Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Madamar spune:
Si eu cu un picutz de timp recuperat, dau pe la voi:)
NU stiu cind voi sta fff linistita, sa nu mai fac nimic altceva decit chatuiala... aproape ca acum imi dau seama ca sunt mult mai activa in viata si mai putin activa pe forum, decit eram in timpul serviciului.. cred ca in mai va dedic numai voua, pentru ca in aprilie igienizam spatiul lui bebe... de ce am aminat atit? Din cauza vremii urite de pina acum, a pastelui care abia vine...ehh... dar cum am stabilit cu puiul sa vina la termen, nu ne facem griji suplimentare... chiar daca la inceputul sarcinii, de la sf lunii a7a ma vedeam numai in pat, cuminte, asteptind momentul!:) Consider ca nu mi-ar face bine statul prea mult... asa ca mai suntem activi cit putem.
Acum, daca nu ar fi durerile de cap, viroza asta nenorocita si ceva dureri de spate... nu ar fi nici o problema. Burta inca nu e mare, cit sa nu imi pot pune singura sosetele... si ma chiar intreb daca ma voi vedea vreodata ca o gravida cu burta mare sau voi fi doar grasa pina la sfirsitul sarcinii. Sper sa imi gasesc timp sa pun si niste poze, mai ales cu noul look... tunsaaa, tunsaaa... NU am stat prea mult pe ginduri, si expresie a altor frustrari cred, m-am razbunat pe par vinerea ce a trecut!:)
Sa incerc acum sa va citesc si sa va spun citeva vorbe:
Mira, felicitari pentru noua dr, ma bucur pentru conditiile de care dispune Sv... ma bate un gind sa vin si eu sa nasc acolo...desi nu cred sa am curaj...:) sa imi las dr de aici si sa o iau de la capat doar atunci. Ei nu te primesc fara o prealabila urmarire a sarcinii presupun... eu as face pasul numai din cauza spitalului, nu a medicului, cu care comunic bine.
Dunemarie: sarumina pentru sugestiile de inhalatii...toate fiind descongestionante inteleg. Aplicam azi!;)...mai putin cu coaja de ceapa:D.
Theophilina: bun venit din insorita Grecie, aflata in colapsul pe care Romanica il ascunde! Ma bucur ca ni te alaturi noua, chiar si acum, aproape de final. Nu cred k ai reusit sa citesti tot, sa ajungi la zi... ca am scris romane noi, nu gluma;)! Sarcina frumoasa si usoara in continuare! Tare faza cu celulele stem, ce spui tu acolo!
Despre pompa medela vorbea July Morning la un moment dat, o recomanda chiar. Stiu ca se poate pastra lapticul pina la 6 luni, la congelator, insa apoi daca il pui in microunde, azi citeam ca il spoliaza de 98% din substantele nutritive si antocorpi... Aici: http://www.newsiasi.ro/eveniment/Stirea-zilei/controversa-cuptorului-cu-microunde-eficient-dar-periculos.html
Bubu30: recunosc, sunt inca in urma cu cititul. ce test de contractii faceti voi??? Se gaseste in farmacii...poate-s penibila si scuze ca va pun sa repetati pentru o baba surda ca mine;D.
Nati, bun gasit! 30$ nu e mult si pare super bun. Tu il folosesti, asa e?!
Oare facem o combinatie:) cu tine??? sa ne cumperi si noua sau sa ne indici pe unde l-ar gasi cineva care tranziteaza des granita?(spun noua, insa nu m-am consultat inca cu colega mea de suferinta din Iasi... am ajuns saptamina trecuta sa cumparam oxitocin din Moldova, ca la noi nu se mai importa... si asa mai departe, ajungem pt briu;), etc.)
postez si revin!:)
Mary 30+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1 evolutia lui bebe
si la noi: AMR 9 saptamini
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Corina Multumesc de sustinere!!! Referitor la cat mai stau acasa, vezi ca i-am scris mai sus lui Nati. Eu as vrea sa ma intorc cat de repede in Buc, sa ne intre viata in fagasul normal... Plus ca abia astept sa ies cu voi, la plimbare.Ti-a dat Alina vreun semn? Sper ca e OK. |
Nu mi-a dat nici un semn inca, din pacate Am sunat si azi pe mobil, nu raspunde.. I-am dat sms, poate il vede.
Eu sunt convinsa ca e doar ocupata!
Corina 26s+ cu Maria
Crissy_C spune:
Apropo de dat un semn, a mai vorbit cineva cu Carla? Oare cum ii e in spital, biata?
Cristina, fericita 28+ cu Patricia
rosanne spune:
Buna burtici
Curaj burtici cu contractii....cate-odata am impresia ca si ale mele sunt dureroase...dar cred ca am si pragul de rezistenta la durere mai ridicat.
In fine, eu tocmai cand am ramas singura acasa si ziceam sa ma duc sa ma plimb prin magazine...sunt rupta...nu am chef de nimic. Nici sa mananc
Incep sa ma ingrijorez....noi inca nu am aranjat nimic pt fata, adica patut, dulap, hainutze....si tb sa mutam toata mobila din camera....am lasat asta dupa Paste....o fii prea tarziu?
Maine merg la ginecoloaga....burta mea e coborata...am cam o mana de gol sub coaste si asta ma ingrijoreaza......m-am cantarit si am pana acum 8,5 kg in plus....vedem cat mai are fata maine.
Theo, eu am citit chiar ieri un articol despre alaptare si scria ca productia de lapte creste direct proportional cu nevoia bbului....are compozitie diferita pe parcursul aceluias supt...sper sa intelegi ce vreau sa spun....acum fiecare face cum crede ca e mai bine.
R_ocsy, da eu am deschis odiseea...duminica 30 august, spre seara....aveam o gramada de emotii... parca nici acum nu-mi vine sa cred ce putin mai e pana ne tinem bbii in brate
Sper ca Tatiana, Carla sa fie bine....la fel Nana, Arturica,Ale, Nati....si toate burticile de fapt
Roxy 34+ cu Diana AMR 5+ sapt
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
NicoletaB spune:
Luasem 4, dar una i-am dat-o unei colege! I se facuse pofta de la halul in care le devoram!
Acum ma racoresc cu apa!
26+
discordia spune:
Buna ziua si de la noi. Credeam ca voi scrie mai des acumm daca sunt acasa, dar am grija si de nepotica mea care e mai mare cu 3.5 luni decat fata mea deoarece cumnata este internata in spital pt citostatice. Este atat de greu sa le multumesti pe amandoua fetitele, mai ales ca nepotica este mai agresiva, o loveste pe a mea o musca, o zgarie, dar este un copil, ce poti sa ii faci, dar ma doare sufletul si de fie-mea, in 3 zile e zgariata pe fata de zici ca o pisica i-a tras cu labutele...
Azi am fost la eco, baietelul meu are peste 1900 de grame, e bine, dar mie mi s-a facut rau in timpul ecografiei, imi vajaiau urechile, nu mai puteam sa respir bine, iar doctorita nu a apucat sa mai masoare tot, mai avea ceva la capsor sa se uite, dar na daca mi s-a facut rau a preferat sa intrerupa eco.
Trimit msg ca nu ma lasa fata sa mai scriu. Va pup.
mamica de fetita si 31s+ cu
corinasmile spune:
Burtici, am trimis pe mailul comun niste poze cu patuturi transformabile pe care le-am primit de la bebedesign, daca va intereseaza. Ansamblul costa 850 ron, e gata intr-o saptamana de cand faci comanda.
Eu cam asa ceva vreau si pe asta l-am gasit la pretul cel mai rezonabil. Daca aveti idei/oferte mai bune, please share
Corina 26s+ cu Maria
pisi-pis spune:
Sorana, asa e, unii copii pot fi tare rai, mai ales ca nu fac distinctia intre bine si rau. Un pentru Matei, sa treaca usor si peste perioada asta.
madutza09, imi pare tare rau pentru vanataie, ai gasit niste incompetente. Si eu ma innegresc usor cand imi ia sange, chiar mi-au spus asistentele ca nu sunt buna pt donare. Ultima data nu vroia sangele sa iasa, ea dadea sa traga cu seringa si presiunea mea ii tragea pistonul inapoi , i-a luat 10 min sa-mi traga o seringa de sange. Si bine-inteles ca am ramas cu o vanataie de toata frumusetea.
R_ocsy si laura, unde e cursul lui Culcer cu alaptatul?
discordia, sper ca n-a fost nimic grav si ca raul la eco a fost ceva temporar. Cred ca nepotica e mai agresiva si pentru ca simte stressul bolii mamicii, e foarte trist. Dar si pentru tine e foarte greu sa gestionezi toata situatia tensionata, pentru ca nu e normal nici fetitza ta sa sufere.
Gata, m-ati convins cu inghetata, cred ca azi ma duc sa-mi iau . Cred ca si eu tot asta auzisem, ca e mai periculoasa din cauza conditiilor in care e tinuta.
Cat despre capsuni, de vreo saptamana numai asta as manca, parca niciodata nu mi s-au parut asa bune. Mai greu e cu spalatul, ca dureaza mai mult.
Ana 28+ cu
tigruta spune:
Laurita o sa tii post??? as vrea si eu sa ma impartasesc dar trebuie sa postesc macar 3 zile asa mi-a zis preotul dar nu prea stiu ce sa mananc ca sunt cam moarta fara lactate..poate imi dai cateva idei.
Elena 27+ Luca
tigruta spune:
Laurita o sa tii post??? as vrea si eu sa ma impartasesc dar trebuie sa postesc macar 3 zile asa mi-a zis preotul dar nu prea stiu ce sa mananc ca sunt cam moarta fara lactate..poate imi dai cateva idei.
Multumim frumos de uraritoate fetele
Elena 27+ Luca