INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

Danubia,multumesc sunt foarte fericita,inca nu imi vine sa cred,ma pregateam pt urmatoarea inseminare,darDumnezeu a avut alte planuri pt mine.

Mergi la inceput

alla,aruam multumesc pt felicitari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

Elenaaaa felicitari! super veste , cred ca esti fericita , ma bucur tare mult pt tine

Pio eu Utrogestan am luat si luna trecuta si tot mi-a fost rau .
Azi sunt in j9 am fost la analize si eco si consult m-am capiat pe acolo , am pe ovarul stang 3 foliculi cel mai mare 13mm . Doctorul zice ca e f multumit io cam stau in dubii . Oricum inca fac injectii si miercuri iar trag o tura de analize si eco. Cred ca pe sambata , duminica va fi inseminarea.
Pio tu vineri ai facut inseminarea si ai inceput de duminica progesteronul nu? Daca e asa sa-mi zici sambata cum te simti , mie chiar mi-e frica , ma uit la cutiutele alea doua cum stau ele cuminti si ma asteapta si mi se zbarleste parul pe mine .

Sunt la cura de slabire si am ceva in cuptor pt sot , vai ce bine miroaseee , vaaaaiii

Danubia
FVL heterozigot , factor II heterozigot

pai daca faci inseminarea pe simbata, vor mai avea timp sa creasca foliculii. Mult succes.
Eu am inceput progesteronul de vineri seara, imediat dupa inseminare. Deci tie si asta ti-a facut rau? Eu nu am nimic de la el. Atunci treci pe Estima, poate ca asta nu o sa-ti mai faca rau. Iti tin pumnii sa fie bine.
Uite, d'asta nu fac eu cura de slabire, ca ma zapacesc mirosurile, sint fff pofticioasa, mai rau ca un copil mic. (ar fi bine sa dau si eu niste kile jos, ca nu ar strica deloc, dar nu pot sa tin o cura, am incercat o singura data, a fost un dezastru)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Elena, FELICITARI! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

elena felicitari si iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si dusa la timp

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

elena FElicitari pentru reusita!

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Speranta 2008-atunci cand crezi in ele,minunile se intampla
Multumesc alinutahu,Piolica si lizuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena36

Multumesc alinutahu,Piolica si lizuca

abia astept sa ne spui ce Lizuca / Lizuc ai in burtica:) Este o perioada minunata, bucura-te de ea cit poti tu de tare! Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Elena,felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Piolica,peste vreo doua luni,acum am venit de la medic,am opt saptamani,eu am aflat acum o sapt.Dupa nereusita din februarie,desigur am suferit,dar m-am rugat la Dumnezeu sa mi-l trimita cand vrea El cum s-ar spune mi-am lasat soarta in mainile lui, si m-am linistit foarte mult,asteptam ciclul urmator si desi mi-a intarziat nu am simtit nevoia sa-mi fac un test pana am inceput sa ma simt rau si sa vomit.Dumnezeu ne asculta rugaciunile.

Cora 79-multumesc pt felicitari

Mergi la inceput