Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
NicoletaB spune:
Azi e dezlegare la peste si sarbatoare cu crucea rosie BUNA VESTIRE!
Eu vroiam sa spal, dar lasam pe maine!
26+
Reallaura spune:
Neata
Sabina daaa, s-au dus nodulii. SI mie ii era frica sa nu raman cu ei
Nico ms uite ca nici nu verificasem calendarul
Tigruta uite ca azi mancam o salata verde cu conserva de ton porumb si lamaie, ne-am scos...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina
madutza09 spune:
Neatza fetili,
laurita mersic pt informatii, tocmai am gasit o mamica care a nascut aici si recomada folosirea acestei creme Lansinoh pt rani la sani sa intreb si doctora e bine sa ai macar idee ca nu se stie lucrurile pot fi diferite ,,,buna salata cu ton, mie imi place cu salata chinezesca,verdetzuri italiene si lamaie
O zi buna la burtici
29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
r_ocsy spune:
Neata ... ce zi superba !
Ce mai faceti burtici ?
De cand a venit primavara, sufar rau de caldura ... eu, marea friguroasa m-am transformai in calduroasa . Pacat ca m-a luat si pe mine durerea de calcaie si umflatul picioarelor. Chiar ma gandeam , ca suntem norocoase ca nu nastem prin august !!!
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Madamar spune:
Buna dimi si de la noi! Facem intii prezenta si apoi mergem la biserica putin. Am avut vise aiurea toata noaptea si prin vis parca ma rugam sa ma invredniceasca DD sa ajung azi la Biserica.
Va pup, sa aveti o zi buna! E bine de postit in perioada asta: azi e dezlegare la peste si mai este si duminica - Floriile. Puteti deci prinde din 4, 2 zile cu peste.
Bine zici Sabina, si mie mi-a spus la fel preotul: important e sa ne spovedim/impartasim, nu postul, la gravide. Insa fiecare face cum simte. Spre ex, eu si ieri am incercat sa postesc, dar la vederea laptelui am cedat: catolicii ar ride de noi, ei tin post cu lapte, oua, inclusiv peste. Deeeci: am tinut post catolic:D!
Pupici si o zi buna!
Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
tigruta spune:
Neata burtici si mamici..chiar ca e o zi superba..ce ma bucur ca am spalat ieri si am facut ordine ca uitasem ca azi e sarbatoare..
Laurita cred ca o sa mananc salata fara ton ca ultima data mi s-a facut rau de la el..dar am sa fac o ciroba acra de legume
Da Sabina asa stiu si eu ca gravidele nu trebuie sa tina post, dar totusi mie preotul mi-a zis sa tin macar de joi in conditiile in care merg sambata la spovedit si duminica la impartasit..acum macar incerc..oricum la mine nu carnea e problema ci lactatele..
Va doresc o zi frumoasa..
Elena 27+ Luca
r_ocsy spune:
Marylenac : nu te srofoca prea tare cu curatenia , in situatia noastra merge mai mult pe unde vede soacra ; bebelina nostra nu stiu sa fi avut vreo alta pozitie decar cea cu capul in jos ... daca a jonglat in alegerea pozitiei nici eu nu am simtit nimic
Mira : si mie mi-a fost pofta de chipsuri intr-o zi, chiar am pus mana pe ele ca sa le arunc in cos dupa care mi-am dat seama ca au prea multa sare ... si am renuntat benevol , nu am vrut nici sa le mai vad , mi-a trecut pofta dintr-o data
Sorana : daca atunci cand eram eu la gradi copii erau rautaciosi, nu vreau sa ma gandesc de ce sunt in stare acum unii dintre ei ; vreau si eu un lup ce se deghizeaza in oita , toate cosmarele mele implica lupi ( poate am auzit vreo poveste terifianta prin copilarie ca altfel nu pot sa imi explic ).
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
tigruta spune:
Daca ar fi sa tin post catolic atunci mi-ar fi foarte usor
Totusi parca e un pic cam drastic postul la noi..
Elena 27+ Luca
r_ocsy spune:
madutza : eu la ultima recoltare nu am avut vanataie dar m-am ales cu o durere ce iradia de la cot pana la varful degetelor care m-a tinut cateva zile ( probabil atinsese un nerv ), acum mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa fac analizele din nou ... dar asta este !
Mira : pana la urma cand alaptam avem voie sa mancam cirese sau trebuie sa imi fac plinul inainte de nastere ?
laurita : si mie mi s-a parut util cursul si foarte complet, de aceea l-am si postat ; in plus are si indicatii despre vaccinare si masuri de urgenta in cazul in care bebe nu se simte bine .
sabina : sotul meu isi facea si el griji ca Sofia a stat doar cu capul in jos si a intrebat-o pe doctorita daca e vreo problema , la care dr. foarte simpatica ii spune sa stea linistit ca bebei in burtica nu au probleme cu gravitatia
Roxi : te asteptam cu vesti de la doctor; nu cred ca trebuie sa iti faci griji, din cate am aflat de la celelalte burtici, deja mamici , se pare ca burta coboara inainte cu o luna de nastere
R_ocsy 31 + Ana Sofia
AMR 8 saptamani !
Aniska80 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Va doresc o zi insorita si plina de lucruri frumoase!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu