INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

elenus tinem pumnii la FIV.
noi suntem bine am facut ieri eco si ne prezentam foarte bine.
am pus si niste poze

12+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

am vazut si eu pozele!!!!!
ce frumusete!!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

dankutza- tin minte ca ziceai de folosirea viviflor ovule- ptr endometru, si ca au dat rezultate.as vrea sa stiu de ce concentratie ai folosit, si din a cata zi a CM ai inceput sa le pui.eu mai am o sapt pana la CM, asa ca vreau sa ma pregatesc cu tot arsenalul .vreau sa ies la atac cu armele pregatite.multumesc anticipat

Acum ma uit pe cutia de Viviflor. Nu vad sa fie cutie de diferite concentratii. Sunt 2 cutii: de 6 comprimate si de 12 comprimate. Eu o am pe cea de 6 comprimate. Vad ca am consumat doar 2. Oricum, Bechir mi-a spus destul de tarziu de el. Eu credeam ca imi va face inseminarea in ziua aia si cand colo, m-a trimis acasa si mi-a spus sa pun Oestrogel si Viviflor. Deci, eu am pus in ziua 16 si ziua 18 a fost IA. Daca la mine a crescut cu 3mm si ceva in 2 zile, tu daca iti pui din timp, o sa-ti cresca mai mult. Multa bafta!

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc, dankutza.o sa iau si eu de 6. dar sunt ovule, nu? ca ai zis de cutii cu 6/12 comprimate?!?! eu am facut frecvent IA in ziua 12, asa ca am sa incep sa pun din ziua 6, si sa ma dau si cu oestrogel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Cristina, merci de intrebare! Da, vineri am cam stat in pat, atit cit m-a lasat Elsa, ca ea vroia sa se joace. :)
Danubia, ti-am zis ca o sa vb cu doctorul despre progesteron, i-am zis ca m-am simtit rau de la el si mi-a dat un alt fel de progesteron, adica facut de alta firma farmaceutica. Si vad ca nu mai am nimic acum, ma simt super bine, poate vorbesti si tu cu doctorul tau sa-ti prescrie pe asta - se numeste Utrogestan, luna trecuta am avut Estima si m-am simtit fff rau. In schimb Utrogestan nu e rambursat 100%, trebuie sa platesti tu in plus cam 3 euro pe cutia de 15 comprimate, insa merita:) Sincer! E o diferenta de la cer la pamint.

Elenus, multa bafta la FIV, sa fie din prima cu ochisori.

O zi buna tuturor!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Multumesc mult Piolica!
Si eu iti doresc mult noroc! Sa se prinda si la tine!

Mai stie cineva ceva de fetele celelalte...proaspetele gravidute din martie? Sorinake... Sunt bine?

Va pup si inseminari reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

Buna fetelor,eu am facut o inseminare in februarie,nereusita,si am ramas natural in martie.Va doresc sa va impliniti si voi visul.va pup Sensibila felicitari pentru fatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Elenaaaa felicitari! super veste , cred ca esti fericita , ma bucur tare mult pt tine

Pio eu Utrogestan am luat si luna trecuta si tot mi-a fost rau .
Azi sunt in j9 am fost la analize si eco si consult m-am capiat pe acolo , am pe ovarul stang 3 foliculi cel mai mare 13mm . Doctorul zice ca e f multumit io cam stau in dubii . Oricum inca fac injectii si miercuri iar trag o tura de analize si eco. Cred ca pe sambata , duminica va fi inseminarea.
Pio tu vineri ai facut inseminarea si ai inceput de duminica progesteronul nu? Daca e asa sa-mi zici sambata cum te simti , mie chiar mi-e frica , ma uit la cutiutele alea doua cum stau ele cuminti si ma asteapta si mi se zbarleste parul pe mine .

Sunt la cura de slabire si am ceva in cuptor pt sot , vai ce bine miroaseee , vaaaaiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena36

Buna fetelor,eu am facut o inseminare in februarie,nereusita,si am ramas natural in martie.Va doresc sa va impliniti si voi visul.va pup Sensibila felicitari pentru fatita.

felicitari elena. sarcina usoara si la termen

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena36

FELICITARIIIIIIII !!!!!!!!!!!1
SARCINA USOARA SU UN BEBE SANATOS SI FRUMOS>

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

[quote]
ella, iti doresc o reusita din prima incercare!
sa ne dai de veste!
unde vei face FIV-ul?[quote]

Alla la Biogenesis il fac, in mai incep stimularea. Deocamdata sunt pe AC. Va tin pumnii si voua, tuturor.
Bafta multa si sa venim si cu vesti bune ca de alea rele ni s-a luat!!!

Mergi la inceput