Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)
Raspunsuri - Pagina 11
DianaR spune:
Smaranditza, eu te sfatuiesc cu cea mai mare sinceritate sa te relaxezi si sa lasi copilul in pace. Manaca cat ii place si sa stii ca nu de lene nu-ti goleste sanul ci ca nu-i trebuie mai mult. Dandu-i cu biberonul nu faci decat sa-l indopi, nu cred ca asta iti doresti, si tot insistand cu mancatul ii poti determina o fobie ptr mancare. Vreau sa-ti spun ca Timi al tau seamana izbitor cu Timi a mea, exact asa facea si ea. Ea de la 3 la 4 luni a luat doar 350 de grame si cu toate acestea nu mi-am pus nici o secunda problema sa-i dau cu biberonul. In continuare tot asa a crescut si tot cu nazuri la tzatza pana am inceput diversificarea. Apoi manca bine tzatza dar refuza papa. Acum manaca putin dar f variat, sunt f multumita de ea.
Are ea o prietenuta buna, cu 5 saptamani mai mica, exact la fel au evoluat domnisoarele astea doua parca erau siameze. Ei i-au dat parintii si cu biberonul lm muls dupa ce manca san si vreau sa spun ca tot aia era, nu se vedea deloc la cantar, doar ca sugea mai rar. Si acum o tot inghesuie sa manance...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
grigore_tina spune:
vreau si eu o .aseara a fost un chin.
ieri nu am fost afara dar la 22.00 dormea.la 22.15 s-a trezit ,a mancat,iar la 23.00 dormea iar.
la 01.30 s-a trezit a mancat si a plans apoi s-a culcat la mami pe burta.asa a dormit toata noaptea,dar s-a trezit din ora in ora sa manance sau sa planga un pic.
aseara am observat ca i s-au albit si umflat iar gingiile in zona caninilor.cred ca dintii au fost de vina.acum doarme.
e posibil sa iasa mai intai caninii?
bolnaviorii.
bine ati venit acasa ramonac.
mami de bebe stefan (15.11.09)
mitzi2005 spune:
'neata fetelor,
eu o sa cam absentez (de parca activez de mult rau...) ca eu cu Pisoiul o sa tot umblam ca bezmeticii zilele astea si in plus sunt si un pic ofticata pe mine (asa ca n-am chef de nimic)
sanatate puiutilor bolnaviori. Sper sa fie toata lumea super bine si sa puteti toci aleile parcurilor!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Despre pataniile din spital nici nu vreau sa imi mai amintesc, desi am fost cazate singure in salon(eu, mama si Dominic), de fapt ne tineau de urat niste goange..... Amaraciunea mea acum e alta. Mi-a bagat doctorita un cui, ea nu prea a vrut sa imi spuna, dar a trebuit sa imi dea niste raspunsuri...in fine. Il banuieste de Sindromul fetei de pasare. Am cautat de aseara cand am ajuns acasa pe net (cat am putut cu el in brate) si doar un articol am gasit. Diana, ma ajuti putin? Si as mai avea nevoie de site-ul ala de interpretat analize medicale, ca nu l-am salvat atunci. Oare unde in tara se fac investigatii de maladii cromozomiale? Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
pt interpretarea analizelor
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laviniablaga spune:
Semnalez un lucru. Rares, cand papa tzitzi isi da cu mana peste cap si se trage de ureche...dar nervos frate!Oare de ce/
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 COQUE ce ma distrezi cu opaitzul si capisonul tau. Si daca mai si tarsai picioarele...esti ”totala” Uah...despre tema asta cu BISERICA as vorbi la nesfarsit. Ce bine ar fi sa fie toti copiii crescuti in spiritul credintei in Dzeu. Eu de exemplu m-am apropiat de Dzeu in liceu, dupa ce l-am citit pe Cioran care din pacate e un nihilist iar asupra mea a avut efectul contrariu.Abia atunci am inteles-o si am adorat-o pe bunica mea care avea un suflet minunat si care mereu ma indemna sa ma rog. Spunea cineva ca daca Dzeu nu ar fi existat El trebuia inventat. Multi ”oameni” in ziua de azi nu mai au din pacate constiinta, nu inteleg ca ceea ce daruiesti vei primi inapoi, mai devreme sau mai tarziu, într-o forma sau alta. Eu l-as creste de mic pe-al meu in credinta in Dzeu. Lidia |
ce frumos ai grait tu!! Nu's nici eu o super bisericoasa, dar asa gandesc si eu..Dumnezeu exista pentru mine, nu incerc prea multe sa cercetez de ce si cum ,am luat-o asa ca pe un fapt, si mi se demonstreaza zi de zi ca cineva acolo cu D mare ne supravegheaza, chiar de ne e bine, chiar de ne e rau!
Plus de asta, o cheste de oracolit' ashea, am fost crescuta in spiritul sarbatorilor, duminicilor la biserica, si sa stii ca nu is musai religioasa lu' peste, dar am crescut frumos, am avut un anturaj de copii/adolescenti/tineri super frumos, cu care pe urma am legat cele mai frumoase prietenii si pe la petreceri/bairame/revelioane, dar si impreuna mergeam la slujbe, cantam la cor, impreuna am fost si la orfelinate sa ne jucam cu pruncii de acolo..Ce sa mai..am avut o tinerete frumoasa, cu excursii la munte cu preotul , cu slujbe oficiate in aerul curat de munte, si pilde explicate frumos pe intelesul nostru al adolescentilor..
In spiritul asta as vrea sa o educ si pe asta mica, sper acum sa mai fie vreun preot aici la parohie care sa incerce sa ii 'creasca' frumos pe pruncii nostri, pe langa ce incercam noi cu o mica rugaciune si cu dusul de manutza la biserica..
Nah..ca am dat-o in spovezi pe aici, dar uite ca ma intristeaza sa citesc postari precum ale Dianei , care acum la maturitate intelege ca fiind lasata libera sa aleaga, tot nu ii place cum a fost..si ca pe strumfii ei o sa ii duca la biserica
Sincer as vrea sa le aratam astora mici ce ar putea sa aleaga, caci citindu-va pe cele ce ati avut de ales prea tarziu, ei sunt mici, si nu inteleg de unde si ce.,..Macar daca ar vedea si ce ar fi de ales..Pe urma e oricum alegerea lor sa mearga sau nu la biserica..
E drept insa, ca si eu sunt foooarte foarte dezamagita de multi "oficiosi"ai bisericii, dar totusi..sper sa mai existe preoti de care povesteste Diana, cu daruire pt cei mici
Acum..daca nu v-a placut postarea..ignorati-o, caci suntem multe fete, multe pareri, multe trairi, multe alegeri!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laura - andreea spune:
Buna dimineata mamici frumoase si bebelusi cuminti!
Fetelor, multumesc de impartasirea experientei cu adormitul. La noi este diferit mereu, ce merge azi nu mai merge maine. Am incercat si eu din tot ce faceti voi. A mers o data, de doua ori apoi nimic. Dar perseveram.
Diana,esti super draguta ca de obicei. Citesc si vin cu impresii. Multumesc frumos,
Smaranditza, stiu ca-i greu, eu am pompatul programat si nu-i usor. si eu am trecut prin tot tacamul cu alaptatul: ragade cu sange, canale infundate de nu stiu cate ori, mastita etc. Si nu mai zic de sentimentul de vinovatie vis-a-vis de neputinta de a alapta (a mea plangea saracuta datorita blocajului vertebral) insa eu gandesc in felul urmator: important este sa hranesti copilul si sa nu-l faci sa sufere si daca nu merge cu alaptatul incerci sa compensezi siombioza aia prin dragostea fata de el.
Sau asculti de ce zice Diana si accepti ca asta este ritmul lui sau le imbini pe amandoua
Nu uita de asemenea ca tb sa te gandesti si la tine un pic, tb sa te odihnesti pentru laptic si pt bebe.
Ramona, bine ati revenit acasa, luati-o incetisor, puneti-va pe picioare si apoi incepeti sa investigati si altele pt tine si micutul Dominic.
Ionela, Doamne-Doamne o sa aiba grija de voi, vei vedea.
afara este superb, mergem la coafor impreuna, sa speram ca nu va face skandal
Va pupam si revenim mai tarziu.
poze
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui camy_pus Apropo..am citit pe la fetele cu copii mai mari ca luna asta indemnizatia a intarziat, sunt inca orase unde nici azi nu au intrat banii pe luna martie.. Imi si imaginez ce ne asteapta de acum inainte.. |
Eu nu am primit alocatia pe luna trecuta-obositii aia de 2 miliane macar, si nici indemnizatiile din urma..Tu'i mama lor de nemernici, tin banii in banci , sa le creasca lor curu mare cu dobanzile..Am vazut ca au dat si aseara la stiri, astept si eu ca cica pan pe 27 pot sa mai intarzie cu alocatiile, ca au acoperire in lege
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lili_a spune:
Buna dimineata!
Si eu pe aici,ma bag la recuperari. Se anunta o zi mai fara ploaie,asa ca avem sanse se scoatem piticii la aer si noi sa ne tirim pe linga ei
mami de Mariuca
DianaR spune:
Ramo, nu merge linkul dat de Ionela, e pe sfatulmedicului: http://www.sfatul medicului.ro/interpretor-analize scoti tu spatiul.
Smarandita, eu as mai spune sa te lasi incet incat de pompat, sa mai lasi un moment al zilei doar cand pompezi ptr mai tarziu ptr laptele cu cereale. Sa stii ca sanii tai se vor descurca la cererea care variaza de la o zi la alta si fara ajutorul pompei si vei scapa de un mare consumator de timp. Doar ai grija sa o faci treptat sa nu faci vreo mastita, incet tot mai putin doar cand sa nu simti sanul in tenasiune.
Gata am fugit afara! pup!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete