Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimi burtici
Taty-ana , felicitari pt cele 31 de sapt si multaaa multaaa putere mai departe!

fetelor lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu pregatitul sanilor???ce e cu crema garmastan??
va rog mult

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Continuare la mesajul postat neterminat. O iau razna degetele pe tastatura.
Anamaria, felicitari pentu fetita manechin! Si fetita mea, din pacate, are circulara. O sa fie fetele bine.
Aly, acum am citit ca e vorba de altceva.
Theo, referitor la cirese. Mama le degera bine, dar provoaca colici la bebe (stiu ca sunt si idei controversate) dar eu m-am convins deja alaptand 2 copii ca, da! provoaca dureri de burtica, daca consumi in cantitati mari alimente ce baloneaza(cirese, varza, mazare, vanata..) si referitor la capsuni, zmeura - la fel, ca sunt alergice. Eu zic asta pentru ca nu ma pot opri la 10 cirese (care nu l-ar afecta pe bebe), mai bine nici nu gust.
P.S. Sa stii ca taietura la nastere chiar nu o simti, decat ca o piscatura. Mai greu cu recuperarea, la unele.

Referitor la post: si mamei i-a spus preotul ca daca nu pot sa tin nu e pacat, doar hranesti un sufletel. Eu totusi, am incercat sa tin miercuri si vineri, dar si atunci, am gustat mancarica Cameliei.

Sabina, referitor la alaptat. Are dreptate Laurita. Cand se faceau sanii piatra, de nu putea Cami apuca sanul, dadeam cu apa calduta peste sani si incepeau sa curga laptele din ei fara stimilare. SI mai bine daca in dush caldutz, masezi sanii spre sfarcuri.

Tatyana, curaj si rabdare, mamica! Inca putin, pentru minunea din burtic! de la noi.
Mary, prin posta cred ca nu se merita. Mai degraba facem exchange pe autocar Iasi-Chisinau. Dar sa aflu unde stationeaza prima data.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

nana ma bucur tare mult ca esti mai bine!!! Bine ca ne-ai anuntat, ca eu chiar ma gandeam la tine!

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Avem in preajma pe cineva care se pricepe la Capitol Nou?

Mira fericita 31+cu Maya Alesandra

AMR 9 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Tatyana - felicitari, la tine fiecare zi e o adevarata victorie, ar trebui sa fii mandra de tine si de ce ai reusit sa faci, in ciuda prognosticurilor rezervate! Te cred ca va fi greu sa petreci Pastele departe de casa si de cei dragi, dar o vei face pentru cea mai nobila dintre cauze! Capul sus, ca Dumnezeu nu te lasa! pentru una din cele mai curajoase mamici!
Ale - in legatura cu pregatitul sanilor, poti incepe ca dupa dus sa masezi usor sfarcurile cu un prosop mai aspru, iar din luna a opta sa folosesti Garmastanul care cred ca are efectul de a inmuia pielea. Pentru desfundarea canalelor - nu ca o sa ai neaparat nevoie, poti sa iti iei preventiv o pompa pe care sa o iei cu tine inclusiv in maternitate, ca sa eviti angorjarea sanilor, daca faci furia laptelui.
Nana - ce ma bucur sa te aud ca esti bine si relaxata, asa in ton cu vremea
Pupici si pentru toate celelalte burtici!
Anca 29+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am inteles anca, multumesc frumos
fetelor m-am trezit cu o durere in gat, si ma deranjeaza ff tare cand inghit, ce as putea sa iau....in prevenirea unei raceli probabil

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 28 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la capitol nou

Capitol 58

Mergi la inceput