Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 15
larisel spune:
Neatza...si ca de obicei...pe fuga...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! A revenit vremea frumoasa. Spor la treburi si o zi cat mai linistita va doresc. Eu sunt si cu Cristi si cu Andreea azi asa ca o sa am programm incarcat nu gluma . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
bafta, sa ai o zi cat mai linistita
de Maia Ilinca (29.01.10)
larisel spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Vroiam sa te intreb ceva. AI zis ca ti-a venit decizia ptr CIC, nus tiam ca ne vine si asa ceva...scrie cumva cati bani o sa iei? ca io am avut venituri si din salarii si din PFA (pers fizica autorizata) si sunt curioasa cum fac calculele si cam ce bani o sa iau in astia 2 ani) Tu ai depus venituri de la ambii agajatori nu? Si au luat in considerare ambele nu? Merci! |
Da scrie cati bani iau. Si da am depus adeverintze de la ambii angajatori plus decizii de suspendare a contractelor de munca de la ambii. Dar de la unu nu iau mare lucru pt ca aveam contract pe 1 ora cu salariu mic...
Bani inca nu am primit...probabil luna viitoare ...
larisel spune:
Ma intorc la datorie...Natalia doarme si Alena s-a plictisit de leagan in 10 minute...
Sa aveti o zi insorita si bb-ii cumintzi... exceptand-o pe Alexandra care este ashteptata sa cunoasca lumea asta... si nu trebuie sa doarma...
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Tanaion
Multumesc haircut. Maria nu are ac alergie, i-am facut proba. De unt ziceam ca ar putea manca copilul in caz ca ar avea aceasta alergie. Dareu sunt sigura ca nu are alergie de la proteina din laptele de vaca. Tu poti manca orice. Alergia la ac proteina se datoreaza lipsei din organism a unei enzime care sa o prelucreze. Unii copii se nasc fara sa o aiba, dar se formeaza pana in jurul varstei de 2 ani. Foarte putini raman fara ac enzima si atunci raman alergici toata viata. Atata timp cat tu nu esti alrgica inseamna ca prelucrezi ac proteina si nu aveai cum sa-i transmiti lui. Si oricum alergia nu arata ca DA. Sunt tot niste pete rosii dar care au la mijloc o pustula maricica. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
esti o comoara la casa omului
De-ai sti ce multe sperante mi-ai dat...
Cred ca te referi la enzima lactaza,nu?Faza este ca eu ii dau Colief pt colici, care contine lactaza...
Ma bucur ca Maria e binedar cum ai testat-o?
de Maia Ilinca (29.01.10)
Tanaion spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui haircut
esti o comoara la casa omului De-ai sti ce multe sperante mi-ai dat... Cred ca te referi la enzima lactaza,nu?Faza este ca eu ii dau Colief pt colici, care contine lactaza... Ma bucur ca Maria e binedar cum ai testat-o? de Maia Ilinca (29.01.10) |
Lactaza nu e enzima care prelucreaza proteina din laptele de vaca. Lactaza prelucreaza lactoza.
Pt ca sa o testez i-am dat o lingurita de lapte praf si nu i-a aparut nimic. Alergia aceasta apare la cateva minute dupa ce inghite. Si am mai uitat sa zic la DA pielea este uscata, la alergia din laptele de vaca nu.
gratiana77 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am avut si noi o noapte super linistita cu somn de la 23.00.la 05.00 dupa care a mancat si iar somn de nici pana acum nu s-a trezit.
Din fericire se imbunatateste vremea si abia asteptam sa iesim afara. Azi ne-am propus un traseu mai lung fata de parcul din cartierul nostru: gradina botanica si sper sa il realizam.
In rest suntem bine, colicii ne viziteaza foarte rar, asta pt ca ii tratam cu sab simplex si alinan, doar constipatia ne mai da batai de cap.
poze
arwen92 spune:
neata!
noi am descoperit alinan baby ptr colici si sunt foarte multumita de elbaza de plante si are efect.ieri dupa ce i-am dat s-a linistit si mi-a dormit 3ore,s-a trezit ptr papa apoi iar somnic.azi-noapte doar o ora m-a tinut treaaza.....
recomand si mamicilor cu probleme!sper sa nu-i fac reclama,dar daca pe noi ne-a ajutat ,sper sa va ajute si pe voi.acum ma bag la nani ca doarme si el si se poate
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
gratiana77 spune:
Ati primit careva alocatia pt copil? Sau banii de trusou? Sunt curioasa daca in alte orase lucrurile se misca mai repede ca aici poti sa mori pana iti dau astia banii pt copil.
poze
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui mcrissa am pregatit si noi invitatia de botez cu poza lui Vladut Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
Foarte faina invitatia si bebe e un dulcel!
poze