Campanie antiabuz *4*
Raspunsuri - Pagina 2
alinuk spune:
nrl,
incerc sa-ti transmit PM si nu reusesc
probabil ca ai casuta plina!?
Denizel multumesc pt rezumatul celor 2 capitole anterioare...
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bebelusi spune:
nrl am trimis si eu pm, o sa impart si eu in sibiu
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
papanash spune:
Dragelor, e super ok cum ati conceput fluturasii, toata stima !
Ma bag la impartit fluturasi, asa cum v-am zis, in primul rand la gradi, apoi la job (sunt multi cu copii, deci fac parte din target), apoi in parcuri, locuri de joaca.
Jobul nu-mi permite deplasari , adica nu pot ajunge niciunde sa ridic fluturasi, dar pot printa acasa sau la birou destui cat sa impart. Ideea e sa fie identici, si cu asta cred ca suntem e acord, ca aceasta campanie a inceput si se va finaliza cu acelasi mesaj.
Sunt multumita de idee, de realizarea grafica, multe pentru toate, sunteti de milioane !
As vrea sa detaliem aici pe masura ce impartim fluturasii, impresii, intamplari, reactii.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Buna seara, fetelor:)
Daca nu aveti zona Colentinei acoperita,(Bucur Obor- Dna Ghica-Tei) ma pot baga si eu la impartit fluturasi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kokiy spune:
Seara buna,
si eu sunt tintuita in pat,dar vreau sa primesc 1000 fluturasi ...
Noe poate ii ridici si pe ai mei din Pipera
....................................................................................
Awareness
Because
Until it happens
Suffering shall not
End.
www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ...
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Seara buna, si eu sunt tintuita in pat,dar vreau sa primesc 1000 fluturasi ... Noe poate ii ridici si pe ai mei din Pipera .................................................................................... Awareness Because Until it happens Suffering shall not End. www.youtube.com/watch?v=o7WyBAOLLZ4&feature=related" target="_blank">Stop Child Abuse ... |
of course!
eu locuiesc in zona si mi-e usor; apoi ne putem intelege mai departe cum /unde ne intalnim
Your heart is my piñata..
nrl spune:
papanash, daca vrei da-mi adresa de la birou si ti-i trimit acolo
Bun deci pana acuma am notat: buli, andruskandu, kay, bebelusi, alinuk la care le trimit la adrese si viviana, noe, kokiy(prin noe) pentru care trimit la adresa din pipera (acolo e tot un birou, deci se pot lua intre 8 si 4, de luni pana vineri, sper ca e ok)
Sper ca nu am uitat pe nimeni care mi-a scris, daca da va rog sa ma trageti de maneca, de la restul fetelor care vor astept adrese si cantitati.
Anca_a, Deus imi trimiteti nr vostru de tel sa va pot anunta cand le am?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/