Copilasi de Iulie - August 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ioana pai inseamna ca ii place adrenalina... are o directie clara, nu ca Eva de la vanzatoare la pediatru
Eu nu mai stiu cand mai fac cozonacii si daca mai apuc... socrul tocmai ne-a anuntat ca vine maine si nu joi seara cum era planificat... eu mi-am luat joi liber pt smotru, mancare, cumparaturi, si multe multe altele... acum m-a luat ca din oala, casa e ca la balamuc, frigiderul gol, eu ajung azi la 6 acasa si maine plec la 7 dimineata
Carmen... era sa cad de pe scaun de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

geoana, is mey, cre` ca ie din cauza ca mi se turteste kuru` cind m`asez pe wc;))
ce stiti de elodia?
eli, imi pare rau

Mergi la inceput

Intrebare: ce marime de bicicleta e buna acum? cu roti ajutatoare sau fara???? vrem sa-i cumparam Evei de paste bicicleta noua si nu stim cum sa fie, cat de mari rotile... eu nu cred ca poate fara roti ajutatoare... sa incercam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, noi o avem pe cea de la 3 ani evident cu rotile ajutatoare aici se vede oleaca.
Insa am vazut prin parc copii de 4-5 ani care mergeau cu 2 roti
La noi nu se va intampla curand, din comoditatea ambelor parti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

si io tre` sa`i iau, ma gindeam sa`i cat cu roti pe care apoi sa i le dau jos, hm?? nu`i ghini?;))

Mergi la inceput

Rotile ajutatoare se pot demonta fara nicio problema tehnica.
Insa io n-am de gand E prea greu pt toata lumea
Bitza are roti relativ mari, asa ca cred ca noi curand nu luam alta

Edit: am si io un subiect la parintii intreaba. Vreau pareri pls !

Si acum o strig pe ALICEEE, UNDE IEJTI ???

Mergi la inceput

ti`am vazut subectu` da` nu ma poci iesprima pen` ca unu din defectele mele ie lipsa de diplomatie prin urmare in mod sigur mi s`ar fi pus negru`n fata okilor mey albastri;)) si m`as di dus din prima derect la ma`sa;))

Mergi la inceput

Iezact geoana, bine spus!!
Daria vazut bececleta... o fi de 14" sau de 16"??? la noi nu au roti laterale, se cumpara separat si am impresia ca nu se potrivesc la biciclete mai mari... asta era problema. o sa colindam magazinele de bececlete si va tinem la curent.

Mergi la inceput

Corina, e marca Hauser, o costa mult la vremea aia insa a meritat investitia Am sa ma uit la masura rotilor si ti zic diseara.

Merci pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ce s-a intimplat cu Eli???????

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput