Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Salutare si de la noi, e soare, e miercuri, inca un pic e weekend
Rox, spor la treaba la voi
Carmen, cum steti ?
Ce mai stiti de Nora ?
Eli, sper ca azi esti un pic mai bine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carmenp spune:
stem bine, ne-am strins de pe drumuri (marasesi&husi) si acu incercam sa dam bine in peisaj;)) ilinca a ramas saptamina asta la bunic`sa, ionu` e cu cheia de git
vazut uka la tzol efstiv
nora era bine saptamina trecuta, bucatarea, urma sa faca pastele acasa...
roberta04 spune:
'Neatza!
Si la mine e tare goala casa fara Matei, e la bunici si aseara mi-a spus sa nu il luam acasa pana duminica
Va doresc o zi buna si spor la munci!
alice2004 spune:
Neatza !
Se pare ca viinturile s-au plictisit sa toot bata la Constanta si s-au mutat la Bucuresti, e o zi cu ceva soare, dar te ia pe sus pafara !!
Roxi, ce filmati ?? Succesuri "pe sticla" !!
Eli, !!
Carmen, bine ati revenit acasa !
Daria, o zi faina la job printre enshpii shefi !!
Chiar, Nora, my dearest sister, nu mai veniti si paici cu ceva mesaje, ca va simtim lipsa !!
Si Dana-roller, sinteti bine si voi ??
Io cred ca sint ai azi far de baieti (Roxi, hehe, dap, asa este, e o mare de liniste in casa fara copiii aferenti), depinde de vremea de la Tirgoviste, ca Florin a spus ca de stat in casa poa sa stea si la Bucuresti, asa ca mai vedem !
Aseara am vazut un film foarte fain - Bright Star, despre viata si iubirea poetului John Keats, il recomand cui ii plac filmele romantice !
O zi minunata sa aveti ! Sint pe aici ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
ie hoatza mare nora asta:D
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Chiar, Nora, my dearest sister, nu mai veniti si paici cu ceva mesaje, ca va simtim lipsa !! Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
mey, mi s-a largit stomacu` cu sarbatorili astea, i`am dat o banana si`un iaurt de dimineata cica vrea sarmale si fripturi, ntzz;))
alice2004 spune:
Hahahah, Carmen, sa nu zici ca iara miroase a gratare si fripturi paicisha ?!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Nu mai vorbiti de mancare, pleeease... Am bagat cozonac pe stomacul gol si mi-e rau
leeloo2004 spune:
Christos a Inviat!
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru ca sa va fac urarile de rigoare...
Noi am petrecut bine, dar uite ca acum trag ponoasele - Tudor a facut o infectie nasola la burtica - asa ca de doua nopti o ducem in vome, diaree si temperatura mare - azi noapte am chemat salvarea ca nu mai stiam ce sa-i fac... Asa ca de dimineata am trceut pe antibiotic - dar daca va amintiti, e crima si pedeapsa sa ii dau medicamente si sa-l tin pe regim... Sper totusi ca de zi sa se simta mai bine ca nu cred ca mai fac fata la inca o noapte ca ultimele doua...
In rest suntem ok...
Am vazut pozele cu doua casutze frumoase - spor la treaba Kim si Roberta - mie mi se pare ca va miscati super-repede - voi ati facut in citeva luni ce am facut noi in 2 ani... va urez sa terminati cit mai repede - o sa vedeti cit de schimbat o sa fie totul cind o sa va mutati acolo - mie mi se pare deja ca stau de o vesnicie la casa si imi place asa de mult ca nu ma mai dau "dusa" in oras in weekend, spre disperarea sotului...
Am vazut si poze cu Luca cel ultra-elegant! Ii sta super asa, banuiesc ca si el a fost foaret incintat!
Fug ca mai am ceva treaba la birou si revin daca mai pot...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.