Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana5255 spune:
Carla sper sa stea cele mici cat mai mult acolo. Ai grija de tine.
Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Aniska80 spune:
Buna seara dragele mele!
Am venit la raport....am fost ieri la morfologia de trim.3,pt ca avem 32 de sapt si...SURPRIZA....avem 33 de sapt si 4 zile...bebelina are deja 2.319 gr si se pare ca DPN-ul v-a fii 7 mai,in loc de 14-18 mai,iar eu vroiam sa nasc pe 23 mai....fac cezariana,asa am avut la prima sarcina si fac si acum!A zis ca este lunguta....a masurat-o,a verificat rinichii,coloana,vezica,ochisorii,degetelele...ABSOLUT TOT!Suntem bine,din toate punctele de vedere,dar are cordonul ombilical in jurul gatului...a zis sa nu ma sperii ca o sa-i dea drumul...SPER!
Va pup si va doresc o seara placuta!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&32+cu
maribell spune:
hola chikas..... multi pt toate burticile si florile de liliac...
....dar am avut ceva de recuperat...nu tot, mai am vre-o 10 pagini, oricum pana scriu eu mes asta , voi mai scrieti alte pagini....ufffff
merci fetelor pt urarile de bine....
NICOLETAB, NATI, NANA...multumesc ca ati avut timp sa ma ''admirati '' in poze, trebuie sa scriu in cate luni eram in fiecare poza...mai am de lucru la album....bebeii sunt ai nasilor nostri de cununie, sunt de-a dreptul adorabili....
ALE felicitari pt bebelina sanatoasa si pt cele 29 de sapt. o printesa la termen iti doresc.
GABI...forta
felicitari SABINA pt cele 2 sapt ramase....
TRA-LA-LA-LA-LA-LAAAAAAAAAAAAAAAAA
DURERI INGHINALE, am si eu...doar dupa ce exagerez cu plimbarea sau cu treburile prin casa....
ANAMARIA sa vii cu vesti bune....
SABINA, ALE...doamne ce e sicu noi mamele ne panicam din orice....
FLORY-BLANCA ce ti-e si cu ''stie-tot'' astia, si pe mine ma agaseaza, in fruntea listei sunt chiar socrela si cumnatul, care stiu ei mai bine si critica tot....''ca inainte nu mai era nevoie de aia sau aia, si ca toate femeile nasc....bine bine, stiu, toate nasc, dar eu nasc pt prima data asa ca sa ma lase in pace sa-mi traiesc experienta asta minunata cum cred eu de cuviinta.da-le cu flit....uite o de la mine
ANDREEA super dulce timeea...draguta de ea
RXD eu votez pt darius + un nume de sfant....asa pt al pazi....
ROCSY felicitari pt rezultatul de la eco...
CORINA numele e superb...imi place cum suna impreuna MARIA ALEXANDRA
PISI merci, si eu de abia astept sa-mi tin ingerasul in brate...
MIRA ai grija de tine si nu mai suspina dupa sotior pt ca sarbatorile iepurasului bat la usa si o sa va intalniti....si felicitari pt dr ta cea noua care te-a facut sa te simti in siguranta cu ea....cat despre tensiune....tine regim si o sa vezi ca totul o sa fie bine.....
CKfoarte greu sa te hotarasti...nu??? am trecut si eu prin asta...votez cu EMA...am vazut si pozele..cat de subtirica esti...ai o frumusete de burticuta...ce mananci....nimik?
despre PARACETAMOL...ce sa zic, dr de aici mi la-u recomandat pt dureri in loc de nospa ( ei nu au nospa)dar eu tot nospa iau....
MARIA SUPER FERICITA 30+ CU ANDREEA ANTONIA
AMR:10 SAPTAMANI ....SA SPERAM
veronicach spune:
nana, arturici imi pare rau ca ati avut nopti furtunoase, sper ca de acum inainte sa aveti doar zile si nopti linistite, pana la termen
bubu30nu am ajuns la spital, maine ma gandesc sa o vizitez, daca este libera, eventual poti veni si tu, programul este intre 13-16
nr carlei este in contacte, pe mail-ul comun, sunt sigura ca i-ar face mare placere sa te auda
tigruta eu am tinut post in ziua de spovedanie, si in cea in care m-am impartasit...3 zile este preferabil, dar si 2 sunt de ajuns si eu ma scol cu sticla de lapte in gura
eu sunt plina de energie, desi astazi m-a epuizat un tort...asta pentru ca mi s-a ars mixerul in el, apoi am murdarit telul, blenderul, masa, podeaua aragazul si tot ce era in jur
sunt mult mai activa decat la 6 luni, astazi am spalat podeaua de la camera si din bucatarie stand in 4 labutze
sper ca Matei creste cum trebuie ca deja imi fac griji pentru ca ma simt asa de bine
si eu mai scap cate o bere fara alcool, mai ales din cauza sotului care atunci cand isi ia bere, ca sa scape de gura mea, imi ia si mie una fara alcool
in seara asta mergem sa cumparam saltea durflex....de o luna ma tot stresez cu salteaua....
a, da si pentru ca nu putea fi totul ideal ma doare o maseluta dar am gasit un doctor care sa mi-o carpeasca, acum e acoperita cu calciu si....cred ca am inceput de hemoroizi
dar, viata e frumoasa
32+ Matei ...
Flubby spune:
aly am auzit si eu de el, se gaseste mai nou si la noi, am fost chair la o prezentare a acestuia stiu ca se poate folosi din saptamana 37 ca si antrenament si chair si in travaliu, probabil ca in viena stau altfel lucrurile dar aici e mai complicat sa convingi doctorii ca e mai bine asa si sa nu te taie by default...persoana care l-a adus in romania s-a chinuit cam 1 an sa fie acceptat de ministerul sanatatii si oricum s-a lovit de multe bariere in discutiile cu medicii...vestea buna e ca sunt si medici care ii vad utilitatea
oricum chair si cu acest aparat, depinde foarte mult de elasticitatea ta, de marimea capului copolilui etc, adik stiu personae care l-au foosit si tot s-au rupt..din pacate
oricum el e bun nu doar pentru cele care vor sa nasca natural ci si pentru cine face cezariana deoarece se pare ca hormonul acela relaxin care il face sa-si piarda elasticitatea actioneaza indiferent de tipul nasterii
sper sa nu para a reclama ce am scris aici, am vrut doar sa dau si eu mai departe informatiile care le detin
pupicei
rxd 28 + cu
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crissy_C Fetelor, am mai intrebat eu dar cred ca nu mi-ati vazut mesajul: ceaiurile pentru stimularea lactatiei pot fi luate si inainte de nastere? Mai ales pt cezariana ma gandesc, sa fiu mai pregatita cand vine bebelina... Bine, ma gandesc la maxim o saptamana inainte, nu mai mult, normal... Cristina, fericita 28+ cu Patricia |
nu eu asa am citit pe toate cutiile mele de ceai,de la fares,chimeon,anason,fenicul,si ceai pentru stimularea lactatiei ,,interzis in sarcina,,
ma gandeam si eu la ce ai zis tu sa incep sa stimulez,dar se pare ca nu e voie
fetita mamei
NIKOL32+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)
AMR 7 saptamani
theophillina spune:
Murica, zi-ne si noua mai multe (link-uri ceva) legat de ceea ce ai citit tu: nasterea naturala si homeopatia (sau trimite-mi un PM, daca vrei). Legat de Acatistul Sf. Nectarie, nu stiam, multumesc de sfat si idee, eu cred in chestii d’astea, si pt fetele care il vor, il gasesc www.resurse-ortodoxe.ro/rugaciuni/acatiste-si-paraclise/acatistul-sfantului-nectarie-taumaturgul-al-doilea/" target="_blank">aici. Multumim tare mult de informatii. A, si aici sotul meu va asista la nastere si va taia cordonul ca asa e in trend si pe aici, insa eu nu cred sa am intalnire cu anestezistul inainte, am sa intreb doctorul data viitoare.
R_ocsy, multumesc mult de tot, l-am descarcat deja si am inceput sa-l citesc, foarte interesant.
Cristina, eu din contra, in sarcina asta am fost mult mai calma decat de obicei, deh, hormonii astia, ce sa-i faci!
Ana, eu le-am intrebat pe fete de pompa www.medela.ro/produse/pompa-san-medela-mini-electric" target="_blank">asta Medela si de aia am inceput sa discutam despre asta. Nu stiam ca pompele Medela sunt folosite in maternitati, pur si simplu eu am vazut-o si mi-a placut, m-am mai interesat in stanga-dreapta si am auzit ca sunt f bune. Ref la varianta cu inchirierea nu stiu ce sa-ti spun, nu m-am gandit la aceasta varianta, nici nu stiu daca exista aici, dar oricum, pompa asta pe care o vreau eu nu e nici f scumpa, desi nu e profesionala. Nu stiu, am sa vad. Multumesc si tie de informatii. Iar ref la inghetata nici eu nu stiam ca e contraindicata. Este?!?
Marylenac, felicitari pt bebele grasun!
Mira, asa sa stai cumintica!
Nati, si eu de vreo luna juma’ tot “bag” capsuni sunt tare bune! Si astazi am “bagat” o caserola de 500 g. Sper si eu sa apuc ciresele pana nasc ca dupa aia cu alaptatul nu mai putem manca, nu-i asa? Eu am patit-o odata de la cirese, am ajuns al dr, n-aveam idee ca sunt asa de greu digerabile.
Mary, nu ai spus ca esti si Teodora, sa traiesti, tizo! E, ref la criza mai ambalati sunt astia de prin toata Europa decat grecii, toti din Ro ma intreaba ce se intampla pe aici, ca la TV aud numai de rau de Grecia, grecii sunt un popor tare relaxat, indiferent ce-ar fi sim-mi place tare mult de ei. Acum, treaba e simpla, pana in mai se sparge buba: ori Grecia ia imprumut, ori intra in faliment. Vom vedea, hai ca am fost off-topic rau de tot. Eu oricum nu sunt pt varianta cu congelatorul si cu atat mai putin pt cuptorul cu microunde, multumesc de articol.
Roxy, da, intre timp m-am mai documentat si eu, am inteles ce ai vrut sa spui, o sa vad atunci cum o sa fac, iti multumesc si tie de informatii.
Discordia, felicitari si tie pt rezultatul bun de la eco, pacat ca ti s-a facut rau si n-ai mai putut sta. Imi pare rau de “conflictele” dintre fata ta si veriosara ei, imi inchipui ca nu ti-e usor.
Corina, interesant site-ul asta cu patuturile transformer, mai ales ca aici numai un patut simplu (fara sertare, masa de infasat, saltea, lenjerie etc.) e vreo 300 de euro, de Paste vin ai mei la mine, poate aleg si eu una din astea, sa mi-l aduca ei.
Aly, interesant secretul asta, epi-no, mai ales ca mie imi e mai frica de epiziotomie decat de nasterea in sine, si doctorul meu cred eu ca e d’ala de taie inainte, cum fac aia pe la noi prin Ro, nici sa te lase sa te rupi nu e bine, nici eu nu stiu cum o fi mai bine.
Cristina, felicitari si tie pentru vestile bune de la eco, asa ma bucur cand aud numai vesti bune, asa s-o tinem pana la sfarsitul odiseei, fetelor!
Ioana, interesanta listuta ta si f simpla, am intrebat si eu medicul meu ce sa-mi iau si mi-a zis imbracaminte pt mine, tampoane pt mine si pampersi pt bebe si hainutele lui bebe cu care o sa-l iau din spital, deci o listuta asa mai simpluta o sa am si eu.
Sabina, stiu si eu de exercitiile Kegel, insa mie mi se pare greu sa le fac, nu stiu de ce, mai fac cand imi aduc aminte, dar ca sa aiba efect tre’ sa faci in jur de 100 pe zi, iar eu nu sunt in stare. Si da, si teama de alte boli la sani e una dintre piticii mei pe creier, eu am facut de la exces de foliculina cand eram mai tanara si nu aveam o viata sexuala regulata niste noduli (nu erau noduli exact nu stiu cum se numesc), care s-au resorbit singuri, nu am luat tratament, nu nimic, mi-a zis dr mea de la acea vreme, viata sexuala regulata si se rezolva. M-oi descurca eu intr-un fel, o sa vb la scutece despre asta.
Anamaria, felicitari si tie pt vestile bune de la eco, wow, astazi numai vesti bune am avut de la eco, asa sa avem in fiecare zi.
Deci, fetelor, eu n-am mai rezistat sa nu-i trimit Carlei un mesaj, nu gaseam nr. in lista, l-am gasit intr-un mail trimis de ea pe mail-ul comun, o sa il trec in lista de nr. de tel. Impreuna cu al meu, sa fie acolo. Abia astept sa intre diseara daca o putea, sa ne dea mai multe detalii si sa aiba parte de sustinerea noastre.
Va pup si scuze pt mesajul kilometric, sotul meu cand a vazut cat am scris, zice: daca era ceva pt serviciu de scris atata, nu scriai!
Theodora 26+ Stelios
theophillina spune:
A, scuze, eu ma uitasem in lista de tel din mail-ul comun din drafts, dar apoi am citit ce a spus Veronicach, ca e in contacte, si intr-adevar, acolo sunt mai multe dintre voi in lista, m-am trecut si eu.
Theodora 26+ Stelios
mamanati spune:
citat din mesajul lui Madamar Nati, bun gasit! 30$ nu e mult si pare super bun. Tu il folosesti, asa e?! Oare facem o combinatie:) cu tine??? sa ne cumperi si noua sau sa ne indici pe unde l-ar gasi cineva care tranziteaza des granita?(spun noua, insa nu m-am consultat inca cu colega mea de suferinta din Iasi... am ajuns saptamina trecuta sa cumparam oxitocin din Moldova, ca la noi nu se mai importa... si asa mai departe, ajungem pt briu;), etc.) postez si revin!:) Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe si la noi: AMR 9 saptamini „Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga” |
Mary, eu chiar azi am vazut in magazi, dar nu mai stiu exact cat costa, dar era mai putin de 30$(cam 20 - 25), ca ma gandeam ca e mai putin decat al meu cumparat acum 4 ani. Eu am vazut exact ca ala de pe site. Am numarul vanzatoarei(l-am luat sa intreb cand le aduc sutien pentru alaptat), o sun maine si o intreb exact cat costa. Pot sa si le cumpar, ca merg vineri la ei dupa sutien, dar sa vina cineva prin centru sa le ia de la mine. Eu in schimb te-as ruga daca ai putea sa-mi iai o cutie de Elevit, daca nu e deranj, sigur.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 28+
Madamar spune:
citat din mesajul lui arturicii Hello, am revenit! Aproape gata ce am de luat ptr primele zile cu bebe mic. Trec si eu in revista bagajul...: ptr mine: - cardul de sanatate - fise ptr telefon - 1 apa plata 0.5L - 1 pijama (cu nasturi) - 1 camasa noapte (cu nasturi) - chiloti de aruncat (sunt normali insa nu ii refolosesc) - tampoane - garmastanul - niste algocalmin fiole (sa fie) - trusa de baie (periuta dinti, pasta mica, duschbad mic, etc) ptr Sabina - 2 body cu maneca lunga - 2 pijamale cu botosel "integrat" - 2 caciulite - cativa pampers new born - servetele umede (cutiuta mica) - cateva scutece de finet, ptr sters dupa ce o spal si ptr alaptat/regurgitat - saculet de dormit fara maneci si subtirel - trusa de cosmetice (am gasit ceva fara coloranti, fara parabeni etc si sunt sticlute mici: ceva ptr spalat, un sapunel, crema ptr pampers, ulei) Totul o sa intre intr-un rucksac pe care inca nu l-am gasit Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+ |
Super nice listuta si simplutza... respir si eu mai usurata... k ma apropii de cele luate de tine. Nu ne dai si noua modelul de sac de dormit fara minecutze? Stiu ca am mai vb o data cel putin, e aceasta tema.
Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”