Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Mary, nu ai spus ca esti si Teodora, sa traiesti, tizo! E, ref la criza mai ambalati sunt astia de prin toata Europa decat grecii, toti din Ro ma intreaba ce se intampla pe aici, ca la TV aud numai de rau de Grecia, grecii sunt un popor tare relaxat, indiferent ce-ar fi sim-mi place tare mult de ei. Acum, treaba e simpla, pana in mai se sparge buba: ori Grecia ia imprumut, ori intra in faliment. Vom vedea, hai ca am fost off-topic rau de tot. Eu oricum nu sunt pt varianta cu congelatorul si cu atat mai putin pt cuptorul cu microunde, multumesc de articol. Theodora 26+ Stelios |
Bun asa, nu face nimic ca esti offftopic, fetele suporta!:)
Legat de sf Nectarie, am auzit din povesti, nu am studiat" problema, ca in Grecia este o manastire cu hramul acestui sfint, unde merg familiile care-si doresc copii si fagaduiesc sfintului Nectarie daruri in aur, iar familiile dupa ce-si vad visul cu ochii ii dau sfintului, conform fagaduintei, fie un piciorus de aur (marime de colierm pantantiv, nu imense), fie o inimioara. Asa am auzit! Daca e prostie sa ma contrazici!:)
Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamanati
Mary, eu chiar azi am vazut in magazi, dar nu mai stiu exact cat costa, dar era mai putin de 30$(cam 20 - 25), ca ma gandeam ca e mai putin decat al meu cumparat acum 4 ani. Eu am vazut exact ca ala de pe site. Am numarul vanzatoarei(l-am luat sa intreb cand le aduc sutien pentru alaptat), o sun maine si o intreb exact cat costa. Pot sa si le cumpar, ca merg vineri la ei dupa sutien, dar sa vina cineva prin centru sa le ia de la mine. Eu in schimb te-as ruga daca ai putea sa-mi iai o cutie de Elevit, daca nu e deranj, sigur. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+ |
Nu e nici o problema din partea mea, cu Elevitul, numai ca nu ajunge nimeni din cei care tranziteaza la Chisinau. Am putea incerca varianta cu posta. Ce parere ai? Discutam in principiu!:)
Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
madutza09 spune:
Aly m-am uitat si eu pe link interesant, eu am luat de la cursurile de nastere instructiuni cum sa fac 'pelvic floor exercises'(http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fitness/pelvicfloor/) si am inceput cate un pic in fiecare zi si plus am folosit si mingea de gravida sper sa aibe un efect pt ca si eu sunt speriata de tot felul de povesti cu rupturi si epiziotomii dureroase acum nu potzi fi siguri ca scapi dar am inteles ca ajuta mult...
Artu foarte eficienta si rapida alcatuirea si achizitionarea listei tale ....sper ca esti mai linistita acum si eu spuneam cum visez nopatea ca ajung la spital si imi dua de acolo tot felul de lucruri pt mime si bibiloi doamne fereste de asa aceva, sper sa ne organizam si noi in viitorul apropiat bine tu esti mult mai aproape de marele moment asa ca e si normal....bafta la gasirea rucsacului rosu
Anamariafelicitari pt rezultatele bune la eco...
Fetelor v-am tot auzit de aceasta crema Garmastan, acum am citit la ce se foloseste, eu bine acum 11 ani cu Cristina nu am folsit nimic norocul meu ca nu am avut nevoie am avut si eu ceva dureri la inceput dar suportabile si au trecut repede, dar ma gandeam sa am in caz de orice situatzie si sa o rog pe mama cand vine din Rom sa-mi aduca, nu stiu ce se recomanda aici chiar am sa o intreb pe moasa sau doctora ...este asa buna si e bine sa ai in dotare ???? Eu ma gandeam la folosirea mai mult postnatala ....
29+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Reallaura spune:
Tigruta daaa, o sa incerc sa tin post 3 zile, si mie imi va fi greu ca sunt dependenta de lactate, exact la fel. Dar ma gandesc ca nu mor 3 zile. SIncer ca mancare ma gandeam la salate cu de toate - salata verde, masline, porumb, fasole boabe din conserva. si fructe. daca o fi sa fac ceva, mamaliguta cu ciulama de ciuperci, paste cu nuci, chestii d-astea usor de facut, o ciorbita de legume acra... Hai ca sunt doar 3 zile!!
Teophilina ms de linkul cu acatistul Sf NEctarie, o sa-l citesc si eu. Si asa nu prea mai am timp sa ma rog..ooof of
Artufelicitari pt bagaj!! ai scapat de-o treaba..sa nu uiti kdourile de la SAbina pentru baieti!
Pisi-pis cursul lui Culcer l-a trimis Rocsy pe contul comun de mail!
Carla sper ca mazarichile sa stea cat mai mult la mami in burtica! Asteptam vesti!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina
Reallaura spune:
Madutza eu zic ca daca ai sfarcuri bune nu e musai GArmastanul. E f bun, dar depinde si cat il folosesti
Eu am avut, am folosit la inceput, apoi nu mai dadeam ca oricum Mirci statea numai la san si il papa pe tot si nu-mi placea chestia asta. Nu trebuie spalat de pa san, dar numai cand il vedeam cu crema aia albastra la gura, mi se lua sa-mi mai dau pe sfarcuri.
Eu am suportat nitel si apoi s-au dus ragadele. DAr confirm ca e bun Garmastanul. Eu de ex, acum nu-mi cumpar. Dar e alegerea mea. Nici sora mea nu si-a mai cumparat la a doua sarcina si a scapat si de ragade/dureri in scurt timp.
Ioana5255 spune:
Fetelor eu stiu ca la gravide nu este obligatoriu postul. Preotul nostru mereu imi zice, sa tin numai daca pot, avand in vedere ca sunt gravi.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Reallaura spune:
Sabina am citit ce ai scris despre mastite si cancer... F nasol. eu stiu ca alaptatul ajuta sa nu faci cancer. Ma gandesc ca poate scadea productia de laptic la tine, desi puneai copilul la san din pricina ca puneai comprese reci. Comprese reci am pus cand am intarcat, opresc lactatia. Cand ai febra laptelui dusurile cu apa calda merg si muls sub dus sa se duca nodulii. Eu insa nu am avut febra laptelui, stiu din experienta altora. Eu am avut laptic la limita si Mircea a supt non stop. Dar cand am intarcat a fost greu. O luna de zile am avut noduli si dureri pentru care ma infasuram in prosoape reci.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Sabina am citit ce ai scris despre mastite si cancer... F nasol. eu stiu ca alaptatul ajuta sa nu faci cancer. Ma gandesc ca poate scadea productia de laptic la tine, desi puneai copilul la san din pricina ca puneai comprese reci. Comprese reci am pus cand am intarcat, opresc lactatia. Cand ai febra laptelui dusurile cu apa calda merg si muls sub dus sa se duca nodulii. Eu insa nu am avut febra laptelui, stiu din experienta altora. Eu am avut laptic la limita si Mircea a supt non stop. Dar cand am intarcat a fost greu. O luna de zile am avut noduli si dureri pentru care ma infasuram in prosoape reci. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 35+ Ilinca Sabina |
nu am stiut ca prosoapele reci opresc lactatia. nodulii au trecut? mie imi e e groaza de ei.
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
ma retrag.noapte buna.
AMR - 3 saptamani
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Va ofer o cafeluta, ceiuc, laptic cald!
Nimic nou de pe frontul de vest!
Carla- sanatate si fetitele sa stea cat mai mult in burtic!
In rest, ma bucur de vestile bune de la eco si va doresc o zi frumoasa!
26+