Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Adevarat a inviat!
vad eu ca v-ati simtit bine de zilele astea libere... deci a meritat
noi am mancat/baut/mers in vizite.. si de azi la munci din nou. yuck
Oliv moaaamaaa ce jmecher e Luca asa elegant!! suuper!
am vazut oua colorate tare frumoase!
mie anul asta NU mi-au iesit absolut deloc cozonacii. si am mai si dat la altii... nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva!
o zi excelenta tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata din vestul ploios
Au trecut prea repede zilele libere, mai vrem
Restu` de fete ?
Vazut Luca , un frumos
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
Si de la mine o zi buna tuturor
Eu la munci, am inceput de dimineata in forta...
Ieri am fost la socri si l-am lasat pe Matei acolo, ii cam curge nasul dar sper sa fie OK, sa il putem lasa acolo toata saptamana. Oricum, este in culmea fericirii acolo, dupa o perioada atat de lunga de stat mai mult in casa, ieri a adunat trupa din zona in curte la bunici si s-a jucat 5 ore afara, desi batea vantul taaareee.
Vazut Luca elegant Olivia, am ramas datoare cu un raspuns, atat arhitectul cat si constructorul ne-au sfatuit sa izolam fundatia pentru a limita pierderile de caldura si a elimina eventuala igrasie in casa. Nu avem apa la suprafata, suntem pe platou, pe varf de deal. Vecinul a bagat 22 de tubuti pentru a-si face fantana.
Roxana, tie sa nu-ti iasa cozonacii?? Nu este posibil...
V-am pupat, am 4 englezi in birou...
eli spune:
Adevarat a Inviat!
Vazut ooale Giuliei, ff faine!
Ochios foc Luca. Mi se pare ca s-a schimbat si ca a crescut asa de mult!
noi nu am petrecut in mod deosebit. sambata am gatit, atat cat ma-au lasat copii, duminica am ajut grija de familion si am mancat, mancat, mancat
la biserica nu am ajuns, din pacate, pt ca sotul cu probl lui la picioare nu poate sta in picioare, eu eram super obosita, copii cam mucioshi.
Florence a inceput sa mearga la camin si si-a dat peste cap programul de somn. dormea in 2 reprize, un total de 3 , poate chiar 4 ore uneori, acum doar 1 repriza si pe seara e franta. adoarme la 19 si se trezeste la 5
eu m-am ingrashat si nu gasesc motivatia sa slabesc. odata cu pierderea sarcinii parca mi-am pierdut si vointa. ma simt pustiita si nu-mi gasesc motivatia pt care sa lupt. sunt pierduta!!!
va pup si multa sanatate va urez!
Mi-e dor de bebele meu!!!
szivarvany spune:
Eli iubita, e normal sa te simti inca atat de rau. Motivatia ta sunt copiii si sotul tau si sanatatea ta Insa probabil ii mai trebuie timp si sufletului tau sa mearga inainte
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
ELI , asa cum a spus si daria, ai o familie minunata iar tu esti o persoana deosebita - acestea sunt motivatiile!
Hai sa facem mamicile de piticlontzi un club dedicat slabitului, poate asa ma mobilizez si eu :)
kim222 spune:
Eli eu cred ca totusi faci parte din norocoasele care au doi copii minunati..si daca nu a fost dat sa-l ai pe al treilea..fiecare lucru se intimpla pentru un motiv..
Io am renuntat la paine si dulciuri..si am dat cam 1 kg jos..la mine este suficient sa nu ma ating de glucide..si deja se simte..
multumesc pt complimente!..ala este costum de sef..asa spune Luca
alice2004 spune:
Hristos a Inviat !
O saptamina usoara celor care jobuiesc nu numa la serviciu ci si acasa si multa, multa sanatate !
Io-s pe acasa, baietii au plecat citeva zile la socrela la Tirgoviste, nu am avut curajul sa imi arat fata regala inca in societate, nu mi-au trecut toate semnele ... asa ca stau si bintuiesc pe net, in fata calculatorului sau la teveu (moam, am si uitat cum este sa fii singura singurica acasa si sa nu strige cineva "mami" din 2 in 2 secunde !).
O imbratisare mare si calda pentru Eli, !! Familia ta este cea mai mare motivatie pentru a merge mai departe ! Da-i voie sufletului sa plinga in liniste ...
Olivia, l-am vazut si domnul Luca cel elegant ! Ce mai face Sorin ?? Pupici si sanatate multa !
O zi faina in continuare - aici e asa de urit afara, bate vintul ceva ceva si ploua dis de dimineata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli Adevarat a Inviat! eu m-am ingrashat si nu gasesc motivatia sa slabesc. odata cu pierderea sarcinii parca mi-am pierdut si vointa. ma simt pustiita si nu-mi gasesc motivatia pt care sa lupt. sunt pierduta!!! va pup si multa sanatate va urez! Mi-e dor de bebele meu!!! Sanatate si o zi plina de bucurii! Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi Nasterea broscutei PoZe CaLdE |
hei.. vrei bataitza?? acus' vin peste tine...
Eu am aflat pe propria mea piele ca de fapt foarte putine ovule fecundate ajung sa fie sarcini viabile, iti poti inchipui ca la mine primul copil a "iesit" dupa ce am pierdut doi? si intre primul si al doilea... am mai pierdut unul?? si asta desi tineam cu dintii de sarcinile alea si ma si vedeam ... incapabila de a fi mama si pe punctul de a divorta?
Stiu cum este sa te dai cu capul de pereti, dar asta este, Dumnezeu iti da atat cat poti duce si daca Dumnezeu nu a vrut sa fie inseamna ca asa trebuia sa se intample. Punct. Nu ai tu nici o vina, nici bebelul, nici familia, nimeni... asta este viata, cu bune si cu rele, trebuie sa o traim cat mai frumos, pentru noi, pentru copiii nostri (slava cerului ca-i avem!!). Capul sus, zambeste pentru copiii pe care ii ai, poate o sa mai ai inca unul, poate o sa ai 7 nepoti, cine stie ce ne aduce viitorul? Atat timp cat tu ai facut tot ce e omeneste posibil sa fie bine, nu ai nici o vina si trebuie sa mergi mai departe ... pai ce vrei sa bagi in depresie tot familionul? sa nu crezi ca aia mici nu te simt... ca nu-i asa!
eu... la job si pentru ca nu prea am chef azi... cred ca inchid pravalia si plec acasa
o saptamana frumoasa va doresc!!
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
eu azi sunt binedispusa si cu chef de munca (sa scuip in san rapid )
asta dupa ce aseara am dus copiii la ai mei in vederea inceperii actiunii zugravitul (pentru inceput in apartamentul nostru). si e oribil seara fara ei in casa, asa linisteeee....
Eli, capul sus draguto! vorba fetelor, ai doi copii minunati. daca e sa fie va mai veni unul. iar cu slabitul... vine si motivatia daca dai jos primul kg.
si cu asta ma duc la munci. azi filmez. iupi
sa aveti o zi excelenta!