Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Moni_or: bine ai revenit la noi! Pupici!

Sabina: vei avea un paste inedit, ca si Craciunul: cu 2 bebeline in burtica. Tre' sa te bucuri de el, pentru ca altul asemeni nu va fi, dupa care ajungi la sfirsitul drumului, iti tii in brate frumusetile si ne spui si noua cum este;)!!!

Carla: da-ne semne, suntem alaturi de tine, sa ne anunti si sa ne spui cum esti, ce faci... sper sa nu fie rau si sa ai timp si de destindere! Pupici!

Anamaria: Garmastanul e cheia succesului pentru problema cu sinii. Recunosc, eu nu am senzatia despre care vb tu, insa ma incearca si pe mine senzatia de usturime la exterior...si atunci dus cu apa simpla, fara alte minuni si apoi Garmastan.

Fetele care au experienta alaptatului anterior: cu ce spalati sinii inainte de alaptat, ca stiu ca trebuie spalati de ffff multe ori...si atunci nu cred ca e recomandat nimic de genul gelurilor, sampoanelor care au detergenti, nu?

MIra, felicitari pentru burtica! E mare si frumoasa! A mea nu e asa ... usor vizibila! Eu simt ca am burti prea mica, raportata la gabaritul meu, dar e normal cred sa nu se vada la fel la mine, la 1.80 si muuulte kile, k la voi, mai micutze. La voi burtica este "concentrata":).

Onana
si burtica ta e uimitoare! Sper sa am si eu macar la 9 luni asa o forma la burtica:!

Nana: v-am lasat cu bine, sanatoase, pe toate si intr-o saptamina, chiar asa: situatia intoarsa la 180! Nu e bine! Imi pare rau! Hai sa adoptam o alta atitudine fata de noi si sa nu ne mai gindim la rau ... ca nu de alta... o si veni raul asta! Asadar: privim altfel catre final cu curaj (stiu ca nu e nimeni mai curajoasa ca tine, de asta te indemn!).
Un pupic pentru tine si unul pentru Adelina, sa nu o mai chinuie nimic si sa o pazeasca ingerasul ei! O fuga la biserica sau un paraclis ne poate salva!

BRB

Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

si la noi: AMR 9 saptamini

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Fetele care au experienta alaptatului anterior: cu ce spalati sinii inainte de alaptat, ca stiu ca trebuie spalati de ffff multe ori...si atunci nu cred ca e recomandat nimic de genul gelurilor, sampoanelor care au detergenti, nu?

Eu n-am experienta la alaptat, dar stiu ca in general inainte de fiecare alaptare sanul se spala numai cu apa.

Fetele care aveti animalutze, ati inceput sa le pregatiti pentru venirea lui bebe? Si ce faceti exact.

Eu saptamana asta i-am pus pisei mele dragi filmuletze de pe youtube cu bebelusi care plangeau. A stat ea un pic traznita, cu ochisorii mari, in mijlocul sufrageriei, dupa care a venit sa se aseze la mine in brate .

Ana 28+ cu

Mergi la inceput

Murica: si eu indemnam la rugaciune si multumesc pentru informatia cu Sfintul Nectarie - este dr. fara de arginti, nu? O vizita la biserica, cita vreme mai putem cred ca este tare binevenita si noua si sufletelului din burtica.
Felicitari sotului pentru curaj, intr-o tara civilizata, unde este permis accesul sotului in sala, ba mai mult: este participant! Eu mi-am intrebat medicul si a spus ca nu poate participa! Asta e Romanica!

Marilenac: asa mi se intimpla si mie, de cind in prenatal: mai prinsa si mai obosita decit la munca... dar macar nu mai sunt asa stresata...si pe tema muncii, ceea ce ii vine bine lui bebe!;)

Legat de inghetata: nici eu nu mi-am pus pb ca nu am avea voie... si am devorat o cutie cu 5 mars-uri in citeva zile:D... dar am luat mars mic:D!

sabina, bine ca ai aparut, ca altfel intrebam si eu de tine, e neobisnuit!:)

arturicii: sa ne spui ce pui in bagaj, sa ne facem si noi inventarul mental, ca nu am cumparat chiar de toate!:)

va pupicesc si sper sa dau pe la voi mai incolo!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

terminati cu inghetatele astea ca mie imi e rau de mor de la stomac si poftesc de nu mai pot Mary la inghetata Mars. Il pun pe sot sa cumpere ca imi ploua in gura. Daca zac apoi,asta e.

Laurita si eu vreau sa ma duc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, sa merg linistita la operatie.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, am mai intrebat eu dar cred ca nu mi-ati vazut mesajul: ceaiurile pentru stimularea lactatiei pot fi luate si inainte de nastere? Mai ales pt cezariana ma gandesc, sa fiu mai pregatita cand vine bebelina... Bine, ma gandesc la maxim o saptamana inainte, nu mai mult, normal...

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

BUNA BURTICUTE;
Raportez o fetita finuta care o lasa pe mama sa doarma noptile,cel putin deocamdata,iar de dat in vreun oragan sau de jucat pe col sau alte deastea nici gand.Manca-o-ar mama de

FETELOR o prietena de-a unei prietene a nascut acum cateva zile si cica nu s-a rupt deloc jos.SECRETUL..........http://www.epi-no.co.uk/howitworks.asp.

eu chiar sunt tentata sa incerc. Voi ce parere aveti????

27+ Larissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziua burticute!Bine v-am regasit...din [acate am ramas in urma cu cititul,am avut foarta multa treaba in ultima vreme,si nu am mai apucat sa intru..si cred ca asa va fi si de acum incolo...na..a venit primavara si e rost de plimbareala toata ziuaSper ca nu ati nascut nici una cat am lipsit..nu vreau sa pierd prima galerie de incurajare

Dam si noi raportul ultimei ecografii,de luni 22.03...bebel tot baietel,33 sapt,ecograful arata 2300 gr,dar doctorul a masurat de 2-3 ori si a zis k are 2000 de gr.Oricum e "foarte in grafic",sarcina decurge normal,fara nici cea mai mica problema...Ce m-a amuzat foarte tare este ca am descoperit cu ce ma loveste...cu funduletul.Eu seara cand ma culc ma intorc cu spatele la sot si il lovesc cu fundul,ca sa ma gheia o pauzasc ..iar bebel cel frumusel se razbuna...o loveste si el pe mami

poze

Cristina33+ cu Sebi
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Aly felicitari pentru fetita. Eu am o prietena in Germnania, care a nascut primul baiat aici in Romania, au taiat-o ei preventiv (la noi asa se practica) si pe al doilea l-a nascut in Germania, nu s-a rupt deloc, nu a taiat-o nimic. Eu cred ca tine de fiecare femeie. Cumnata sora-mii a nascut in decembrie si culmea ca astia nu au taiat-o, ca nu e nevoei, ca e bebe mic, nu stiu cum stiau ei mai ales ca bebe s-a nascut cu tripla circulara de cordon, nu tu eco, nimic, in fine, a avut saraca 14 copci (6 afara, 8 inauntru), a facut ruptura de col.

Sabina 35+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 3 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Fetelor, am mai intrebat eu dar cred ca nu mi-ati vazut mesajul: ceaiurile pentru stimularea lactatiei pot fi luate si inainte de nastere? Mai ales pt cezariana ma gandesc, sa fiu mai pregatita cand vine bebelina... Bine, ma gandesc la maxim o saptamana inainte, nu mai mult, normal...

Cristina, fericita 28+ cu Patricia

Eu am primit sfatul sa nu beau acest ceai pentru stimularea lactatiei decit dupa ce lapticul vine si bebe se invata cu sinul: in caz contrar cik vine lapte muult, bebe nu poate inca suge, ca nu e invatat si cercul conduce la mastita - caz absolut nefericit! Sa auzim si alte pareri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_

BUNA BURTICUTE;
Raportez o fetita finuta care o lasa pe mama sa doarma noptile,cel putin deocamdata,iar de dat in vreun oragan sau de jucat pe col sau alte deastea nici gand.Manca-o-ar mama de

FETELOR o prietena de-a unei prietene a nascut acum cateva zile si cica nu s-a rupt deloc jos.SECRETUL..........http://www.epi-no.co.uk/howitworks.asp.

eu chiar sunt tentata sa incerc. Voi ce parere aveti????

27+ Larissa

Dezvaluie tu secretul pina la capat, ca nu putem vedea dincolo de link...

Mergi la inceput