Canadience si americance: in forma si frumoase! 6

Canadience si americance: in forma si frumoase! 6 | Autor: maru

Link direct la acest mesaj

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Rog moderatorii sa nu mute subiectul de aici, ne este mult mai usor in subforumul asta! So, please, nu mutati subiectul!

Fetelor, dragelor, haideti sa slabim! Cum? Fiecare cum ii e felul, cum ii e usor, cum poate!
Mai gimnastica, mai fitness, mai aerobic, mai o yoga ori chiar pillates!
Mai putina paine, suncutza afumata, mai putine dulciuri si sa speram ca se vor topi kg!
Link pentru calcularea IMC
http://www.swann.ca/calcul-imc

link pentru conversie kg/pounds
http://www.wwg1.com/pele-mele/facteur-de-conversion/kilogrammes-livres.html
http://www.cauta-cazare.ro/calculator_calorii.php

suzana95 ne-a trimis urmatorul linkhttp://www.ntwrks.com/~mikev/chart1a.htm
philip vrea sa incerce http://www.thedukandiet.org/Program/Main.html
as vrea sa calculam in pounds pentru ca suna mult mai usor de slabit 1 pound decat 1 kg!

incep eu:
165 pounds la 160cm!
158 pounds la 24 Ianuarie
149 pounds, 11 Martie!
148 pounds, 23 Martie!

mikiion:
H: 163
Gr: 70 kg /155 livre, pounds
IMC: 26.35
Obiectiv: 66 kg si IMC: 24.84
Dar nu numai sa slabesc , ci sa ma mentin pe termen lung.......

LauraB177lbs a.k.a. 80kg la 167 inaltime.
Mi-ar place sa ajung la 136lbs, adica 62kg.

philip am 166 lbs la 1.67. as vrea sa pierd 20 lbs dar nici cu 10 nu mi-ar fi rau.
23 feb 172
26 Mar 162

Lorelai
155 lbs (70 kg) la 165 cm
Cica ideal pt inaltimea mea ar fi 135, sau undeva intre 114 si 150.
BMI am 25.8 iar asta inseamna "marginaly overweight".
So, e de slabit macar 10-15 lbs.

AnaStroe
raportez 162 cm inaltime si 68 kg
65 kg, martie 26 you rock, girl!
Nelia
am 77 de kilograme la 1.67, trebuie sa ajung la 57, asta e greutatea la are arat acceptabil
75 kg

simi
62Kg la 1.65, cu un IMC de 23 , adica aproape de limita de sus a "normalului".

codritu

delphin
h= 170cm
acum: 132,27 lb
target: 123,45lb
miscare: jogging 45' un jour/deux

Diana2007
H: 177 cm
Gr: 94kg / 207 pounds
IMC: 30 (obezitate, clasa I)
Obiectiv: 72 kg
Activitate fizica: aerobic de cinci ori pe saptamana, program variat pe zile, plus o data pe saptamana la inot
Particularitati: alaptat exclusiv
Regim: deocamdata eliminat dulciurile si mancatul dupa ora 19.00

rocs02
73 kg (160.60 pounds)la 1.63 m inaltime si BMI 27.48, deci overweight- sa lesin nu alta cind am vazut, credeam ca sunt pe undeva la 70 kg
Telul meu este sa ajung pe undeva la 60 kg (130 pounds), aferent unui BMI de 22.6, dar m-as bucura si sa ajung macar la 65 kg.

mimitete

pitilache, minus 4,2 kg in 3 saptamani ! way to go girl!
Va astept cu drag!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

dupa cum vedeti, eu stagnez, adica in doua saptamani am reusit sa dau jos 1 pound!
jalea e ca vin Floriile si vine Pastele si tare as fi vrut sa fiu cam pe la 145, daca nu si mai jos, dar asta e!
(am o invitatie la Pasti, si gazda si toate pretenele sunt sub marimea 6, eu sunt balena exceptie, si as fi vrut sa fac si eu impresie... oh, well, asta0i viata!)

Mergi la inceput

deci dupa ce am citit mesajul scris de mine cateva secunde mai devreme, am decis ca sandviciul cu kaiser sta pana maine in fridge, si azi mananc veggies...si fructe si apa!
gata, baba vrea sa fie frumoasa (ori din ciclul mamaliga infuriata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Maru, pai cu atat mai mult pune pozele cu fustele daca e si pretul avantajos.
Si noi tot din astia suntem

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

am fost in Chinatown si am luat un crap. Mi l-a scos nenea din bazin, a luat ciocanul i-a dat una in cap (mie mi s-a facut rau), l-a curatat, spalat si mi l-a dat sa il iau acasa (12 pounds).
Ajunsa la institut, l-am bagat in congelator cu greu, ca cica ciocanul ala in cap i-a creat doar o contuzie, operatia pe burta l-a gadilat, iar animalul a inceput sa dea din ciotul de coada, si sa nu incapa in congelator!
Am inchis usa la congelator in graba, si exact atunci vine sefa mea de la toaleta, aude zgomot in congelator, se sperie de moarte, deschide usa (daca e fraiera, eu am mai zis!) si se trezeste cu ditamai namila de crap in brate!
Acu, dupa ce i se termina sedinta, trebuie sa dau explicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Maru, ce-am mai ris....

Deci eu tocmai venisem sa va spun de multivitamine..Neaparat sa le luati ,iar oboseala vine de la lipsa de fier.

Eu am fost vineri la dieteticiana/nutritionista. M-a cintarit, mi-a luat procentul de grasime din corp (culmea e ca e f mic) si cam 90% din tot ce maninc si fac (gym) e corect. Mi-a dat niste pliante cu alimente de evitat, ceva meniuri (de folosit in lipsa insiratiei).

De la ea am invatat ca e musai multivitamine, 2 l de lichide pe zi, neaparat lapte (skim daca e posibil), si evident miscare cit mai multa dar atentie ... ptr slabit nu cantitatea conteaza ci intensitatea. E mai bine sa faci 30 minute la intensitate mare decit o ora la intensitate mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Raportez si eu un plus de juma de kil' . deci nici macar nu am stagnat.
stiu de la ce mi se trage, de simbata noaptea am stat treaza fiindca piticul este bolnavior ( am fost la un party unde erau citiva pici muciosi si cum ai mei iau totul numai daca te uiti la ei, acum stam si bolim ) si cele doua-trei ore dormite pe noapte si-au spus cuvintul.
deci stresul si oboseala - factori care trebuiesc evitati, imi dau tot regimul peste cap ( ma rog, nu-i regim, ca nu ma restrictionez de la nimic in special, stil de viata il numesc eu )
am descoperit care sint punctele slabe, de ce ma apuca poftele in we; de cite ori nu-mi respect orele de masa, se intimpla "ceva" care face click si atunci o iau razna. moment in care as manca orice.
in we am pacatuit in doua seri cu cite un castronel mic cu lapte cu taietei - ramase de la fica-mea , deci nu erau pline - dar nu cred ca cele 500 gr. se trag de acolo.

am exersat mai putin, in zilele cind nu am putut am mers pe jos cca o ora.
m-am apucat de un program de stretching , poate imi vor disparea durerile de spate, ceafa si alte cele, ca altfel, nu-mi explic, de ce cu worm-up-ul si cool-down-ul dupa exercitii am probleme.

cam atit despre mine, iar ma asteapta o noapte alba, poate apuc ceva somn.

spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

162 lbs! yuhuhu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

162 lbs! yuhuhu.

felicitari! mai, nu sarbatori cu cake, ci cu o tura prin cartier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

am fost in Chinatown si am luat un crap. Mi l-a scos nenea din bazin, a luat ciocanul i-a dat una in cap (mie mi s-a facut rau), l-a curatat, spalat si mi l-a dat sa il iau acasa (12 pounds).
Ajunsa la institut, l-am bagat in congelator cu greu, ca cica ciocanul ala in cap i-a creat doar o contuzie, operatia pe burta l-a gadilat, iar animalul a inceput sa dea din ciotul de coada, si sa nu incapa in congelator!
Am inchis usa la congelator in graba, si exact atunci vine sefa mea de la toaleta, aude zgomot in congelator, se sperie de moarte, deschide usa (daca e fraiera, eu am mai zis!) si se trezeste cu ditamai namila de crap in brate!
Acu, dupa ce i se termina sedinta, trebuie sa dau explicatii

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Super tare !!!!!

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Maru, ce-am mai ris....

Deci eu tocmai venisem sa va spun de multivitamine..Neaparat sa le luati ,iar oboseala vine de la lipsa de fier.

Eu am fost vineri la dieteticiana/nutritionista. M-a cintarit, mi-a luat procentul de grasime din corp (culmea e ca e f mic) si cam 90% din tot ce maninc si fac (gym) e corect. Mi-a dat niste pliante cu alimente de evitat, ceva meniuri (de folosit in lipsa insiratiei).

De la ea am invatat ca e musai multivitamine, 2 l de lichide pe zi, neaparat lapte (skim daca e posibil), si evident miscare cit mai multa dar atentie ... ptr slabit nu cantitatea conteaza ci intensitatea. E mai bine sa faci 30 minute la intensitate mare decit o ora la intensitate mica.

Born to shop, forced to work.

Eu nu stiu la altii, dar mie multivitaminele imi fac o pofta de mancare de neoprit, asa ca ce dau pe mere iau pe pere. Analizele mi-au iesit mereu bine, dar e drept ca nu stii ce va fi mai tarziu.
Ma simt cu musca pe caciula ca nu le iau, ca eu mai si alaptez, iar in timpul sarcinii nu am luat multivitamine decat primele trei luni.

Ce inseamna intensitate mare ? Nu e acelasi lucru cu high impact/low impact ? Sau e chestia cu heart rate ? Vrem exemple ! (mai bine 30 minute alergat decat o ora de mers, cam asa ?)

Si daca tot ce faci e corect, care e problema ? ca eu nu vad nici una la tine.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+13 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput