Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

IONELA pupici si tie lui Mihnea. Sanatate multa si sa intre banii aia odata in cont.

COQUE...daca iti pui furou de satin si papucei de puf vin sa iti fac un pictorial. Dar apoi musai sa te vad si cu capison...

LAURAIRINA ai dreptate cu copilaria...eu am observat, de cand am lucrat ca educatoare, ca tot ce se sadeste in sufletul copilului de mic are alta rezonanta in fiinta lui.O rugaciune pe care o inveti de mic iti ramane in suflet toata viata.

CRISTINICA imi pare tare rau ca ai pierdut-o pe mama ta asa repede . Te imbratisez si sa stii ca nimic in viata nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74
...eu am observat, de cand am lucrat ca educatoare, ca tot ce se sadeste in sufletul copilului de mic are alta rezonanta in fiinta lui.O rugaciune pe care o inveti de mic iti ramane in suflet toata viata.

Lidia

ce frumos ai spus

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Masa de ora 10 a tinut pana la ora 11,mancare pe mainile mele,nervi din partea ei ca nu-i dau biberonul,cand i-am dat bibe,a mancat cu greu 120ml si eu urasc diversificarea si mai mult

Lili,ideea a fost a lui Richard cu mutatul aici,business-ul lui este pe internet si poate lucra de acasa(cum de multe ori face si acolo),deci nu este neaparat sa mearga la birou,plus ca se ocupa directorul lui de tot si toate. In afara de asta,isi doreste sa se mute in Europa(eu vreau in Anglia,nu in Romania,bineinteles).
Pe mine ma incanta ideea,aici o am pe mama care ma ajuta,acolo ar trebui sa angajam bona,si Dumnezeu stie peste ce dam....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavi, ce semnatura ti-ai tras

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Lavi, ce semnatura ti-ai tras

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Daaaaaaaaaaa...am lucrat mult la design...o adevarata opera de arta...o incununare de spirit estetic si literar....ma laud si singura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

LAURAIRINA tare as mai lua cateva kg de la tine daca s-ar putea.
Mai dar ce frumos vorbeste RARES cu tati
LILI
LIDIA,acum regret cel mai mult ca nu am avut si eu mamica linga mine.Cand am nascut m-am gandit la ea...sa-si fi vazut nepotul,ce s-ar fi bucurat.E mai rau ca am pierdut-o si pe bunica...pt mine ea a fost tot familionul la un loc.Am iubit-o cel mai mult pe lumea asta, doar ea m-a crescut cu atata dragoste...cu tata relatiile intotdeauna au fost reci...
Hai ca astazi sunt tare plangacioasa...nu stiu ce ma apucat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Mai dar ce frumos vorbeste RARES cu tati

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Vreau si eu razatoare de sticla ca biberon am gasit mai mult de-o gramada...am fost ieri la selgros si nik
RAMO bun venit acasa,sanatate multa puiutului,uite ca nu trebuie sa te ingrijorezi dupa cum spune DIANA
KRELIA de unde ati luat steluta aia care reflecta pe pereti?Mi-ar placea si mie una pt banditel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

azi am fost si noi la pediatru, ca Ruxi are niste bubite la gat, acolo unde sunt pliurile alea. ne-a dat o crema, sper sa ii treaca.
ne-a marit si noua doza de Vigantol la 4 picaturi pe zi, pentru ca fata e marisoara. ne-a dat si calciu lactic, pastile de zdrobit si dat cu lapte probabil cu lingurita. aici presimt ca vom duce lupte grele...
in rest toate bune si frumoase, asteptam data de 30 sa-i facem vaccinul de 4 luni, si sa ne cantarim ca n-am mai facut-o de 2 luni.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cristinica.
Razatoare de sticla am luat de la un magazin de sticlarie.

Lavi,fata mea tocmai ce a vb cu Rares `buuu`!

Gata,fugim afara! Va pup

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput