Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna ziua si la noi. n-am apucat sa citesc tot din urma, dar imi fac imediat temele, sa raspund la intrebri mai intai.
Diana, plecam la sfarsitul lui aprilie, abia asteptam sa stam cu tati. a inchiriat o casa,o sa avem gradina, terasa, abia astept...
Monis, acolo avem cativa romanai, colegi de-ai sotului cu care o sa vb bineanteles romaneste, apoi sunt foarte multi internationali cu care vb engleza si cu localnicii, engleza care stiu, restul prin semne .
lalu, vineri parca ziceai ca-ti vin supozitoarele alea. abia astept sa-mi spui si mie. pun imediat poza cu wrap. tu ce ai mai facut cu wrap-ul?
ancutza eu consider ca aici ar trebui sa ne descarcam , sa ne spunem toate problemele si sa ne racorim. asa ca.....de cate ori simti nevoia ...noi te "ascultam"

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

buna ziua,

am venit la apel lavi!

am pc-ul cu virusi si nu prea mai stau la el pana o sa reusim sa il formatam.

multa sanatate bebeilor dominic si mihnea!!

monis LMA cu intarziere

cristinica dau si eu vreo 10 kg cadou. nu ai de ce te simti vinovata in privinta alaptatului, ai facut ce a fost mai bine pt copilul tau in conditiile date.

nici mie nu imi vine sa alaptez in parc, poate in timp o sa trec peste timiditate.

lavi frumoasa discutia dinte bb raresh si tati!

am vazut ca se discuta despre religie, eu cred in Dumnezeu dar nu cred in biserica, nu am gasit nici un preot in care sa am incredere. si mai nou am o dilema vreau sa il duc pe bb la impartasit dar cum sa fac sa fie primul care primeste impartasania?? pt ca preotul nu schimba lingurita dupa fiecare credincios si nu prea vreau ca sa mi se imbolnaveasca copilul.
am vazut bine asa de mari sunt taxele de botez prin bucuresti!!! 700 lei, waw, noi am platit 50 lei. oare unde ajung banutii aia, la vreun orfelinat??

am fost si noi la control, avem 7200g, dr a zic ca tb sa ii introduc ceai, sa nu ii mai dau sa pape la cerere pt ca e cam gras si sa nu ii mai dau sa manance noaptea - de parca asa ceva ar fii posibil. si sa ii fac program de papapt la 3,5 -4 ore. ziua reusesc sa il fac sa manance la 3 ore, 3,5 ore, dar seara nici o sansa. inca nu i-am introdus ceaiul, si nu prea vreau sa i-l dau.
mi-a placut de dr asta pt faptul ca a spus ca incepem diversificarea la 6 luni.
bb nu a revenit la programul de somn pe care il avea inaintea botezului , adica se trezeste prima data la 1-2, apoi la 4,5, 6 ,7, inca sper ca o sa doarma mai bine.

ancutza ai o familie frumoasa,, sa treceti peste probleme.

laura nici bb-le meu nu adoarme singur in patutul lui, chiar eram complexata cand citeam de bb-i fetelor, dar acum m-am mai calmat, asa e copilul meu, adoarme leganat, sau la san seara dupa baita.

trimit si revin mai pe seara, acum iesim runda 2 in parc

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

KRELIAasa mi-a recomandat supa pe os de vita fara carne fara maduva, am cautat in jumatate de oras si nu am gasit asa ceva numai intr-un loc dar era vechi. Asa ca am sunat-o pe dr. si mi-a zis sa iau atunci picior de pui si sa ii dau tot asa numai supa goala , apoi peste cateva zile sa ii dau si morcov pisat si numai cand implineste 5 luni sa ii dau si carne de pui .

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ali - chiar vrei sa faci ce a zis doctorita? dar ce explicatie ti-a dat, de ce sa-i dai carne (sau supa de carne) asa repede?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am ajuns si noi acasa.gata cu plimbarea ca mami are treaba.
cum suntem fresh amandoi mami spala geamuri si bebe converseaza in leagan.
revenim.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Diana, eu am intrebat-o pe dr aia de ce are obrajii asa Dominic. Asa...adica ffff carnosi, ca atunci cand ma uit in gurtia la el(de cand am inceput sa ii dau cu seringa) vad ca obrajii lui sunt foarte carnosi si ii intra peste gingii si ramane putin spatiu in gurita. Eu am intrebat-o daca e din cauza ca e prea gras sau ca nu are inca dintisori. Ea a zambit...si m-a intrebat ce am mai obs la fata lui despre care vreau lamuriri. Eu i-am mai zis si de barbie...care e si nu prea e. Nici nu pot sa il apuc de barbita. M-a mai intrebat si daca am avut o sarcina toxica si apoi a zis ca ce are de fapt Dominic este o forma a acestui sindrom fata de pasare, dar eu am crezut ca asa ii zice popular si asteptam termenul stiintific sa gugalesc.
Mi-a zis ca oasele maxilarului nu sunt bine dezvoltate, nici nasucul nu e cum ar trebui acolo sus la baza si barbia la fel...si ca ori e material genetic, ori sarcina mea toxica i-a provocat asta. Dar mai multe nu a vrut sa imi spuna, sa nu ma sperii, cica...ca ma vazuse si asa daramata. Mi-a sugerat daca mai vreau sa fac un alt bebe sa imi fac intai un careotip...si sa ma investighez bina, ca e pacat de asa o fata desteapta cu acces la informatii..bla , bla...
Dar cuiul tot mi l-a bagt cu Dominic. Si eu m tot gandesc acum ca el la nastere a primit nota 9, pt ca se invinetise in jurul gurii si nu putea respira si de la 4 fara un sfert la cat am nascut abia la 9jumate l-am primit in salon...Ca a mai avut crize din astea de respiratie, ca refuza de ffff mult timp sa manance, a inceput cu sanul si m-a facut sa ma indoiesc de calitatea si cantitatea laptelui, pe urma 4 formule de lapte refuzate..si tot asa. Acum infectiile astea respiratorii.... bai sa mor de nu as fi vrut acum sa fi fost proasta sa nu fi intrebat nimic si sa nu mai stiu nimic desp[re asta. Pana nu ma duc undeva sa ii fac investigatiile alea nu o sa mai pot dormi deloc. Stau cu el in brate si ma uit sa vad daca mai respira

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

ramona ,te rog sa te calmezi si sa nu ma sperii si pe mine.al meu tot 9 a luat la nastere pentru ca a respirat mai tarziu si cum zici tu dupa ce l-am nascut am vazut ca s-a invinetit in jurul guritei pana la nasuc.uneori se invinetea fara motiv pana la 3 luni apoi a disparut.a tot avut probleme cu nasucul dar le-am rezolvat cu pivalone ,in schimb se mai ineaca cu propria saliva din cand in cand.sa aiba si al meu o problema?din cate stiu e sanatos tun dar nu vreau sa descopar altceva.
sper sa fie ok dominic si linistestete.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Ramo
Of, draga de tine, imi pare asa rau ca treci prin toate astea, si mai esti si singurica...
Eu sint sigura ca va fi bine pina la urma, dar inteleg ce chinuita trebuie sa te simti acuma
Dominic e bine acum? Papa bine?
Daca chiar vrei sa-ti faci determinarea cariotipului, se face in Buc.la Maternitatea Filantropia, cred ca daca ai trimitere platesti mai putin. Daca vrei ma interesez si-ti zic

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ramonikami-a introdus asa de repede pentru ca nu se satura cu portia de lapte.Desi i-am crescut portia tot plangea ca ii mai trebuie. Povestindu-i dr. ea a zis sa introducem supa fiindca cica nu se satura cu laptele.

ALI mama lui MIHAI

[ url = " http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family&vhost=family " ] poze Mihai [/url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

helau

eu am citit tot din urma, dar nu ma pot culege sa scriu nimic, pt ca tocmai am dat apa la soareci

Ancutza -

si la fel pentru RamonaC, Ionela, Cristina

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput