Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)
Raspunsuri - Pagina 16
dankutza spune:
Buna fetele,
Vroiam sa intreb, cat au dat nasii la biserica? Adica cat li s-a cerut de la obraz sau cat au vrut ei sa dea. LA biserica unde vom merge noi, ni s-a spus ca nasii sa dea cat vor. Acum, strang idei.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
dankutza spune:
Mai am o intrebare pt fetele care dau/au dat cereale la bebe. Ce consistenta vor avea cerealele cu laptic? Ca un terci/mamaliguta? Ca daca nu e asa, cum naibii ii dau eu cu lingurita, daca sunt zemoase? CA or sa fie peste tot, numai in gura lui bebe, nu. Na, ce ma roade pe mine acum!
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Evy30 spune:
Fetelor Gabi e bine . nu a mai facut kk cu sange deloc .
mai mult ca sigur a fost ceva iritatie .
azi am stat in curte de la 12 pana la 17.30 , cu pauza de schimbat pampers si papa.
a fost tare fericit . a si dormit .
Crissa si al meu e grasun , insa nu mi-a spus sa ii dau ceai . eu ii dau copilului sa manance cand cere , ca altfel ia casa foc . iar noaptea el mananca , fara papa ...e jale
vad ca deja ati inceput curatenia ,
am spalat si noi astazi covoarele , maine pauza ca este sarbatoare mare si vine iar treaba ,sa incheiem curatenia ,
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Mai am o intrebare pt fetele care dau/au dat cereale la bebe. Ce consistenta vor avea cerealele cu laptic? Ca un terci/mamaliguta? Ca daca nu e asa, cum naibii ii dau eu cu lingurita, daca sunt zemoase? CA or sa fie peste tot, numai in gura lui bebe, nu. Na, ce ma roade pe mine acum! |
Azi a postat Diana linkul www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=302&id=1487" target="_blank">asta in care iti explica ce textura sa aiba mincarea (inclusiv cerealele) pe grupe de virsta. Eu l-am printat si-l pun pe frigider ( Di)
Eu l-am intrebat de la obraz pe popa cit vrea, mi-a zis si am transmis nasilor. Daca n-o sa fie multumit, o sa le mai ceara el popa
Monisu fii barbata Or sa fie bine si fetele si bebelusii, noi sintem aici ca sa le incurajam si sfatuim pe cit de bine putem
Evy
mami de Mariuca
dankutza spune:
Acum cateva zile, mama mi-a dat o razatoare de sticla in forma de peste si eu am refuzat-o pe motiv ca e o .... porcarie. Eu mi-am inchipuit razatoare de sticla, precum, razatoarea clasica doar ca e facuta din sticla. Sunt tuta rau. O sa-i iau razatoarea inapoi.
cristinica09 spune:
RAMONAC imi pare tare rau ca treci prin atatea greutati,nici nu ma pot aduna sa scriu ceva citibil,ma voi ruga pt puiutul tau sa treceti cu bine peste tot
Evy ma bucur ca ati scapat de griji
monis5 spune:
Dankutza - la noi au cerut popii cate 100 de lei de caciula de la nasi. au fost 3 popi = 300 lei.
Ai fost f tare cu razatoarea
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
buna seara fetelor
va si va iubesc...eu sunt bine, optimista si vesela (asta cand nu sunt sub butoi, in butoi nici nu am loc )
o sa va raspund la fiecare in parte dar maine, acum e tati acasa
RamoC ma rog la DD sa iti dea putere si sa se faca Domi sanatos...eu m-am uitat iar la poze si nu mi se pare nimic anormal la fetisoara lui...este un copil frumos...eu zic sa mai ceri si alte pareri, spun asta pt ca am o parere foarte proasta de sistemul medical din Romania (ma scuzi Diana tu nu te incadrezi aici ) si iti spun si de ce:
am o prietena care a fost diagnosticata in mai multe spitale din mai multe orase din Romania cu scleroza multipla...deja era a nu-stiu-cata oara cand i se spunea acelasi lucru, era terminata saraca fata si psihic si fizic mai ales ca are 29 de ani...a ajuns cu greu la o clinica din germania unde i s-a infirmat diagnosticul...dupa ce cheltuise saraca un sac de bani pe tratamente recomandate aici in Romania
ma gandesc si eu ca daca este un caz atat de rar e posibil sa greseasca si sa nu fie chiar asa...te pup cu drag si pe tine si pe Dominic cel mic
Ionela, Cristinica tot sanatate va doresc si voua si puilor...taica'miu are o vorba: "sanatate sa fie ca restul le cumparam"
Dankutza pe cuvant ca mi-ai inveselit ziua cu razatoarea ta de sticla
Lylyana pt voturi, esti tare draguta ca iti aduci aminte
Lili, Diana am salvat si eu link-ul la favorite , mi s-a parut foarte util
cate un pupic si o imbratisare pentru Laurairina, Ramonik, Diana, Lili si Monis stiu ele de ce
va las ca trebuie sa-i facem baita Sabinei, mai povestim maine
o seara frumoasa la toata lumea
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
dankutza spune:
IOnela si Ramo imi pare tare rau ca aveti probleme cu bebei vostrii. Sper sa se faca bine amandoi cat mai repede. Nu numai ca sper, dar sunt sigura ca bebei se vor face bine.
dymomo77 spune:
Ce atmosfera sumbra... Noi azi am avut ajutoare la smotru(tatal meu) asa ca nu am putut sa stau ca nesimtita pe forum si el sa munceasca. Plus copilul care a marait incontinuu ca deh nu a dormit mami cu el la pranz.
Cristinica cu alaptatul asa a fost sa fie. Cel mai bine e sa nu te mai gandesti la asta. Chiar daca suntem mame mai facem si greseli(ca doar nu om fi perfecte acuma) dar cel mai important este ca dorim doar binele pentru puii nostri.
Ramo eu cand aud ce traiesti tu acolo ma cutremur si zic ca poate nu o fi asa de negru. Pupam pe micul Dominic si pe mama lui incercata.
Monis chestia asta cu plansul nu e de bine. Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau pentru ca nici nu stiu ce te framanta si nici nu sunt eu mare psiholog. Pot doar sa iti trimit un si o incurajare si daca simti nevoia unei destainuiri colective sau individuale eu una sunt aproape.
mami fericit de Dan Mihail