Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neatza.

Andre iti eram datoare cu un raspuns, eu o pun pe Teo in scaunul de masa lasat la treapta de jos cat stau prin bucatarie. O poti vedea cum sta aici

Laura-Andreea, abia acum am citit mesajul tau din cap trecut. Asa ceva te intereseaza: http://www.askdrsears.com/html/3/T032000.asp asa mai pe la mijlocul articolului le ia pe rand fiecare din alimentele de inceput si explica ce-i bun la ele si ce-i mai putin bun.

RamonaC bine ati venit acasa si pupam Dominicul!

Ionela, pupici lui Mihnea sa se faca bine!

Evy, nu te mai invinovatii atata, a luat foc totul tocmai ptr ca e ADN de virus porcit taman acum cu isteria cu gripa porcina. Dar imbolnaviri la copii vaccinati nu s-au semnalat, asa ca stai pe pace!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Am gasit un articol f fain si f pe indelete despre diversificare, zic eu ca-i f educativ: http://www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=302&id=1487

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELORieri am fost la vaccinul de 4 luni (desi azi maine noi facem 5 luni) si nu am mai fost asa de cuminti ca data trecuta. A zbierat din toate puterile ma mir ca nu a ragusit copilul poate din cauza ca nu a dormit de vreo 5 ore. Acum e mai molesit s-a cam vaietat toata noaptea prin somn.
Mi-a povestit dr de diversificare am crezut ca imi prind urechile si stau si ma gandesc ca e complicat, cel mai simplu era lapte , somn, joaca si iarasi lapte, etc.... .
A zis asa sa incep cu supa facut pe os de vita fara carne fara maduva, cu 1-2 morcovi, 1 patranjel, o ceapa mica sa ii dau pentru inceput numai supa goala, apoi sa ii pasirez si morcovul, dupa care sa ii fac supa de pui din picior sau piept de pui sa incep iarasi cu supa goala apoi cu morcov pasirat si apoi sa adaug si carnea .
Astea toate la masa de pranz, iarasi dupa 3-4 ore sa ii dau piure de fructe (mar) cu cereale .
A si daca nu manca tot cica sa completez cu lapte.
Si cel mai nasol e ca eu inca nu pot sa imi ridic copilul in brate si plange si se cere la mine in brate si sa vedeti circ toata ziua plange el si eu si mai tare. Nu stiu cum mai rezist pana saptamana viitoare cand ma duc la control sa vedem ce face sarmanul meu spate

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lylyana,odihnita si relaxata....si pisicuta mea doarme,inainte de masa de 10!!! S-a marait,am luat-o in brate,am bagat un `Aerosmith` si cateva leganari,si am pus-o in patut! Si eu imi pot face de cap pe net!

Coque,am citit din urma,pup pt ideea cu petitia!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Pustiu sta si povesteste cu piciorusele in pat la mami, iar eu am inceput sa imi dau jos perdelele de pe la geamuri...cica incep sa imi fac curatenia de Paste...usor usor....poate apuc sa spal azi geamurile!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Despre pataniile din spital nici nu vreau sa imi mai amintesc, desi am fost cazate singure in salon(eu, mama si Dominic), de fapt ne tineau de urat niste goange.....
Amaraciunea mea acum e alta. Mi-a bagat doctorita un cui, ea nu prea a vrut sa imi spuna, dar a trebuit sa imi dea niste raspunsuri...in fine. Il banuieste de Sindromul fetei de pasare. Am cautat de aseara cand am ajuns acasa pe net (cat am putut cu el in brate) si doar un articol am gasit. Diana, ma ajuti putin?
Si as mai avea nevoie de site-ul ala de interpretat analize medicale, ca nu l-am salvat atunci.

Oare unde in tara se fac investigatii de maladii cromozomiale?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, cum as putea sa uit prin ce chinuri am trecut cu greva foamei? Insa, dupa vizita de ieri la medic, sunt atat de ingrijorata, incat ma gandesc sa aleg raul cel mai mic. Iar intre a incepe diversificarea acum si a-i da completare cu biberonul laptele muls, a doua varianta mi se pare raul cel mai mic.
Da, ar mai fi o varianta: sa-i dau completarea cu lingurita sau seringa. Problema este: TIMPUL. El si asa mananca vreo 40 de minute de obicei Se uita pe pereti, se maraie, rade, se joaca, scoate tzatza din gura, iar o ia, il mai ridic la ragait, ne mai plimbam prin camera, iar ne asezam, si tot asa. De vreo saptamana am cam intrat in panica, pentru ca eu nu mai reusesc sa fac nimic prin casa, daramite sa mai si lucrez. Dupa toata joaca asta la tzitzi trebuie sa bag pompa sa ma mulg (sa-mi mentin lapticul), pentru ca el mananca diferit de la o zi la alta...ba e flamand ca lupul, ba nu are nici un chef de mancat.
Imi faceam un calcul mai inainte, ca daca dupa toata joaca cu tzatza, apoi mulsul, mai urmeaza inca o joaca cu lingurita/seringa, eu efectiv nu mai am timp nici sa merg la baie sau sa mananc

Inca ma gandesc cum sa procedam. Sunt super-obosita deja, pt ca mai nou se trezeste noaptea cu un tipat sau izbucneste in plans Chiar i-am spus sotului ca mie imi cedeaza inima daca ma mai sperie mult asa copilul asta. Efectiv sar ca arsa din pat cand il aud. Si asta de cateva ori pe noapte, plus trezirile pt papa. Nu stiu cat o mai duc in ritmul asta, ca ma simt deja ca o lamaie stoarsa.
Hai ca m-am plans destul pe aici...desi sunt alte fete mult mai incercate, cu copii bolnaviori. RamoC si Ione, si multa putere va doresc, sa treceti peste toate! Multa sanatate la puiuti!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ramo, am gasit la ce se refera doctorita: sindromul Pierre Robin. aspectul ala de fata de pasare se gaseste in cateva maladi congenitale extrem de rare si de urate, nu-i cazul la voi, practic sindromul asta nu-i o boala ci o serie de anomalii ale dezvolatii fetei, mandibula mica si retrasa e principala caracteristica. De aici dificultati in hranire, vorbire si infectii respiratorii si otite repetate. Din fericire problemele astea se limiteaza la varsta mica, dupa 5 ani deja mandibula e suficient de mare sa nu mai puna probleme asa ca dezvoltarea acestor copii e similara cu a altor copii fara astfel de anomalii.
Articol mai pe inteles general: http://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Robin_syndrome
articol mai stiintific:
http://emedicine.medscape.com/article/844143-overview

Mai gasesti si tu daca dai cautare pe google cu pierre robin syndrome/sequence /prs

Analiza cromozomiala sigur se face la bucuresti, poate si la Craiova la catedra de genetica a facultatii de Medicina.

Pupici muuuuuulti multi!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

www.youtube.com/watch?v=E-HRS7E-vEc" target="_blank">RaresVbCuTati la 12 noaptea!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput