Sezatoarea canadiana (176) Bun venit Adam Leo!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mi-am luat bilet la teatru. Nu am mai vazut o piesa de teatru in romana de mai bine de 10 ani. Dar, daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed :) M-a coplesit emotia cand am intrat in librarir si mi-am cumparat si "Idiotul", tradus in romana. Am facut risipa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Dana(daiopri) chiar ma intrebam ce mai faci, cum mai esti
Try chiar nu mai vrea sa scrie? Mi-a scapat postarea sau unde s-a discutat.

Eu o cunosc pe Miley Cyrus, are voce placuta, anumite cintece le am si eu pe ipod dar in realitate nu-mi pare ca e frumoasa.Edi o place si mereu ma contrazice Aseara de ex am observat cit de rapid vorbeste, e chiar enervanta, greu s-o urmaresti.Si parca e prea stapina pe ea.

Dana pai nutritionista mi-a spus cam baza...alimente de care sa te feresti, alimente care sa nu-ti lipseasca saptaminal, necesar sa iei multivitamine, sa bei 2 l de apa pe zi,sa faci miscare (nu multa dar intensa)sa elimini zaharul, bauturi acidulate (Coca pepsi),sa elimini junk food-ul si chipsurile...

Apoi in functie de obiectivul meu, greutatea , procentul de grasime din organism, mi-a stabilit cantitati zilnice pe categorii de alimente (fat, starch, vegetables, fruits)si eu incerc sa-mi fac meniurile zilnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

a inceput sa mi se ofileasca usturoiul din ghiveci il pusesem sa-l am pentru Paste; azi e soare si sunt 14 grade, l-am scos afara, sper sa nu uit de el deseara sa-l bag la loc in casa
daiopri bine ai revenit! sanatate pisoiului! m-am tuns si eu ca tine
ale mele sunt inca cu dora, diego si printesele disney, cred ca au auzit de hm la daycare, ca acasa nici T nu se uita la filmele cu ea, sau se uita dar nu stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Fetele, care nu aveti fetite, nu va bucurati ca nici cu baietii nu e usor. Au ei alte pasiuni
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Yep... toata seria de mani : superman, batman, spiderman
Am vazut si eu in jur, ca al meu inca e prea mic. Numai pe Diego il stie deocamdata de pe jucarii. La desene inca nu se uita deloc.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, uitasem... Dana, si chiar mi-l dai? Pe sot adica... pentru ursi...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Dar voi unde vedeti poze cu printesa Sonia si frumoasa Denisa??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Dar voi unde vedeti poze cu printesa Sonia si frumoasa Denisa??

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

a pus un link intr-un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

News! news! Good news! Bad news!
Azi la ora 11 mi-a sunat telefonul, eram anuntata ca ni s-a anulat zborul, ca astia sunt in greva!
Dupa cateva ore de vorbit in continuu la telefon cu mama si cu tata lu' Brisith si cu oamenii de la oim, cu presedintele mai lipsea sa vorbesc.... Ne transfera pe un zbor la Tarom, la ora 10. Respir usurata. Suna iar telefonul.
Cica Taromul s-a retras din agreement-ul initial, si nu le mai ia pasagerii...
Asa ca iar telefoane, iar confirmari, consulta sotzu' din dotare, si plecam pe 1 aprilie, si NU, nu e o pacaleala sper

Desigur, tot raul spre bine, pentru ca nu am terminat bagajele... Vineri ar fi trebuit sa le expediem, dar nu stiu daca le terminam. Ori asa, le expediez abia marti. Asa am timp.

ANA - multam de modelele de scrisori. O sa studiez maine dimineata, azi nu mi-a mers nici un pic netul, toata ziua, pana acu' juma' de ceas.

CRISS - multam de experienta cu zborul. Ma ajuta. O sa ne imbracam dupa cum ne-a sfatuit si Ana, cu mai multe straturi, la fete le pun hanorace cu gluga, pantaloni cu elastic. O sa am un rucsac cu maruntisuri de rontait, macar niste banane, biscuiti, un iaurt de baut ceva... In baza a ce ne dau ei pentru copii in avion....

Daca parenezi parintii, nu beneficiaza de servicii de sanatate?

Cu Hannah Montana si altele de gen... Eu nu o las pe a mea sa se uite la filme de genul asta, dar ii dau alte alternative, si deocamdata tine. Se mai sclifoseste ea cu Hannah, dar in realitate habar n-are despre ce e vorba. M-am uitat si eu la un episod, pfuai ce porcarie de doi bani! Mai vede la gradinita, pe strada, dar cred ca cel mai mult ar fi fost influentata daca ar fi vazut la TV. Are aproape 7 ani si inca adora printesele Disney, mai nou pe veveritele din Alvin&the Chipmunks, are si ea o mare colectie de cai de toate marimile, ... Eu una sunt multumita, citeste mult, mereu e cu nasul in carti. Dar o fi bine? Poate o sa fie cea mai "neinformata" din clasa

SIMO - exact la Plaiu' Foii am patit-o si eu cu cortul si cu vaca!

Edit pentru inca o intrebare
Cele 3 luni fara carte soleil si fara alte diverse chestii,... se numara calendaristic in luni intregi?
Adica, daca noi veneam pe 30 martie, astea 3 luni se terminau la 1 iunie, si daca venim pe 1 aprilie, cele 3 luni sunt de fapt 4, pana la 1 iulie??

Mergi la inceput

ankalaura sunt 90 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaana Incepusem sa ma impacientez Faza era din aceeasi lista de zvonistica de la "rumunia"....

Mergi la inceput