Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 16
mariucasara spune:
Neatza!
Azi voi vorbi si eu cu dr sa stabilim cand facem vaccinul. Abia astept sa il duc sa il masoare, ca luna trecuta nu luase decat 1.5 cm. Sper sa fi recuperat.
Referitor la crema pentru protectie solara eu stiu ca nu blocheaza sintetizarea vitaminei D pentru ca nu opreste toate razale uv.
Puiul meu cred ca e printre cei mai lenesi pufuleti. Noaptea doarme cate 5-6 ore, papa si se culca inapoi, ziua papa, se joaca putin si se culca iar. Doar seara plange putin si e agitat.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
neata fetele...
mamaaaaaa cat ati scris!
merg ca am de recuperat o gramada...
btw...fiimiu a batut recordul de somn azi noapte...de la 10.30 la 06.15
eu m-am mai trezit sa vad ce are ,da' el dormea linistit ... 'ptiu 'ptiu nu i-ar fi de deochi!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
lorex spune:
Fetele, haideti sa ne rugam pentru Dastefa si Miruna care e in spital de 4 zile, are febra, nu papa si inca nu se stie ce are!
Doamne-ajut-o pe Miruna sa se faca bine!!!
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Geo, da-ne si data ta de nastere! Ce face Bucura?
Doxa, la cate saptamani ai nascut?
Danasor, multumim!
Ce fain program are Anastasia! Super! e o dulcica!
Carutul de la Miniblu se pliaza si la orizontala?
HAI IOANA! HAI ALEXANDRA!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
cris.dogarel spune:
neatza
OF, DASTEFA. asteptam vesti bune cat mai repede. ii dadea antibioticul deja? stiu ca si dymomo de la fulgusori a tras mult in spitalul din iasi pana i-au pus un diagnostic
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele... mamaaaaaa cat ati scris! merg ca am de recuperat o gramada... btw...fiimiu a batut recordul de somn azi noapte...de la 10.30 la 06.15 eu m-am mai trezit sa vad ce are ,da' el dormea linistit ... 'ptiu 'ptiu nu i-ar fi de deochi! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
ce fericita tb sa fii ... VREAU SI EU
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel neatza OF, DASTEFA. asteptam vesti bune cat mai repede. ii dadea antibioticul deja? stiu ca si dymomo de la fulgusori a tras mult in spitalul din iasi pana i-au pus un diagnostic Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
da cris...din pacate avem un spital pt copii de tot rahatul...
...numai acolo sa n-ajungi!
_
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lorex Fetele, haideti sa ne rugam pentru Dastefa si Miruna care e in spital de 4 zile, are febra, nu papa si inca nu se stie ce are! Doamne-ajut-o pe Miruna sa se faca bine!!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
ne sa fie bine. Doamne ajuta. f probabil vreo viroza ceva daca are febra. mititica
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
gratiana77 spune:
Uf, saraca Miruna! Sper sa fie bine si sa gaseasca doctorii repede cauza sa nu o chinuie prea mult. Iti vine sa mori in spitalele romanesti.pt bebelina si pt Dastefa.
poze
ayanna_xem spune:
'Neata fetele...am vesti de la Ioana_fota. Inca este in formula 2 in 1, spune ca a scapat de durerile alea ciudate si ca probabil ar fi fost cauzate de constipatie...acum dimineata a controlat-o dr si i-a spus ca are inceput de travaliu si ca probabil in seara asta sau cel tarziu maine dim va naste. Deocamdata se simte ok, asteapta durerile alea mari si era bucuroasa ca s-a declansat travaliul ca nu mai avea rabdare.
Ne tine la curent cu evolutia lucrurilor...i-am zis ca o asteptam neaparat cu vesti bune.
Am vazut si mesajul cu Dastefa...sper sa fie bine si la ea si sa se faca bine bebe Miruna...of, nu-mi plac vestile rele.
va pup...si cand mai am timp mai intru, n-am citit nimic din urma...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele