Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_seby spune:
Evy, te rog sa te calmezi in primul rand. Chiar acum am scos ambalajul vaccinului Rotarix si iti scriu ce scrie pe prospect in privinta posibilelor reactii adverse:
F frecvente: pierderea poftei de mancare, iritabilitate
Frecvente: febra, oboseala, diaree, varsaturi, flatulenta, dureri abdominale
Mai putin frecvente: plans, tulburari de somn, somnolenta, constipatie
Rare: raguseala, curgerea nasului, infectii la niv. aparatului respirator superior, crampe musculare, eruptii pe piele.
Pana acum nu am mai auzit de kk cu sange. M-as mira sa fie de la vaccin. Apoi Matei nu a avut nimic, doar o iritabilitate in ziua vaccinurilor ( am facut in aceeasi zi si prima doza de Prevenar). Cunosc multi copii care au facut vaccinul si nicio mama nu a semnalat asa ceva. Chiar si la o cautare pe google nu am gasit ceva de genu.
Cred ca ar tr sa te invinovatesti mai putin, ca doar nu vrei sa-i faci rau cu mana ta, nu accepta sa-ti reproseze cineva asa ceva, mai ales din familie.
Cunosc copii de 4-5 anisori care au facut vaccinul si pana acum sunt f sanatosi.
Dc s-ar fi transmis pe calea aerului..probabil ca eram toti la Urgenta cu copii.
Pls, linisteste-te si urmareste-l peste noapte. A facut febra sau a avut alte simptome?
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
strumfy_12 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
si unde dau comanda??????..ca nu gasesc...si ma intereseaza! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
In stanga undeva jos apare astaCUM COMANDAM
Stimate client, in cazul in care sunteti interesat sa comandati produse de pe acest site, trimiteti un e-mail la adresa octavian_69ro@yahoo.com (cu subiectul COMANDA) si aveti in vedere ca mesajul sa contina:pt PERSOANE JURIDICE si mai josPERSOANE FIZICE
1.Numar de telefon mobil si/sau fix.
2. Numele si prenumele dumneavoastra.
4. Adresa completa (judet, localitate, strada, nr, bl, scara, et, ap, cod postal).
5. Codurile si marimile modelului pe care vreti sa il comandati.
6.CODURI OPTIONALE IN CAZUL CA UNELE CODURI INITIAL ALESE NU SUNT IN STOC
7.Comenzile sunt trimise prin serviciul de curierat FAN COURIER iar taxele de transport sunt suportate de firma noastra iar rambursul banilor de catre dvs.
Mami fericita de strumfita
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lili - ma scuzati a fost greseala de citire lili cu ce te ocupi? legeni fata? |
E, hai acuma, ca te iert
Nu legan nimic ca a adormit epuizata zbatindu-se frenetic in patut, m-a chemat Tati(el e responsabil cu culcatul copchilului ca oamenii mari direct in patut, fara leganat 2 ore si fitze, cu el adoarme in 5 minute) sa mi-o arate intoarsa pe o parte si cu minuta tinind strins o gratie de la pat => intrebare Se poa' sa se intoarca pe burta? In somn? Ca a mea nu stie sa stea cu capu intr-o parte ca Bubu...
Ce frumos povestesti tu de Bucovina.E,uite asa mi-ar placea si mie.Poate s-o duc la o manastire d-asta cumzice Di ca pe-aici prin Bucuresti, si popii faimosi pt har iti cer bani cit ai clipi si nu-ti raspund la nici o intrebare...
coquelicot ca veni vorba de bursa botezurilor,ai iesit ieftin draga, la noi a fost 700
Evy zi-le sa te lase in pace ca tu ai vrut sa-i faci bine copilului, nu sa-l inoculezi cu nush ce chestie porcina.Oricum, pun pariu ca nu e nimic serios in stirea aia...
mami de Mariuca
dymomo77 spune:
Monisule intrebare indiscreta... Din ce sat din Bucovina sunt bunicii tai? (Ca ma roade pe mine curiozitatea nu de alta si imi e tare draga zona)
mami fericit de Dan Mihail
Lidia74 spune:
COQUE ce ma distrezi cu opaitzul si capisonul tau. Si daca mai si tarsai picioarele...esti ”totala”
Uah...despre tema asta cu BISERICA as vorbi la nesfarsit. Ce bine ar fi sa fie toti copiii crescuti in spiritul credintei in Dzeu. Eu de exemplu m-am apropiat de Dzeu in liceu, dupa ce l-am citit pe Cioran care din pacate e un nihilist iar asupra mea a avut efectul contrariu.Abia atunci am inteles-o si am adorat-o pe bunica mea care avea un suflet minunat si care mereu ma indemna sa ma rog.
Spunea cineva ca daca Dzeu nu ar fi existat El trebuia inventat.
Multi ”oameni” in ziua de azi nu mai au din pacate constiinta, nu inteleg ca ceea ce daruiesti vei primi inapoi, mai devreme sau mai tarziu, într-o forma sau alta.
Eu l-as creste de mic pe-al meu in credinta in Dzeu.
lili_a spune:
Monisu eu sint mindra de tine ca ai anuntat, chiar daca astia au venit ca loazele dupa o zi sa-l astupe
Sa vezi cind a explodat conducta de gaze la noi pe strada si pe aia de la Distrigaz ii cam durea in cot, cred ca am sunat de 5 ori zi ziceau da, da stim, a venit Jandarmeria si a inchis perimetrul cu benzi d-alea ca era pericol de explozie (da noi am ramas fireste prinsi inauntru) si astia de la gaze au venit peste vreo ora juma sa sudeze tevoiu ala din care tisneau gazele cu zgomot ca de cascada. Si eu eram si si evident paranoica ca gazez copilu
mami de Mariuca
lili_a spune:
K eu zic sa comandam razaretele alea impreuna toata gasca din Bucuresti, ca la 10 lei/buc mai mult ne costa transportul de la Cluj pina aici. Cine mai doreste, cine mai pofteste? Eu am de plastic, dar cred ca are BPA
Aaa, mi-am adus aminte, chiar nu vrea nimeni siropelul ala de calciu de la Pharco?
mami de Mariuca
lili_a spune:
Iar am ramas singura cu Bacardi-ul?
Se mai vede o dira de lumina de la opaitul lui coquelicot, ma tin dupa ea sa-mi gasesc si eu drumul catre
Pe miine!
mami de Mariuca
grigore_tina spune:
mersi strumphy caai raspuns in locul meu.
se poate comanda online sau direct de la sediu.
trimiti mail cu ce vrei sa iti aduce acasa prin fan curier iar tu platesti rambursul banilor sau te duci in berceni si la iei.
mami de bebe stefan (15.11.09)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a K eu zic sa comandam razaretele alea impreuna toata gasca din Bucuresti, ca la 10 lei/buc mai mult ne costa transportul de la Cluj pina aici. Cine mai doreste, cine mai pofteste? Eu am de plastic, dar cred ca are BPA Aaa, mi-am adus aminte, chiar nu vrea nimeni siropelul ala de calciu de la Pharco? mami de Mariuca |
Lili, gand la gand, eu una ma bag.
Ma duc la al meu sot neglijat ca ma tot bipaie. Noapte buna! Sa aveti o noapte linistita!!
P.S. Kiss pt Andre si Stephy!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)