Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)
Raspunsuri - Pagina 14
Ancutza_Bro spune:
am scris 3 cuvinte pe fulgusori
va pup
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
krelia spune:
Cristinica, uite www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/Tomy-94/811/Steluta-vise-placute.html" target="_blank">asa arata steluta noastra. Parca tin minte ca si Dankutza i-a luat una pe roz, Cezaricai
Noi am primit-o cadou...dar, gasesti sigur sa o comanzi pe net...sau poate chiar magazine de unde sa o iei.
(imi pare tare rau ca ai crescut fara mami...si ca buni a plecat si ea....insa, acum amandoua te vegheaza cu grija de sus si sunt mandre de tine!)
razatoare de sticla...trebuie sa gasim si noi p'aci prin targu' nostru..pe undeva, nu se poate
Lavi, tare frumoasa conversatia baietilor tai
asa..eu nu ma mai joc....Rares a adormit la loc...si cica acum trebuia sa mancam si sa iesim afara....asta e, astept trezirea in mare foame!.intre timp, bag o supa la burtica
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
cristinica09 spune:
KRELIA sigur ii comand si eu una.Mersi mult
Ma duc sa spal geamurile si sa mai fac si eu una alta ca fuge casa,apoi iesim la plimbarica.
all
laviniablaga spune:
Lumi, i-a placut cum a povestit Rares, sau s-a speriat?
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
dienutze spune:
Buna, gagicutelor!
Intai de toate!
Alexa, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur enorm pentru tine!
Ionela si RamoC, multa sanatate!!!!
Monis, LMA!(din alea care nu se ofilesc )
Noi am fost la MAMAAAA!!! A fost super, ne-am intors razgaiati raaau!
Am fost cu masina plina de bagaje, parca ne mutam cu totul! (am luat patut de voiaj, recomand din tot sufletul pt cine pleaca de acasa!)
Ieri am facut vaccinurile de 4 lunite, a fost tare naspa dupa, si azi ne resimtim, cam urlam si suntem extrem de lipicioase, numai calare pe mine sta!
Am vorbit cu pediatra despre constipatia puiului. Cica asa fac cei alaptati, dupa perioada de facut des vine perioada cu constipatia. Ne-a recomandat ceai de musetel iar daca nu merge sa bag suc de mar si piure de mar... Eu nu am nici razatoare de sticla/plastic, trebuie sa imi iau. Oricum, nu as incepe inca cu marul. Mai este o posibilitate cu un siropel de la farmacie, care e tot din fructe cica. Vom vedea.
Mi-a placut ca nu mi-a zis de diversificare!
Am vorbit si de vaccinul ror, eu am un fix cu el, si mi-a zis ca mai multe mamici au refuzat! Deci nu sunt singura nebunaaa! Si eu tind sa nu il fac copilei.
Piscotica mamii are 7,300 kg si 66 cm! Suntem in grafic la limita superioara, dar in grafic inca.
Foarte tareeeee linkul! Cu "tzatza-n vant", exact asa ma simt eu! Aproape de fiecare data cand iesim in parc alaptez...asa vrea piscotica, ea stie ca iesim la piknic! Am alaptat si la 4 grade! Cool!
Despre dus la biserica... popa ne-a zis sa mergem la impartasit la 40 de zile in primul an! Pana mai ieri eu nu prea intelegeam diferenta dintre impartasit si spovedit...asa ca....(pup Marijanul)
Ce ma infurie este ca biserica de langa casa e inchisa aproape tot timpul, doar de sarbatori pot ajunge. Imi place la catolici ca poti intra sa te reculegi si nu se uita chioras nimeni.
Raluci, si a mea face pastos si cu miros schimbat cand face la 2 zile!
De regula ii bag o juma de supozitor in fiecare seara pt ca se chinuie f rau. Rar am lasat-o sa stea 2 zile fara kk.
Suzetele le scot, dupa sterilizat, cu fata in sus pe un servetel de hartie.
Camy, noi am fost la mama in scaunul de masina -0-18 kg, daaar l-am inclinat f mult punand o patura facuta sul sub platforma scaunului. A stat mult mai bine decat in scoica.
Evy, noi am facut rotarixul la 2 si 3 luni. Sunt mai tampita asa...nu m-a influentat stirea tv!
krelia, noi am pus supozitor cu paracetamol dupa prevenar
pup fulgimea!!!
Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)
grigore_tina spune:
plecam si noi afara.cand ne intaorcem continuam curatenia.all
mami de bebe stefan (15.11.09)
Lumi_Richard spune:
Gata plimbarea.
Lavi,cred ca i-a placut mult,ca incerca sa se apropie de calculator,se zbatea la mine in brate. O sa mai caut pe youtube bebelusi `vorbitori`,ca-mi place cum `dialogheaza`. Ma intreb care ar fi reactia ei fata in fata cu alt bebe?!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Gata plimbarea. Lavi,cred ca i-a placut mult,ca incerca sa se apropie de calculator,se zbatea la mine in brate. O sa mai caut pe youtube bebelusi `vorbitori`,ca-mi place cum `dialogheaza`. Ma intreb care ar fi reactia ei fata in fata cu alt bebe?! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
eu cred ca le-ar place.L-am testat pe Rares cu baietelul unor prieteni de familie...ala e mai mare cu o luna si vroia sa il pape pe Rares, iar Rares ii povestea nu stiu ce!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
RamonaCopot spune:
Diana merci de link-urile alea. Le-am deschis si am zis ca le cetesc mai taziu, ca acum nu imi functioneaza decat neuronul roman. Din start am vazut ca e alt sindrom decat am gasit eu. Ala pe care il gasisem eu se numeste Sindromul Treacher Collins si in el zice cam asa:
" Semne clinice
Sindromul Treacher Collins se caracterizeaza, în special prin subdezvoltarea oaselor fetei (osul maxilar si arcada zigomatica ce formeaza obrazul) si micrognatia mandibulara. Prin aceasta devine evidenta modificarea etajului mijlociu al fetei, care pare infundat, nasul devenind proieminent. Subdezvoltarea mandibulei - micrognatia, este evidenta daca privim pacientul din fata, dar mai ales din profil. Aspectul caracteristic este cel de facies în „cioc de pasare” (în literatura anglo-saxona: facies cu forma de peste - fishface), cu b#259;rbia retrudat#259; din cauza lipsei reliefului osos subiacent.
Urmare a dezvoltarii reduse a oaselor maxilare, interiorul cavitii bucale se îngusteaza, si ca atare, poate apare: fie o bolta palatina ogivala, fie una din variantele de despicatura labio-velo-palatina, cu tot cortegiul de perturbari functionale legate de respiratie, fonatie. La vârstele mici apar dificulti în actul de sugere, înghitire, ca mai ap fiminante dizarmoniile ocluzale, dificultatile de masticatie, de reabilitare or ortodontico-protetica, dupa diverse edentatii.
.........................
Pana la urma innebunesc de tot, daca se poate mai mult de atat.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
DianaR spune:
Ramo, m-am tot uitat acum pe pozele voastre, no are poate o idee barbia mai mica dar e f. putin vizibil. Oricum departe de asta care ar fi forma clara in care apar si probleme cu respiratia. Si daca aveti sindromul asta de care zic eu oricum e o forma usoara, deci linisteste-te. N-ai nr de tel al doctoritei s-o intrebi exact despre ce e vorba? Sau ti-a servit banuiala si te-a lasat complet in aer?
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete