Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

terminati cu inghetatele astea ca mie imi e rau de mor de la stomac si poftesc de nu mai pot Mary la inghetata Mars. Il pun pe sot sa cumpere ca imi ploua in gura. Daca zac apoi,asta e.

Laurita si eu vreau sa ma duc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, sa merg linistita la operatie.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Sorry ca am stirnit asa o pofta ... insa e mai mica decit altele... e buna si mai indepartezi si tu din alte frustrari...:p

Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Aici in Austria nu ta taie te lasa sa te rupi.Prietena mea a nascut anul trecut in mai si saraca s-a rupt foarte rau au cusut-o si dupa 2 luni a trebuit sa mearga iar sa o coase ca se desfacusera 2 copci.Mie de asta mi-e frica ca nasterea cat dureaza 12,24 de ore cat poate sa dureze dar durerea asta o ai o luna, doua.

SECRETUL e un balon cu care antrenezi muschii vaginali. Incepi cu 3 sapt inainte sa nasti si in fiecare zi umfli balonul din ce in ce mai mult.Daca il probez voi vorbi din experienta si poate voi fi mai precisa in detali.

27+ Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello, am revenit!

Aproape gata ce am de luat ptr primele zile cu bebe mic.
Trec si eu in revista bagajul...:

ptr mine:
- cardul de sanatate
- fise ptr telefon
- 1 apa plata 0.5L
- 1 pijama (cu nasturi)
- 1 camasa noapte (cu nasturi)
- chiloti de aruncat (sunt normali insa nu ii refolosesc)
- tampoane
- garmastanul
- niste algocalmin fiole (sa fie)
- trusa de baie (periuta dinti, pasta mica, duschbad mic, etc)

ptr Sabina
- 2 body cu maneca lunga
- 2 pijamale cu botosel "integrat"
- 2 caciulite
- cativa pampers new born
- servetele umede (cutiuta mica)
- cateva scutece de finet, ptr sters dupa ce o spal si ptr alaptat/regurgitat
- saculet de dormit fara maneci si subtirel
- trusa de cosmetice (am gasit ceva fara coloranti, fara parabeni etc si sunt sticlute mici: ceva ptr spalat, un sapunel, crema ptr pampers, ulei)

Totul o sa intre intr-un rucksac pe care inca nu l-am gasit

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Fetele care au experienta alaptatului anterior: cu ce spalati sinii inainte de alaptat, ca stiu ca trebuie spalati de ffff multe ori...si atunci nu cred ca e recomandat nimic de genul gelurilor, sampoanelor care au detergenti, nu?

Apa calduta in general; sapunurile si alte cele usuca si e neplacut; cu apa si apoi garmastan/bepanthene sau fiecare ce crede e ok

Ioana,

Mergi la inceput

Ceaiul si alte minuni ptr stimularea lactatiei, dupa nastere; eu am baut de a doua zi

Ioana,

Mergi la inceput

Nasterea la 8 luni (sursa: medicultau.ro)

Credinta populara dupa care cei nascuti la 8 luni nu traiesc, e gresita ! Nu traiesc cei nascuti la 8 luni (cu 2500 g) daca a fost o nastere grea, daca au avut leziuni la creier, sau daca au avut un icter grav, prin nepotrivire de sange (Rh mama-copil) si care nu a fost tratat la timp, de urgenta. Probabil ca aceasta credinta a ramas de la cazurile de prematuri cu icter grav, mai puternic la cei nascuti la 8 luni decat la 7 luni, fatale in trecut, cand nu existau tratamentele de astazi, foarte sigure.

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

eu mai stiam de exercitiile Kegel, ca ajuta f mult.

mary gata am dat comanda. astept sa soseasca

artu acum esti pregatita si cu arma la picior cum s-ar zice.

eu nu am baut ceaiuri ptr ca nu am stiut de existenta lor. nu stiu de ce am fost atat de proasta si nici un dr nu mi-a povestit de ele, nici macar de pe net nu am aflat. de asta imi place mie odiseea noastra ca dezbatem atatea subiecte interesante. eu daca aveam sanii angorjati m-a invatat mama sa pun un prosop ud cu apa rece pe ei si tare mult mi-a ajutat. nu am avut probleme cu furia laptelui, poate si ptr ca nu am avut chiar asa de mult lapte si productia in loc sa creasca scadea considerabil, desi eu tot o puneam pe picea la san.

Teo intr-un fel te inteleg, sotul meu e anti pus bebe la san de cand maica-sa s-a ales cu cancer la san in urma unei mastoze aparute pe timpul alaptarii. Ea la 64 de ani a facut o forma de cancer, cu un nodul care a pocnit pe dinafara, a facut chimio si i-au taiat sanul. Fosta sotie a tatalui meu a murit de cancer la san, noduli formati dupa nastere si alaptat, tinuti sub supraveghere pana au luat-o razna. Eu inca sunt pro, dar el e anti total. O sa vedem la momentul potrivit ce si cum, totusi nu as vrea sa le privez de laptele matern. Si din experienta iti spun, mie pompa mi s-a parut mult mai agresiva decat suptul lui bebe la san. Plus ca momentul este unic, cum cauta bebe cu gurita sanul si cand il gaseste, tu ai asa o senzatie de multumire, nu stiu cum sa iti descriu, mai nasol ca se contracta uterul dupa nastere.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Da, Sabina, putem zice si asa; insa cumparand cate ceva m-a luat o panicaaaaaaaaaa; nu stiu sa o explic insa asa mi s-a intamplat;
Cand am intrat in magazin imi planificasem o inghetata dupa insa nu am stiut cum sa fug mai repede de acolo (am platit, nu va speriati )

Am ajuns acasa si am devorat 1/4 dintr-un pepene; poate pocnesc!

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Fetelor, inainte sa mai raspund la ceea ce s-a mai scris astazi, vreau sa va spun ca am vesti de la Carla, i-am trimis un mesaj si mi-a raspuns asa: " ...mazarichile sunt inca la locul lor dar le tinem cu forta... Acum sunt cu perfuzii si monitorizare, dar il astept pe sotul cu laptopul si diseara dupa vizita medicala incerc sa va scriu detalii...Pupici tuturor si aveti grija de voi!". Deci, diseara fiti pe faza ca o sa fie si ea cu noi. Da Doamne sa fie totul bine cu ea si mazarichile ei! Citesc din urma si revin.

Theodora 26+ Stelios

Mergi la inceput

Hai mai Carla, chiar asa, nu mai vor Mazarichile la caldurica?

Multumim Theodora pentru vesti

Ioana,

Mergi la inceput