propusese sa-mi arate el, aaaa... ursul.. in cortul cu pricina!!! :)))) Da' i s-a aratat lui vaca si nu i s-a mai... aratat ursul (lui), sure you know what I meen! (Nelia, sure you know what I mean, too, sper numa' ca nu esti la cafea :))

Revenind la povesti fara animale salbatice, numa' cu animale, si noi ne-am dus la aeroport cu acele sase valize si copil de doi ani jumate' numa' ca sa ne zimbeasca vaca de la CSA zicind: Voi nu urcati in avion! Cum nu urcam, dom'le, uite-aici bilet!!!! Nu urcati, a mai zis si, dupa ce-a imbarcat toti CETATENII (nu si rezidentii) canadieni in avion a trintit placuta cu inchis pe ghiseu si s-a tirat! Restul povestii prea lung, am fost cam 60 de persoane in aceasta situatie, impartasim experiente cind apari pe teritorii canadeze. Oricum, eu pe aia n-o iert in vecii vecilor. (Pe ea si pe stewaedesa pe care am avut-o pe Tarom pina la Londra... alta animala cu creier de gisca!)
Ah, si don't worry, 1 aprilie e de bun augur, noi ne-am luat cu acte pe 1 aprilie si tare bine ne merge impreuna dupa toti anii astia!

Ah, tot cu tine am, Ankalaura... :) Eu am asa o amintire cum ca daca chiar ai nevoie de ingrijiri medicale in alea trei luni si le primesti intr-un loc unde ar fi fost gratuite daca aveai Card Soleil iti ramburseaza banii platiti din buzunar dupa ce primesti cardul. De verificat.

Ultima patima pe la noi prin casa: Ally McBeal! Ne-am cumparat tot serialul si-acum ne miram cit pot fi de bezmetici! Da' ne place. Asa ca ma duc, ca tocmai s-a facut Billy blond si Georgia s-a pupat cu tata lu' Ally...

Pe miine,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessie

Ankalaura, dar ce zici ca noi ne-am dus pe 11 oct 2006 in aeroport in Timisoara, cu ambele familii dupa noi, cu pisica si bagaje... doar ca sa ne spuna ca se anulase zborul Timisoara-Budapesta!! Cand mi-a spus sotul, am crezut ca face o gluma proasta, nu mi-a venit sa cred.
Dar in tot raul si un bine, pentru ca ne-au oferit bilet la business class pt saptamana urmatoare. Asa ca am mai petrecut 5 zile in Ro, cu ai mei parinti intr-o garsoniera de 20 m2 (bine ca o vandusem unei prietene care nu voia sa se mute imediat), cu bagajele facute, ca nici nu aveam cu ce sa ne mai imbracam.
Dar a meritat business class Pentru mine de fapt a fost prima si singura data cand am zburat cu avionul, asa ca pe cand voi merge in Ro cu economic class, va fi cam grea "adaptarea"

Meseriase anularile astea... asa am vizitat si noi Londra si tot la Business class am plecat spre Ro. Am avut our personal butler.

Nelia, parca tu ai tradus/legalizat ceva acte de curind,nu? Imi poti da si mie adresa si tel tipei? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, intrebat cica ptr. 9-11 ani, Scout este in Place Publique St-Dorothee, si este o intalnire sapt. marti seara.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo ai incercat sa-i dai lui Adisson medicamentul direct cu seringa aia de masurat, in loc de lingurita? Noi asa reuseam cand era Isa mai mica. la bebica scumpica.

ankalaura ce mai conteaza 2 zile? Important este sa ajungeti cu bine. Hai ca mai e un pic!!!

"Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the
other by acts of love. Power based on love is a thousand times more
effective and permanent than the one derived from fear of punishment." - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simi-multumesc de aprecieri!
Vazut poze super faine cu bebelusi scumpi foc si cu s copiii frumosi si mamici super faine.
Ankalaura-drum bun!
Daiopri-sanatate maxima

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ange, Diana, imi spune cineva cum se numeste charcuteria aceea cu torturi dementiale din Laval^ vreau sa comand un tort pentru duminica pentru Tudor, sa stie si el ca implineste 10 ani :((

mai, si baietii au multe a inceput cu Caillou si Benjamin, trecut folia strumfilor, Gartfield si motanul ala, si acum s-a ajuns la Mario an spelea, nu vorbim de tipuri de WII, Nintendo, Ipod si alte vise...
Simonna, a ajuns D. pe la tine, eu i-am dat atunci imediat cind ai intrebat nr.de tel^ (scuze ca am uitat, am o perioada... :((, noroc ca e o nebunie generala pe la job la sfirsit de an financiar si-mi tine mintea ocupata cind sunt acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana, uite aici:

Serano Bakery
4136 Ch Du Souvenir
Laval QC, H7W 1B2
Phone: 450-681-7684

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Roxana, mersi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759