Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!

Ca tot vorbeati de spovedit, am reusit si eu sa merg azi, dupa ce am tinut 2 zile de post. A fost greu tocmai din cauza lipsei lactatelor, dar azi tare m-am linistit si m-am simtit impacata. L-am rugat pe Dumnezeu sa ma ajute sa iau cea mai buna decizie in ceea ce priveste nasterea

Ca tot vb de asta, mie mi-a zis doctorita, ca avand in vedere ca recoltam Stem, cezariana ar fi indicata deoarece e mult mai sterila recoltarea, deci exista mult mai multe sanse ca sangele recoltat sa fie viabil. Stiti si voi treaba asta?

Si as dori sa va mai intreb ceva, in caz ca v-ati confruntat cu problema asta, cele care sunteti la a doua sarcina. Se pare ca eu am predispozitie la cicatrici cheloide. Acum 2 ani mi-am extras o alunita cu problema si cicatricea s-a vindecat tare urat, chiar daca incizia a fost mica. Din acest motiv as dori sa evit cezariana, deoarece mi-e frica ca o sa se cicatrizeze foarte urat. Se afla printre voi burtici cu aceeasi problema a cheloidelor, a caror cezariana s-a vindecat totusi OK? Cunoasteti cazuri de genul asta?

Flubby, ai putea sa-mi spui unde se gaseste miraculosul dispozitiv de cumparat si cam care ar fi pretul lui? Ca si mie mi-e groaza de epiziotomie si as face orice sa o impiedic daca nasc natural...

Va pup burtici! Sa aveti o zi frumoasa ca voi!

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Discordia : ma bucur de rezultatele de la eco, pacat ca nu a reusit sa termine ... ai avut vreun puseu de tensiune sau ce s-a intamplat ?
Pis_pis : ti-am trimis PM ; super tare cu pregatirea animalutelor in adaptarea la noul membru al familiei
Tigruta : eu zic ca preotul putea face o exceptie in cazul tau, doar esti graviduta ... mai bine il intrebai daca el tine tot postul ; chiar a venit un preot la cabinet si il intreaba doctorul daca tine tot postul si raspunsul a fost NU (si a mai si baut un pahar de vin ca primise dr. si era curios daca serveste sau nu ) ... bine ca ne cer noua !
Cris_09 : felicitari pentru rezultatele la eco, sa o tineti tot asa
Aniska80 : felicitari si tie

R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !

Mergi la inceput

Rocsy, in ceea ce priveste ciresele si alaptatul, sau mai bine zis, fructele si alaptatul in general, parerile sunt impartite. Eu am inteles de la o mamica, tot de pe aici, ca atata timp cat nu exagerezi, poti sa mananci variat, cu fructe si legume. Important e sa nu intoxici copilul cu alimente nesanatoase, alcool, tutun, cofeina. Eu o sa mananc cate ptin din toate...

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

neata si de la noi!

arturici vreau sa te intreb daca pe tine te doare sub burta ,motivul fiind placenta previa,eu am dureri mai ales cand obosesc,si cand dorm pe partea dreapta unde bb are caputul,si unde mi-a zis ca placenta e ffff joasa,dureri cumplite,trebuie sa dorm doar pe partea stanga,ma mai scol un pic cand amortesc,stau 5 minute pe dreapta ,treaza,apoi ma intorc si incerc sa adorm,asta de o saptamana deja,daca adorm,ma scol cu durerii foarte mari

am intrat un pic in panica din cauza sp.judetean din pitesti,ma gandesc sa-mi gasesc o varianta si pt a naste la bucuresti,o sa ma orientez,cu toate ca mie imi place mult doctora mea la care sunt,am increddere in ea,ma gandesc ca trei zile o sa treaca repede

noi post incercam sa tinem in ultima saptamana ,de miercuri pana duminica,toti trei,inclusiv piticul de aproape 4 ani,anul trecut am reusit si nea fost foarte bine poate reusim si acum

aveti grija de voi fetelor ,ca suntem pe ultima suta de metri,si sa nu ne creem probleme,sa tinem bb pana aproape de termen la caldurici

eu geamuri nu spal anul asta, curatenie ,nu prea ,daca vine sa ma ajute cumnata bine daca nu ramanem asa,in bucatarie de Pasti nu ma bag sa fac prea multe o sa mergem la gratar,la tara,noi oricum nu mancam drob ,miel

arturicii,daca iti mai pregatesti sani in afara de garmastan sa ne impartasesti si noua ce si cum,si noi am inceput procedeul dupa dus fecam sfarcurile cu prosop,curatam pielita care se desprinde si dam cu crema,mai storc sfarcurile ....am povestit procesul si am fost numita masochista ,eu stiu ce am patit ca nu am avut canale desfundate si nu ma consider deloc

bagajul am inceput sa-l facem si noi,mi-am confectionat trusouri din vata acoperite cu tifon,asa cred ca se numesc nu stiu sigur,tampoane,pt spitalele di romania e nevoie

am spalat calcat hainute aranjat in dulapior, cumparat cosmetice pt bb. nivea, cu jhonson am patit-o si la david era plin de bubite a doua zi ,l-am mutat pe baietel in dulapul mare si i-a luat locul bb,mai am de montat patutul care e la subsol,caruciorul si scoica de spalat

astazi incerc sa fac tort diplomat pt nepoata e ziua ei,trebuie sa ma apuc sa aiba timp sa stea la rece

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

a si am uitat sa scriu ca procedeul cu sani e un pic dureros,ca ma ustura ,dar simt sfarcurile deja pregatite ,tocite,o sa aiba ce rontaii bb,ma gandesc ca nu o sa mai fac rani asa de mari pielea e deja tabacita,nu mai e moale ca acum doua saptamani,intelege-ti un pic din ce spun eu aici

fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza burtici

mai da se scrie intr-o viteza aici de nu mai apuc sa citesc...noi astazi facem 31 sapt si am sarbatorit printr-un bocet si depresie la gandul cat mai am de stat...se pare ca am ajuns la limita,nu mai poooot,imi vine sa tip,sa plec pe holuri,s-o iau razna...si cand ma gandesc ca vine pastele si eu sunt in spital ma apuca si mai tare pandaliile, ca sa nu mai zic de vremea frumoasa de afara
sunt fericita ca uite am ajuns la 31 sapt dar in acelasi timp trista ca mai avem de stat, offff

m-apuc sa citesc din urma ce-ati mai scris

fetele

31fix cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata fetelor,
Am o groaza de treaba prin casa, da eu stau pe net...

Discordia, felicitari pentru bebicul grasut! Imi pare rau pentru fetita ta, nici Cami nu are pic de agresivitate in ea. Nu stiu daca tine de educatie, sau asa e caracterul copilului, cred ca totusi parintii copiilor agresivi trebuie sa gaseasca o metoda pentru a elimina un asa comportament. de la noi fetitei tale.

Mary, sanii se spala cu apa calduta. Sapunul/gel de dush cat mai rar!
Aly, felicitari pentru fetita cumintica! Despre ce e vorba in link-ul postat ca nu-l pot deschide. E despre masaj perineal?! Dar sa stii ca nu e neaparat sa te taie/ sa te rupi la nastere. Multe gravide nasc fara taieturi.
Daca e vorba de masaj, eu nu prea cred. Mai degraba ca depinde de cat de elastic e tesutul.
Cris, felicitari pentru bebe sanatos si jucaush!
Theo, merci pentru vesti de la Carla. Sa dea Dumnezeu sa mai stea fetitele in burtic!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+

Mergi la inceput

Tatyana, curaj muuuult, si rabdare multa!!! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste ce a ramas si sa te vezi cu minunea in brate! Imi inchipui cat iti e de greu, insa incearca sa te gandesti ca mult a fost, putin a ramas, iar in scurt timp o sa fii o mamica fericita!

Carla, asteptam vesti noi si de la tine! M-am bucurat sa aflu ca sunteti OK!

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Tatyana multa putere iti doresc felicitari pt cele 31 de sapt implinite..sa o tineti tot asa..
R_ocsy eu merg la o manastire micuta unde imi gasesc linistea..si da cred ca preotul de acolo tine post la fel si maicile..in fine acum deja am bagat o inghetata ca mi-a lasat gura apa..dar preg o ciorba de post si acum 3 zile nu o fi asa greu..stiu ca o sa ma simt mai bine daca ma spovedesc si ma impartasesc..

Elena 27+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici !

Intru sa va spun ca ma simt mai bine, in afara de obisnuitele neplaceri nu ma sacaie nimic iesit din comun. Insa sunt inca tare obosita si lipsita de putere; o fi de vina si astenia, cine stie?!

pentru burticile care isi fac griji pentru noi
pentru burticile care ne-au adus vesti bune, de la eco, sau nu
pentru burticile care nu se simt tocmai bine: rabdare si curaj!

Nana 32+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -8

Mergi la inceput