Campanie antiabuz *4*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna,
Wow, felicitari pentru initiativa!
Mi se pare ceva atat de misto incat ma asteptam ca subiectul sa fie sticky. Parerea mea e ca i-ar trebui si un alt titlu..acel "matei" pe mine m-a indus in eroare, am crezut ca e un topic dedicat unui copil anume, ceva gen "umanitare", insa ce faceti voi aici e mult mai mult.

Evident ca impartitul de fluturasi nu va transforma peste noapte mentalitatea romaneasca. Desi poate se va gasi o relatie la o televiziune undeva, astfel incat intiativa sa fie facuta publica si astfel sa capete mai mult impact.

Insa cu siguranta chiar si cele cateva 1000 de pliante vor influenta viata catorva familii, si aici nu ma refer la familiile unde copiii sunt abuzati grav, care au nevoie de o alta abordare, ci la foarte multele cupluri de parinti cu ceva educatie/deschidere la minte, care isi bat copiii pentru ca e mai simplu, si pentru ca nu stiu sa reactioneze altfel.
Pentru ca sa explici/atentionezi este muult mai complicat decat sa ii dai una dupa ceafa unui copil si sa ii spui ca "tu esti seful". Aceste persoane s-ar putea sa rezoneze cu materialul pregatit de voi (marea majoritate stiu instinctiv ca gresesc cand lovesc copiii, dar cred ca daca nu o vor face vor pierde controlul).
Ma gandesc cum va pot ajuta ...mai mult decat impartind fluturasi. Am niste idei, dar sunt necizelate - sunt in masina, undeva prin vestul tarii, cand revin acasa ma adun si va spun!

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

papanash, daca vrei da-mi adresa de la birou si ti-i trimit acolo

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Ti-am dat PM cu detaliile,multumesc !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sal fetele

am participat in seara asta la un curs de parenting cu tema

'Disciplina fara pedeapsa'

imi vine sa ma pup ..a fost ft constructiv,
cred ca am facut un pas inainte in intelegerea actiunilor copiilor mei....si de ce nu in intelegerea-mi propriilor atitudini

recomand cu caldura tutoror parintilor

as vrea sa va citez un motto gasit pe suportul de curs:

'puterea este de doua feluri. Una este obtinuta prin teama de pedeapsa, iar cealalta prin ACTE DE IUBIRE. Puterea care are la baza iubirea este de o mie de ori mai eficienta si mai durabila decat cea care deriva din teama de pedeapsa'
Gandhi

eu prin pedeapsa inteleg...de la 'nevinovatul' pus la coltz, interzicerea unor placeri (desene, dulciuri, jucarii), amenintari, ridicatul tonului si pana la tipete, batai..
pedepse prin care nu ai obtine ca parinte din partea copilului nimic altceva decat: stari emotionale negative si din partea lui si din partea ta, racirea relatieiafective, sentimente de jena, rusine, frica, dusmanie, ranchiuna, razbunare... si lista poate continua

PS: nu vreau sa intelegeti din cele de mai sus ca's vreo perfecta...
doar ca ma straduiesc pentru mine si copiii mei, iar daca-i pot ajuta si pe altii o fac cu draga inima

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

ce mai faceti ? Cand incepem ofensiva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Kay, iti zic aici, pentru ca actiunea asta te reprezinta in totalitate: La Multi Ani, minunato si frumoaso si sa ramai mereu asa cum esti acum. te imbratisez cu dragoste si iti urez succes in toate planurile tale, inclusiv campania de-acum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

sal fetele

am participat in seara asta la un curs de parenting cu tema

'Disciplina fara pedeapsa'

imi vine sa ma pup ..a fost ft constructiv,
cred ca am facut un pas inainte in intelegerea actiunilor copiilor mei....si de ce nu in intelegerea-mi propriilor atitudini

recomand cu caldura tutoror parintilor

as vrea sa va citez un motto gasit pe suportul de curs:

'puterea este de doua feluri. Una este obtinuta prin teama de pedeapsa, iar cealalta prin ACTE DE IUBIRE. Puterea care are la baza iubirea este de o mie de ori mai eficienta si mai durabila decat cea care deriva din teama de pedeapsa'
Gandhi

eu prin pedeapsa inteleg...de la 'nevinovatul' pus la coltz, interzicerea unor placeri (desene, dulciuri, jucarii), amenintari, ridicatul tonului si pana la tipete, batai..
pedepse prin care nu ai obtine ca parinte din partea copilului nimic altceva decat: stari emotionale negative si din partea lui si din partea ta, racirea relatieiafective, sentimente de jena, rusine, frica, dusmanie, ranchiuna, razbunare... si lista poate continua

PS: nu vreau sa intelegeti din cele de mai sus ca's vreo perfecta...
doar ca ma straduiesc pentru mine si copiii mei, iar daca-i pot ajuta si pe altii o fac cu draga inima

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

imi place mult ce-ai povestit,imi poti spune (eventual PM ) unde/cand se tin cursurile astea ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Kay, iti zic aici, pentru ca actiunea asta te reprezinta in totalitate: La Multi Ani, minunato si frumoaso si sa ramai mereu asa cum esti acum. te imbratisez cu dragoste si iti urez succes in toate planurile tale, inclusiv campania de-acum.

nimic

La multi ani draga Kay, sa-ti fie viata frumoasa si senina ! Multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

LA MULTI ANI KAY!!!

Fluturasii vor fi gata in weekend, deci luni ii pot trimite, pana atunci am sa mai scriu o data lista aici sa ma asigur ca nu am scapat pe nimeni.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

oare am eu o pb cu mesajele private?
cand am vrut sa trasnmit pm atat la nrl cat si la papanash am primit urmatorul mesaj scuze nrl/papanash nu accepta mesaje private'

o sa pun aici raspunsul la intrebarea ta papanash

cu draga inima

www.parenting.ro

pt sesiunea in care am participat eu, fondurile din vanzarea biletelor au fost donate unui scop umanitar

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e ziua Oanei?
la multi ani din toata inima, cu multa iubire de la noi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput