INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena36

Piolica,peste vreo doua luni,acum am venit de la medic,am opt saptamani,eu am aflat acum o sapt.Dupa nereusita din februarie,desigur am suferit,dar m-am rugat la Dumnezeu sa mi-l trimita cand vrea El cum s-ar spune mi-am lasat soarta in mainile lui, si m-am linistit foarte mult,asteptam ciclul urmator si desi mi-a intarziat nu am simtit nevoia sa-mi fac un test pana am inceput sa ma simt rau si sa vomit.Dumnezeu ne asculta rugaciunile.

Cora 79-multumesc pt felicitari

Inca o data felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara prea multe greturi si stari nasoale.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ce liniste e pe aici!!! Ce se intimpla? Nu a mai facut nimeni nico inseminare, stimulare ceva? Hai fetelor iesiti la raport. Cum sinteti?

Danubia, sa stii ca utrogestanul nu-mi face deloc rau, sint la o saptamina de la inseminare si de utrogestan si nu am nico stare nasoala. De la celalalt mi-a fost rau de la primul ovul.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

am o intrebare: pt inseminarile cu stimulare, se da ovitrelle 1 injectie sau mai mult?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ovidrelle sau pregnyl se da pentru maturarea foliculilor. eu nu am auzit pana acuma sa sefaca mai mult de una pt maturarea foliculilor
mult succes

13+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

asa stiu si eu ca nimai una se de pe luna

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Ma puteti ajuta si pe mine?
Vreau sa fac a-2a IA si as vrea sa fac stimulare.Dr mi-a recomandat Clostylbegit 1/2 tb/zi din ziua a 2-a pana in ziua 10.
Ce parere aveti de schema aceasta? Eu am citit ca se incepe din ziua a 5-a .
Cele care ati facut cu closty ce reactii adverse ati avut?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Aruam fiecare corp e diferit , fiecare corp reactioneaza diferit la tratamente. De ce nu ai intrebat ginecologul de ce incepi in ziua a 2-a? e singurul care te poate lamuri cu exactitate , aici vei auzi doar presupuneri, pareri, experientze dar raspunsul la intrebarea ta il are ginecologul tau . Doar el stie cum ai reactionat pana acum , ce nivel hormonal ai avut la analize si ce tratament se aplica .Bafta cu a 2-a inseminare , sa fie cu ochisori!

Pio sper sa imi fie bine dupa progesteron , medicul sustine ca nu mi-a fost rau din cauza progesteronului. Cum te simti ? ceva simptome de sarcina ? la final de saptamana faci testul?

Eu abia azi dimineata am facut inseminarea. Acuma incep cele 14 zile de asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor voi din a cata zi a CM ati fost la monitorizare atunci cand ati facut stimulare?
Mie mi-a zis dr. sa merg din ziua 11 ceea ce mi se pare cam tarziu avand in vedere ca tratamentul o sa-l fac pana in ziua 10.
Ana ne bucuram ca mai treci pe la noi.
Cum te simti?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Am fost la monitorizare in ziua 9-11-13 , ovitrelle ziua 14 , inseminare ziua 16. La prima inseminare am facut monitorizare din ziua 11 pt ca ziua 9 cadea sambata. Si tot in ziua 16 am avut inseminarea.
Tratamentul l-am primit pana in ziua a 9-a initial , apoi in functie de marimea foliculilor mi l-a ajustat , adica doze modificate. Deci daca ultima zi de tratamet va fi ziua 10 la tine , in 11 faci eco si poate sa-ti dea in continuare tratament daca va fi nevoie, daca nu declanseaza ovulatia.
Iti urez foliculi mari ! ai mei si de data asta au fost maruntei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

multumesc, dankutza.o sa iau si eu de 6. dar sunt ovule, nu? ca ai zis de cutii cu 6/12 comprimate?!?! eu am facut frecvent IA in ziua 12, asa ca am sa incep sa pun din ziua 6, si sa ma dau si cu oestrogel..

Da, sunt ovule. DAr nu din alea cu gel inauntru ci ca niste pastile.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput