Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTE LUNITE PENTRU FETITA ARCADIEI!!!

Apropo de Arcadia, de mult nu a mai dat nici un semn de viata...asa ca o sa fac o strigare pentru fetele de care ne este dor:

Suzyka, Danangie, Pysko,Alinutza_24,DanaN,ZodieDeFoc, Ariadna,Edelya, Katy,S_alinutza, Lorelix,FDaniela, Biara, Gabitza, OFetitza,alexa75,Pirelia, Oana_PDV,CarminaBulina,Ralia,Crissa, Rebebe,Crlp...miss u all!!!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata..Lavi...buna cafeaua..azi o beau eu pe toata..glumesc!

am avut o noapte cat de cat buna, doar 2 treziri..si acum inca doarme

Dymomo eu cand ii dau cerealele lui Flavius il pun in scoica...apropo, scaunelul de cand il folosim??????ca pe al meu s-a pus praful de cand il am si sta nemiscat in camera lui...abia astept sa-l mut in bucatarie[

Strumfy multumesc mult..am vazut lucruri interesante, o sa dau si eu comanda in vreo 2-3 saptamani, astept sa-mi intre si mie indemnizati..intru in a 3a luna de cand am depus dosarul

Apropo..am citit pe la fetele cu copii mai mari ca luna asta indemnizatia a intarziat, sunt inca orase unde nici azi nu au intrat banii pe luna martie..
Imi si imaginez ce ne asteapta de acum inainte..

Many_bani puiului ii plac cerealele. Avem deocamdata o singura masa pe zi dar si la aiai ii dau completare tzitzi. Pe cutie am vazut ca portia ar fi de180ml (135 apa si 45 praf)..dar Flavius mananca mai putin si ii pun 90 apa si 30 praf..
De placut...nu stiu ce sa spun..mananca dar nu stiu daca ii plac..le accepta usor...poate ii plac, nu stiu exact!

Cu religia...frumos subiect..
Eu il impartasesc destul de des pe Flavius pentru ca mergem in fiecare duminica la biserica si la cimitir..la slujba nu stam mult din cauza lui Flavius..dar nu numai..
Cred mult in Dumnezeu..dar casa lui Dumnezeu nu mai este ce era odata. Vreau ca tot ce am citit eu despre Divinitate sa-l invat si pe el, vreau ca el sa fie un om corect, bun..cu frica de Dumnezeu...
Din experianta traita cu Darius, dupa toate visele ce le-am avut nu am cum sa nu cred...exista...si Flavius vreau sa creasca frumos..si eu zic ca credinta are un rol important in viata unui om.

E cam urat afara...dar tot ies cu piciul afara daca nu ploua...oricum trebuie sa mergem si la bunicul sotului la spital..e foarte batran si bolnav..nu l-a vazut niciodata pe bebe..desi a batut drumul pana la Tg Mures sa-l vada cand s-a nascut..atunci nu a avut ocazia..dar azi o sa-i fac lui Mosu' (asa ii spunem noi) o surpriza placuta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
AM ajuns acasa! Va multumesc din suflet pentru gandurile bune si pentru urarile d insanatosire grabnica! Lavi ni le-a transmis. S-a tratat rotavirusul, dar mai avem de tras cu altele,

revin, cand mai apuc, ca acum urla deja

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna dimi

Cu tot tratamentul, nu simt nicio imbunatatire, dimpotriva. Peste tusea care imi pare mai puternica si cu expectoratie... pana la greata... se suprapune de ieri dimineata un nasuc superinfundat. La curatat se lasa cu urlete... saracul e stresat de nu mai poate. Acum doarme in brate la mine, eu sunt moarta de obosita. Parca nimic nu ajuta. Incerc sa ajung azi la medic iar... ca nu mai pot.
n-am mai citi din urma... recuperez cand vom fi mai bine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Vreau sa ii trimit un mare POOOPIC lui Dominic.Sa se insanatoseasca repede, iar pentru Ramo, a big hug...si sa ii transmit ca sunt alaturi de ea cu gandul si cu sufletul. Sa iti dea DD mult curaj si putere iubita...o sa vezi ca broscoiul isi va reveni!Bine ati revenit acasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

buna dimi

Cu tot tratamentul, nu simt nicio imbunatatire, dimpotriva. Peste tusea care imi pare mai puternica si cu expectoratie... pana la greata... se suprapune de ieri dimineata un nasuc superinfundat. La curatat se lasa cu urlete... saracul e stresat de nu mai poate. Acum doarme in brate la mine, eu sunt moarta de obosita. Parca nimic nu ajuta. Incerc sa ajung azi la medic iar... ca nu mai pot.
n-am mai citi din urma... recuperez cand vom fi mai bine

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

O Doamne, c vesti rele!!!Nu poti chema medicul acasa sa il consulte??

Mergi la inceput

Camy, linistita...cafea este de la DD!Daca raman in pana dau fuga la plantatiile Siminei, Ancutzei si a Biarei si fac alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

nu am citit nimic din urma, dar din postarea Ionelei deduc ca nici Mihnea nu e prea bine. Ione, ai grija ca noi din tuse si mucisori, initial bronsita...am ajuns cu plamanii de abia i se mai vad in radiografie.
acum imi pare rau ca am stst atata cu el acasa cu tratament oral

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Guten morgen, madchen [ nu stiu care e pluralul]

Doamna K - zic bine?
Envy-ca vroiam sa zic aseara, kk cu sange este un simptom de rotavirus, poate la voi e o reactie de la vaccin, oricum, eu zic sa vb cu un medic.Sa sangereze sanul, dupa atatea luni de alaptat, eu zic ca e mai putin probabil, mai degraba ceva fisuri anale....Incearca sa te linisteti. Sunteti mai bine acum?
Lidia- asa un om frumos esti .Pai v-am zis ca sunt babatie d-aia, sa zic ca imi pun furou de satin si papuci cu puf?
Monis-si cum vrei sa il culci la ai tai?ai patut de voiaj? Il culcati cu voi?La mine asta e dilema, ca avem ocazia sa mergem 3 zile la albena pe 20 mai, dar parca e prea mult dintr-o data pentru el si ezit.Apoi, in iunie o nunta a unor prieteni in Vama.La aia nu ezit.Tare curioasa sunt cum se adapteaza.Eu sunt cu capul la capitolul asta.Cred ca imi fac eu scenarii mai mult deca e cazul.Oricum, la noi acasa se simte cel mai bine, e firesc, in alta parte nu chiuie si nu gangureste atat.
Lavi- nu l-ai invatat prost, nu mai spune ca e santajist.Eu il iau in brate intr-una si acum.Am remuscari si acum ca in ziua in care l-am adus acasa, i-am dat sa pape si cand a adormit l-am pus in patut.In zilele umatoare, l-am tinut mult pe piept,doar noaptea il puneam in patut. Oricum, ideea este ca nu ai facut nimic gresit, dupa mine.Oricum, mi-e si jena sa intervin cu texte privind somnul, pentru ca al meu doarme noaptea foarte bine, asta din prima zi.Ziua si el chitaie, nu pot face mai nimic.Sa calc? No way!Eu cred ca bebelusii isi pot da seama cat sunt de apti parintii lor in materie de parenting. Al meu s-a prins ca nu-i nimic de capu'nostru si a zis- hai sa nu le fac probleme, ca-s labili.

Laura -A- ref. metode de adormit -am constatat cu uimire ca de 2 saptamani nici nu il mai plimb pentru somnul de noapte.Dupa baita, ii dau sa pape si inainte, daca nu adormea, o luam la trap prin casa, cu luminile stinse, doar ceva difuz ca sa nu ma lovesc de pereti.Acum, am cumparat o steluta muzicala cu muzica din Disney, ideea e ca ii place f. mult melodia.Zambeste de la primele acorduri.Ii dau drumul la aia si il mangai pe frunte, imi plimb un deget pe fata lui, usor.E super tare, se relaxeaza complet, inchide ochii si adoarme...Eu ma minunez in fiecare seara, cum de am ajuns la performanta asta, nici nu cred ca am un merit.V-am spus, copchilu'are IQ mai mare decat al nostru la un loc.Chiar sunt curioasa daca mai functioneaza si la altii mangaiatul pe fata, sau e al meu mai senzorial.

Azi noapte am visat ca imi alegeam de pe un raft o razatoare de plastic.Chiar asa - cu razatoarea aia cred ca iese suc nu piure.Se amesteca pulpa adunata intre zimtii aia?Ce probleme, domle'!

Ma apuc sa vad ce e cu petitiile astea on line.Call me a naive.
HAI CA IESE SOARELE, Many, nu mai ai nevoie de capison.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la noi!

Vad ca incearca si soarele sa iasa…asa timid, poate azi iesim afara, ca ieri tare urat a fost in casa!

Coque, daca nu o bagau p-aia cu gripa porcina, mai credeam…au facut o solutie special pt gripa porcina? Cica se intorce si aviara, le dezinfecteaza si de aia?
600 de lei??? Si eu credeam ca am dat noi mult 400 (din care 200 taxa cu chitanta) Ce biserica? Aveti si cor?

Evy, sa ne tii la curet cu starea micutului, iar tu linisteste-te, nu-i de la vaccin

RamoC, bine ati venit acasa! sanatate multa lui Domi, cad ai timp sa ne impartasesti si noua pataniile de prin spital...

Ionela, imi pare rau sa aud de Mihnea ca este tot mai bolnavior...sper sa treaca repede. dr nu poate veni la voi daca se simte rau?

Ancutza, 71 monede

Simina, 49 monede

Alex a avut bazdaci azi-noapte si n-am dormit mai deloc. de la 6 jumate e treaz de-a binelea, iar acum a adormit molfaind o jucarie!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput