Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Oof, RamoC, ionela

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Guten morgen, madchen [ nu stiu care e pluralul]

Lavi- nu l-ai invatat prost, nu mai spune ca e santajist.Eu il iau in brate intr-una si acum.Am remuscari si acum ca in ziua in care l-am adus acasa, i-am dat sa pape si cand a adormit l-am pus in patut.In zilele umatoare, l-am tinut mult pe piept,doar noaptea il puneam in patut. Oricum, ideea este ca nu ai facut nimic gresit, dupa mine.Oricum, mi-e si jena sa intervin cu texte privind somnul, pentru ca al meu doarme noaptea foarte bine, asta din prima zi.Ziua si el chitaie, nu pot face mai nimic.Sa calc? No way!Eu cred ca bebelusii isi pot da seama cat sunt de apti parintii lor in materie de parenting. Al meu s-a prins ca nu-i nimic de capu'nostru si a zis- hai sa nu le fac probleme, ca-s labili.

Azi noapte am visat ca imi alegeam de pe un raft o razatoare de plastic.Chiar asa - cu razatoarea aia cred ca iese suc nu piure.Se amesteca pulpa adunata intre zimtii aia?Ce probleme, domle'!

Ma apuc sa vad ce e cu petitiile astea on line.Call me a naive.
HAI CA IESE SOARELE, Many, nu mai ai nevoie de capison.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Coque...ai dreptate...de fapt nici nu prea imi mai bat capul cu treaba cu dormitul...asa cum am mai zis astept noaptea aia cand o sa doarma ....macar 5 ore legate...daca nu...asta e...viata e dura...dar din cate retin eu, nu am vazut copii de peste doi anisori care sa nu doarma noaptea...mi-am facut si eu calcule...am zis ca pana la doi ani...ma inarmez cu rabdare!

Referitor la razatoare...eu am una din aia de sticla...mi-a gasit mama la Bicaz...nu stiu cum Dumnezeu in orasul ala de nici 5000 de locuitori gasesti ce iti trebuie, si eu aici unde sunt mai multe magazine si e mai mare targu nu gasesc nimik!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

si alex adorme noaptea dupa ce mananca, fara sa-i mai fac nimic, il pun in patt si gata. ziua cand da semne de oboseala si nu adorme il pun pe o perna si il legan, adorme f repede asa...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramoC, ma bucur ca sunteti acasa
ionela, o imbratisare pt tine si un pupic pt mihnea, sa se faca bine
laura-andreea, eu metode de adormit nu am, niciodata pana acuma nu am fost nevoita sa tin in brate/legan/plimbat sa doarma....se uita la jucarii catva timp, apoi adoarme
alinus, bine ca dragos ii mai bine....io tot te astept sa viiii , sa ne umflam in pene...
ancutza, ti-ar face bine sa te descarci, cum au zis fetele scrie pe contul comun pb si te ajuta fiecare cum poate, macar cu un sfat daca mai mult nu se poate
coque, si la david ii place sa-l managai, pe cap si pe fatuca...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

si alex adorme noaptea dupa ce mananca, fara sa-i mai fac nimic, il pun in patt si gata. ziua cand da semne de oboseala si nu adorme il pun pe o perna si il legan, adorme f repede asa...

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Eu nici nu indraznesc sa visez la asa ceva...Am incercat si noi metoda cu leganatul...pe perna. L-a pus sotul pe perna si apoi pe piciorele lui...atat l-a leganat...pana a ametit saracul bebe...si apoi, dupa ce s-a oprit si si-a revenit din ameteala...a inceput sa gangureasca...sotul s-a lasat pagubas!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

multumesc fetelor

Gabi este foarte bine . nu a mai facut kk cu sange , ba chiar a facut perfect normal .

referitor la stire sotul a reascultat- o azi-noapte si m-a trezit sa imi spuna ca nu e asa grav , ca tulpina cu care s-ar fi contaminat nu se transmite la om . asta dupa ce mi-a facut o gramada de reprosuri si el si soacra-mea de am zis ca innebunesc . nu va spun ca mi-au zis ca va face copilul gripa porcina ... o gandire ce lasa de dorit .

in fine m-am rugat la Dumnezeu sa fie copilul bine , eu am vrut si vreau sa ii fac numai bine , insa uite ce a rezultat .

voi care ati mai facut vaccinul la copii cum ati reactinat la stirea de la televizor ?
mai faceti a doua doza ?

Gabi bate si el in taste ,, , va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Noi am cazut late amandoua ieri dupa masa de 7....ne-am trezit,a papat pe la 10,apoi somn pana la 6:30.
Multumesc lui DD,macar la somn nu e sclifosita,in timpul zilei,mai plange cand e obosita,dar seara,dupa masa de 9-10,ii pun suzeta,ii cant un cantecel,timp in care o mangai pe capusor,si gata,doarme fata pana dimineata.
Imi pare rau pt toate care au bebei care le tin treze noaptea,stiu cat de greu mi-a fost in perioada colicilor....

RamoC,ma bucur foarte mult ca sunteti acasa si va doresc multa sanatate,sper sa-i treaca cat mai repede! Pup baietelul bolnavior si mamica chinuita!

Ionela,imi pare rau ca e bolnavior Mihnea...sper sa-i treaca si lui cat mai repede! Nu poti chema doctorul acasa? Multa sanatate!

Ancutzica,imi pare foarte rau ca esti necajita...daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva,noi suntem aici(si eu pe mess)

Monis,am amanat plecarea in Tokyo,din cauza actelor pt Annabelle...vine tati aici. Si chiar se gandeste sa stea cateva luni legate,asa ca a scapat fata mea de stresul mutarii.

Lili,esti foarte simpatica,imi plac foarte mult postarile tale!

Imi cer scuze,nu stiu cine a spus de petitia online...din cate am inteles de la Richard(eu nu ma pricep),nu au prea mare insemnatate,deoarece semnaturile pe net nu prea au credibilitate...oricine isi poate face mai multe conturi,deci semnaturile pot fi false.
Mie imi place foarte mult ideea si putem incerca. Oricum,daca ar fi dupa mine,as incerca sa schimb multe in tara asta...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Evy,deja pari mai linistita,ma bucur mult. Sunt sigura ca Gaby va fi bine si le vei inchide gurile la toti. Normal ca tu ii vrei binele,ar trebui sa-si aminteasca si soacra ca a fost mama si a incercat sa faca tot ce considera ea ca este bine pt copilul ei!

Mergi la inceput

Andre
,nu mai vorbesti cu noi? Pup italiencele frumoase!

Shtephy,baga manuta la tastat,ca sa treaca mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

eheeee, uite cine-i odihnita, Lumi!!!

al meu a mancat si se freaca la ochi. bag un leganat poate mai dormim o ora

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput