INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danubia Pio sper sa imi fie bine dupa progesteron , medicul sustine ca nu mi-a fost rau din cauza progesteronului. Cum te simti ? ceva simptome de sarcina ? la final de saptamana faci testul? ![]() Eu abia azi dimineata am facut inseminarea. Acuma incep cele 14 zile de asteptare Danubia FVL heterozigot , factor II heterozigot |
Mult succes! Iti tin pumnii sa se prinda bebe!
Eu sint bine, nu mai imi e rau de la progesteron, ceea ce e super ok, cit despre simptome de sarcina, wow, alea vor aparea la vreo luna de la test:) (Eu am avut la prima sarcina niste vagi semne de greata prin luna a doua). Ar trebui sa fac Beta HCG vineri, simbata, insa astept ca mi-e teama sa nu ma invadeze uritii.... Singurul meu test de sarcina a fost cind am ramas garvida cu Elsa, ca inainte nu ajungeam niciodata sa fac, ca eram invatada de rushi.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Danubia spune:
Uhaa! ce de activitate pe aici
, trebuie sa ma uit pe lista numai eu si Pio suntem in asteptare luna asta ? Nu mai face nimeni nimic ?
Pio sincer cand ma gandesc ca pe vineri ai testul ma cuprind emotiile , sper sa fie o reusita iti tin pumnii stransi tare tare, ah! si sa nu uit , imi place tare mult numele fetitei tale .
Ceva simptome ai?
Io tot caut simptome.
La mine incep sanii parca sa se umfle , in rest nu mare lucru ceva neplaceri ieri dar vad ca azi sunt ca o floare, tot cautand simptome (da, da , stiu ca nu tre sa ma gandesc , dar pot?) m-am gandit io sa-mi iau temperatura bazala azi dimineata , ca in capul meu ar fi trebuit sa fie in jur de 37 la sarcina. Proasta idee
, am 36.7 , pfuuuuiii! ce m-a lovit. Mai bine stateam pe fundul meu . Pt mine e o temperatura fff mica , mi-am luat temperatura luni de zile si dupa ovulatie eram sus de tot , la 36.8 imi vine ciclul in mod normal .
Deci astept,dur, dur sa astepti.
Haideti mai cu vesti , de care or fi
deeva73 spune:
Ziua buna dragele mele,
N-am mai intrat demuuuuult pe topic. Am avut o IA pe ciclu natural ratata, in ianuarie si de atunci nimic cu care sa ma laud.
danubia TB ii foarte inselatoare, dupa parerea mea. Luna trecuta am fost la monitorizare si aveam cate un folicul pe ambele ovare. Dr. mi-o zis ca nu-s destul de mari si sa incercam luna asta cu stimulare ovariana. Ei bine luna asta am avut mult de lucru si am uitat sa incep stimularea dupa schema data de al meu doftor.... ce sa-i faci ROZA. De fapt nu asta vroiam sa-ti zic draga me' Danubia. Luna trecuta mi-am luat TB si in ziua 30 (...dintr-un ciclu regulat de 28 de zile) aveam 37.5 si... dupa 1 ceas mi-o venit ciclu. Cine sa mai inteleaga si hormonii astia??? Asa ca trage aer in piept si te linisteste, numa' Dumnezau Bunu' stie de s-o prins ceva luna asta, ori ba.
V-am pupat si spor la prunci!!!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Danubia spune:
Cata dreptate ai deeva, traim si vedem daca s-o prins ceva sau ba. Azi nu mi-am mai luat nici o temperatura desi am fost tare tentata .
Am o zi plina ,plina, bine ca e vineri. OOo e vineri Pioooo!!!!
Deeva daca ai sti cat imi e de dor de Deva
de prietenii de acolo, cate amintiri.... E orasul in care mereu am ajuns din greseala
ba am luat trenul gresit , ba s-a stricat autocarul in Deva, ba s-a stricat masina in Deva fix intr-o intersectie si ningeeeaaa. Te pup deeva din Deva 
piolica spune:
Danubia, nu m-am dus sa fac testul, pt ca nu vreau sa-mi stric weekendul...
Stiu, sint nebuna! O sa vad ce-o fi! daca nu se napustesc rushii pina luni, apai ma duc luni sa fac testul de singe (sau poate imi fac un test de urina direct, ma mai gindesc).
Cit despre temperatura, atit timp cit nu ti-ai luat-o zilnic, nu cred ca e relevant. Cind am ramas gravida cu Elsa aveam temperatura in jur de 37.1-37.2 prin ziua 28, insa am avut-o citeva zile dupa ovulatie sub 37, dupa care a trecut din nou la 37 si cind am vazut ca nu scade, la vreo citeva zile mi-am facut testul si a iesit pozitiv. Era primul meu test. Asa ca acum nu fac nimic, nu mi-am luat temperatura, nu am chef de Beta HCG pt ca am niste dureri de spate de ma indoaie. Nu-mi amintesc sa fi avut dureri de spate acum 2 ani. Iar simptome de sarcina, iti spun ca nu apar acum, cel putin din cite stiu eu, Si eu am sinii cam umflati si parca ma inteapa putin, dar dau vina pe progesteron. Apropos, cum te simti de la progesteron acum?
si ca tot iti place numele fetitei mele, uite si o poza cu purtatoarea numelui. :)
LE. am verificat acum curba de temperatura din ian 2008, mi-am facut testul de urina in ziua 32, inseminarea a fost in ziua 16
pai acum am avut inseminarea in ziua 12, deci azi sint in ziua 26... mai am ceva de asteptat:):):) daca nu vin uritii
sensibila spune:
Danubia, piolica - sa veniti cu teste pozitive plzzzzzzzzzz ! Imi e asa dor de o veste buna de pe topic si sa va trec cu drag pe listuta la reusite !
Sa fie cu ochisori la amandoua !!!!!!!!!

Noi suntem bine, crestem. Ne luptam sa facem cumva rost de vaccinul BCG si cred ca pana la urma o sa il aducem din Germania.
Crestem, duminica aveam 4650 g si la controlul de o luna avea 55 cm.
In rest ne pregtim de botez si suntem cu toate pe cap, biserica, restaurant, invitati, adica sa stabilim exact cine vine si cine nu.
Cam asta de la noi .
Pupiciiiiiiiii
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
piolica spune:
Sensibila, merci frumos! :)
Felicitari pentru bilant! Deci e o mica rondonica? Tu nu ai poze cu bebelina ta? Mi-e dor de un bebe mic, mic, mic!
wow, te pregatesti de botez? Noi am botezat-o pe Elsa la 1 an, asa i-am facut si petrecerea de 1 an cu toata familia si i-am rupt si turta. A fost fff frumos. Iti doresc sa aveti un botez reusit.
sensibila spune:
Fetele la semnatura gasiti poze cu bebelina mea !
Deabia acum am facut albumul !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sensibila Fetele la semnatura gasiti poze cu bebelina mea ! Deabia acum am facut albumul ! Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! Poze Gia Darria Poze Bebelina Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! |
ce draguta este, imi place de ea cum doarme pe o parte!!!! E super scumpa. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare clipa!
Danubia spune:
Vai sa va traiasca minunile, pur si simplu m-am topit . Pio e adorabila , e la varsta cand incepe sa vorbeasca mult sa faca tot felul, adorabila , n-am cuvinte .
Sensibila abia astept poze de la botez,multa sanatate sa aveti .
Sa stiti ca eu incet incet devin disperata , o iau pe aratura cu capul, vreau si eu un bebe, is capabila sa-mi bat ginecologul.
Pio cu testul te inteleg perfect , si eu as amana momentul cat mai mult posibil desi daca ar fi pozitiv as vrea sa stiu imediat.
Te pup, weekend placut! Noi iesim la pique nique
, numai francezii puteau sa ortografieze asa.