Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Neatza fetelor

Si eu sunt la fel ca MONIS obosita rupta in douaMa trezesc noaptea sa-i dau banditelului sa pape si nu mai pot sa dorm iar dimi la 6.30 e fresh... ziua sunt zombi...am 48 kg la 170m...al meu zice ca slabanoaga am fost toata viata dar ca acum...niciodata.

Fetelor,eu cred ca sunt singura de pe aici care nu a alaptat niciodata iar aseara cand am citit link-ul acela de care intrba MONIS,am plans de nu m-am putut opri.Ma simt vinovata in fata puiului meu si ma gandesc ca el nu a gresit cu nimic saracutul.Poate nu am avut lapte si din cauza ca mi s-a repetat intruna "nu mai ai glande mamare"dar acum nu mai am ce face
EVY nici eu nu cred sa fie de la vaccin,nu te mai invinovati...mai consultati si alt medic...parca aici am citit ca un BB facea KK cu sange si era rotavirusul prezent.Oricum nu intra in panica...poate a fost doar o iritatie ceva pe la fundulet.
Despre religie ce sa va spun...ca dupa moartea mamei mele (aveam 5 ani)bunica mea care m-a crescut a plans 30 de ani si spunea ca daca ar fi existat DD nu-i lua ce ia fost mai drag pe lumea asta...singurul copil.Eu am ramas cu credinta fiidca bunica cealalta ma invata rugaciuni si era mai bisericoasa,nu excesiv... oricum nu ma duc in fiecare Duminica la biserica.

Mai am putin de citit si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, pupici multi la puiul mic si bolnavior!!! off..mama ei de verisoara..ca sigur de la ea a luat..

RamoC, bun venit acasuca, si sper sa uiti de cuiu cu ce a zis dr...Am vazut ca incidenta acestei boli e relativ ft scazuta..nu o fi sigur Domi' cu nemernicu de sindrom

Smaranditza, vin si io si intaresc ce zice Diana, incearca treptat sa lasi mulsul asta, ca iti papa tot timpul tie..Plus de asta cu bibi cat succes ai sa ii dai completare cu lm??cred ca si cu ala stai o gramada...Sper sa fie Timi cumintel si asta sa ii fie ritmul lui..Acus acus incepem diversificarea, si o sa fie altfel. Trebuie!

Ancutza, tare rau imi pare ca ai 'urmaritorii'pe forum si nu poti sa te destainui si tu sa te mai linistesti....ca tare bine mai face sa te mai asculte cineva si sa iti spuna o vorba buna..Zic si io ca fetili, scrie un mail si noi citim repede repejor, si daca putem macar cu un sfat, o vorba buna..

off Am reusit sa ii fac rechinasei program de papa peste zi la 3 ore..Cum de cele mai multe ori papa la 7/8 dimineata, mananca iar pe la 10/11 si apoi abia la 13/14 Dimineata mi se pare putin cam frigut sa ies inca, si tot astept acu' ca pe altceva sa se faca ora 13 sa ii dau acu sa haleasca sa putem iesi cu nasucu la aerVoi cum faceti daca e ora de masa si va prinde pe afar??ca la mine don'soara se pune pe plans..in carut si nu o linisteste nimeni cu nik..si uite asa vin repede acas' cu bebe urlacios in carut, intr-un suflet ca disperata.. ..inca nu am curaju sa scot tatza la interval la 'aere libere'

Cand va aud ca puneti bebeii in patutu lor seara si ei adorm singurei, asa imi vine sa imi iau campiii..Fiimea adoarme plimbata la noi in brate, si cand adoarme vreo ora sau doua nu are somnul adanc, ci e foarte agitata, si e musai sa o tinem inca la noi pe burta sa doarma, ca altfel se trezeste si face scandalSi iote asa, dupa ce adoarme pe la 9 seara, doarme pe burta lu tasu care urmareste toate meciurile/filmele pan pa la 10/11 seara..cand e mutata in patut

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Inca o vorba si ma bag la alte treburi pe aici..

Mitzi, da auzi tu, de ce esti supi' pe tine???mai zii si tu ofu pe aici, ca de asta suntem o groaza de mulheres , sa ne dam cu parerea , si sa zicem o vorba buna!

Cristinica09, nu vrei tu neste vreo 10 kg de la mini???Ca cu mare si draga inima le cedez
Cat priveste alaptatul, ia-o ca asa a fost sa fie, si nu iti mai face procese de constiinta, daca poti vreodat' sa repari ce nu e de reparat, ar fi la urmatorul copil, atunci sa incerci sa alaptezi cu mai multa incredere in tine si in corpul tau de mama! In rest, sanatos sa fie bb!!!!ca altele o sa curga garla, si atunci o sa ai pt ce iti face idei si ganduri..Dah??
Stai sa vezi cand o sa inceapa sa spuna prostioare auzite pe la alti copii, sau de la ce prostii de desene animate or vedea la tv, si atunci sa te pui sa incerci sa remediezi ..

Evy, nici nu vreau sa imi imaginez postura in care ai fost, certata de toti cei apropiati tie.. Sper sa isi revina cu totii la sentimente mai bune , si macar intr-un mod sau altu sa isi ceara scuze, caci tu ai vrut doar sa faci ce e bine pentru bebele tau!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Morgen!

repejor, juma' de ora, pana se trezeste Albastrel , dupa masa de ora 10.

la discutia despre religie...eu am zis de fiecare data cand am avut ocazia ca una e biserica (ca institutie) si alta e credinta. Pana la urma, DD e in sufletul fiecaruia, iar faptul ca alegem (sau nu) sa mergem la biserica, cred ca tine de constructia psihica a fiecaruia. Daca cineva se simte mai in siguranta si mai aproape de DD in....."casa" Lui....go for it. Eu, de exemplu, nu rezonez deloc cu bisericile (ca si cladiri) ortodoxe. Mi se par (unele dintre ele..sunt convinsa ca nu toate sunt asa) atat de neprimitoare, de intunecate, reci si respingatoare. Si imi repugna total cand vad fomeile cu basma pe cap, tot facand plecaciuni in fata unei icoane si pupand-o la propriu (in locul unde au mai pupat si alti zeci de oameni -> microbi) .... atingand podeaua in timp ce se inchina (asta n-am s-o inteleg niciodata) si intre timp conversandu-se intre ele (ce faci tzatzo, am auzit ca ai fost plecata la rude in Spania; da, uite acum m-am intors de la fata; aha, si cum e, le merge?; eh, ce sa faca si ei, se descurca cum pot)...unde mai e linistea si piosenia din timpul petrecut in biserica?) (dialogul e real)
In schimb, daca intru intr-o biserica catolica, parca ma rup in 14 mii de bucati si-mi simt sufletul cum pluteste. Poate si pentru ca mica fiind, mergeam cu bunica la slujbe catolice (ea fiind catolica, singura din familie).
In ceea ce il priveste pe Rares, mi-ar placea sa ii pot arata cate putin din religiile ce se regasesc la noi. Mi-e teama insa de celelalte ramuri religioase....vezi adventisti, penticostali...si mai stiu eu ce...pentru ca am cunoscut oameni care au trecut la religiile astea si au luat-o rau pe aratura cu Dumnezeu....
Pana la urma, cred ca o sa-l invat ca Dumnezeu inseamna de fapt sa ai un suflet bun si sa te comporti ca atare. Cu tot ce deriva de aici.

asa, sa imi revin

Coque, te-am luat ....noi dam 700 (de fapt, nasii, nu noi )....da' deh....avem stalpisori cu voal si flori, cristelnita decorata, 2 popi si cor..si asta la o biserica mica, de cartier. Dar care cred ca e destul de cautata.....
(si, da, zici bine, doar ca Morgen e cu M mare si pluralul e acelasi, difera doar articolul )

Monis, merele merg pasate cu blender/pasator din ala vertical, uite www.ok-shop.ro/images/mr400sahara_ImageJPG_294_431_100.jpg" target="_blank">aici
(i-am multumit, ca ne-am iubit putin de dimineata...si pana m-am "invartit" eu cu raspunsurile..ete ca s-a si trezit acu'....incerc sa continui

Ralu_seby, cum s-a comportat Mateiutzul tau dupa Prevenar? Si eu as vrea sa il fac pe asta, fiind singurul dintre optionale, caci tare teama mi-e de meningita aia...

Lil, si eu cred ca putem comanda...insa, vad ca se gasesc si prin Bucale....apoi, daca merge careva din noi, curand, in Kaufland, poate baga un ochi mai atent si ne spune, nu? Zic si eu...uite, poate reuseste strumphy ...sau poate o insarcinam pe many
(de curiozitate, ce aroma are Bacardi ala...ca eu duminica am "halit" unul cu aroma de lime )

Laura_A.....stii cat de bine ma simt in A...sau in De?...ca pestele in apa ...si daca mai am si banuti in buzunar......chiar radeam odata cu al meu...il dam pe Rares la germana intensiv, cand s-o face mare emigreaza intr-una din tarile astea si apoi ne cheama si pe noi, babalaci...si uite asa scapam si noi de Romanica . Desi, parca inca imi place in tara mea si e ceva care ma tine si pentru care mai sper

Lavi, nu-ti m ai face procese de constiinta, nu cred ca esti singura care l-a obisnuit "prost"...de ex. je il tin in brate acum, pe burta....se uita extaziat la tv (desi eu nu prea il las)....ce pot sa-i fac? Daca il pun in cos/pat imi urla de zici ca-l bat..azi cred ca ii ia T. (tati ) tarc (care merge si ca patut)...poate ii mai schimbam din perspective..si il avem si pt la vara cand om merge in "concediu"
(si Raru meu se trage de urechi, maia les cand e foarte obosit si plange)

RamonC, ionela.....sanatate multa, Doamne Ajuta!

despre metodele de adormit....hm..uneori adoarme el singurel de obosit ce e.....alteori e prea obosit si nu poate adormi, si atunci bagam tot arsenalul din dotare...steluta care canta si proiecteaza imagini pe perete, luna care canta si ea (intre timp a tacut ca s-a stricat mecanismul ), leaganul, bratele lu' mami si cantecelele.....ah, si eu il mangai pe capsor, pe frunte, pe sprancenute

Evy, sper ca te-ai mai linistit acum

ali, eu iar sunt in ceata! cum naiba ti-a zis pediatra ta sa-i dai supa de os la copil?...pai, supa d-asta (de carne de vita) mi-a facut mie mama, in w'e ...e super buna, ce-i drept...da' sa-i dau copilului supa din asta (care oricum isi va lasa ceva grasimi)...ca primul lui gust altfel...hm....iar ma apuca toti aia cu coarne....

intre timp s-a facut ora 12....rares s-a trezit de o gramada de vreme....eu am inceput mesajul pe la ora 10.15....in curand mancam de pranz si apoi iesim afara...

pupix pt toate si toti!

placinta asta a dat pe afara..rau....

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Laurairina felcitari pentru reusita cu privire al papica la 3 ore! CU privire la alaptatul in public, eu am reusit numai in cadru restrans...adica prieteni foarte apropiati...neamuri...in rest...nu prea am curaj...!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

RamonaC ma bucur tare mult ca sunteti acasa si lasa gandurile negre deoparte, Domi este un bebe sanatos . Cred ca Diana a fost inteleasa bine.
Ionela pupam pe Mihnea, sper sa ne dai vesiti bune.
Simina, eu am incercat razatoarea de sticla ptr. o lingurita de morcov, ca nu o sa intind toata masinaria ptr. un strop.
Evy ma bucur tare mult ca micutul este bine
Lili este Soare deci parc scrie pe noi
Coquelicot chiar ca nu mai am nevoie de capison. Sa stii ca si Vlad daca este mancat si-l mangaii pe fata adoarme
Camy multumesc, ma gandeam eu ca este mult ptr. inceput ce recomanda ei pe cutie.
Afara cu noi.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Booon, deci am recuperat si s-a si trezit piticensis cu un zimbet stirb de dupa capisonul ei micutz. Sa vedem daca ma lasa sa bag si eu un raspuns pe aici
camy_pus Ce frumos ai scris despre relatia ta cu DD, imi pare bine ca te-a ajutat credinta sa treci mai usor peste pierderea lui Darius. Iti trimit un , pt o mamica foarte curajoasa.
Referitor la subiectul religie, citind ce ati scris mai multe dintre voi (lauriciu, many, lidia), trag concluzia ca, mai ales pt apropierea de valorile crestine a celor mici, este foarte important sa ai norocul sa gasesti un preot cu har si buna-vointa, care sa nu vrea sa insiste pe dimensiunea scary a pedepselor ci pe pilda faptelor bune... Eh, si iar ma pling, ca eu nu l-am gasit, si nu stiu cum o sa-i explic copilului meu toate astea... Mai am eu o suparare ca Biserica ortodoxa nu se implica aproape deloc in comunitate (comparativ cu cea catolica), nu pastoreste orfelinate sau camine de batrini si nu organizeaza actiuni de binefacere. A vrut saraca mama sa doneze o gramada de saci de haine la biserica ca sa le distribuie ei la saraci si a repezit-o popa cit colo.
RamoC ce tare ma bucur ca sinteti din nou acasa! Citind ce ti-au trimis fetele (lavi si diana) eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca ar avea soricelul vreo asemenea maladie, ca el e frumos si nu se vede nici o diformitate la nivelul fetei. Vezi daca gasesti www.testarenounascuti.ro/linkuriutile" target="_blank">aici ceva util referitor la testarile alea.
Ionela tare rau imi pare ca nu se indreapta situatia cu Mihnea, poate ar fi mai bine sa chemi medicul acasa, ca la spital vezi si tu ce goange umbla
cristinica09 of, nu te mai invinovati. Ai facut tot ce-ai putut, cit ai putut tu de bine
Lumi , esti tare draguta. Pai sa nu ne zici tu noua ca ati schimbat radical tot planul si ramineti aici? Richard ce parere are de mutatul in Ro, ca parca ziceai ca a luat un premiu pt ce facea el la Tokyo,poate sa lase afacerile de acolo si sa vina aici sa stea cu voi? Suporta statul in Romania asa mult? Ca tara asta e grea incercare
coque referitor la petitia cu pricina, sigur nu va avea nici o finalitate practica, dar nu asta e cel mai important. Eu cred ca daca mai multi oameni s-ar implica in mod activ in viata "cetatii", (oricit de inutil ar parea si oricit de corupta cetatea), societatea in ansamblu s-ar educa cu timpul si dimensiunea civica a actiunilor noastre ar incepe sa conteze. Deci hai s-o facem

O anume persoana mica vocalizeaza tot mai furios linga mine, deci nu ma mai lungesc...

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Krelia imi place tare...ca esti perseverenta si ai reusit totusi sa trimiti mesajul!

Pupam tizu!

Mergi la inceput

Am deschis geamurile larg la camera unde doarme cupchilu` mentionez ca acum doarme...si l-am acoperit cu paturica...e cald si afara si in casa..dar capusorul nu ii e acoperit...doarme asa bine la aer curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

eu am primit alocatia ieri.indemnizatia am inteles ca vine la inceputul lunii aprilie(am depus dosarul pe 15 martie).

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput