INSEMINARE 64
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena36 Piolica,peste vreo doua luni,acum am venit de la medic,am opt saptamani,eu am aflat acum o sapt.Dupa nereusita din februarie,desigur am suferit,dar m-am rugat la Dumnezeu sa mi-l trimita cand vrea El cum s-ar spune mi-am lasat soarta in mainile lui, si m-am linistit foarte mult,asteptam ciclul urmator si desi mi-a intarziat nu am simtit nevoia sa-mi fac un test pana am inceput sa ma simt rau si sa vomit.Dumnezeu ne asculta rugaciunile. Cora 79-multumesc pt felicitari ![]() |
Inca o data felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara prea multe greturi si stari nasoale.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Ce liniste e pe aici!!! Ce se intimpla? Nu a mai facut nimeni nico inseminare, stimulare ceva? Hai fetelor iesiti la raport. Cum sinteti?
Danubia, sa stii ca utrogestanul nu-mi face deloc rau, sint la o saptamina de la inseminare si de utrogestan si nu am nico stare nasoala. De la celalalt mi-a fost rau de la primul ovul.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
edennoa spune:
am o intrebare: pt inseminarile cu stimulare, se da ovitrelle 1 injectie sau mai mult?
multumesc
anna_ivan spune:
ovidrelle sau pregnyl se da pentru maturarea foliculilor. eu nu am auzit pana acuma sa sefaca mai mult de una pt maturarea foliculilor
mult succes
13+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
aruam spune:
Buna fetele
Ma puteti ajuta si pe mine?
Vreau sa fac a-2a IA si as vrea sa fac stimulare.Dr mi-a recomandat Clostylbegit 1/2 tb/zi din ziua a 2-a pana in ziua 10.
Ce parere aveti de schema aceasta? Eu am citit ca se incepe din ziua a 5-a .
Cele care ati facut cu closty ce reactii adverse ati avut?
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
Danubia spune:
Aruam fiecare corp e diferit , fiecare corp reactioneaza diferit la tratamente. De ce nu ai intrebat ginecologul de ce incepi in ziua a 2-a? e singurul care te poate lamuri cu exactitate , aici vei auzi doar presupuneri, pareri, experientze dar raspunsul la intrebarea ta il are ginecologul tau . Doar el stie cum ai reactionat pana acum , ce nivel hormonal ai avut la analize si ce tratament se aplica .Bafta cu a 2-a inseminare , sa fie cu ochisori!
Pio sper sa imi fie bine dupa progesteron , medicul sustine ca nu mi-a fost rau din cauza progesteronului. Cum te simti ? ceva simptome de sarcina ? la final de saptamana faci testul?
Eu abia azi dimineata am facut inseminarea. Acuma incep cele 14 zile de asteptare ![]()
aruam spune:
Fetelor voi din a cata zi a CM ati fost la monitorizare atunci cand ati facut stimulare?
Mie mi-a zis dr. sa merg din ziua 11 ceea ce mi se pare cam tarziu avand in vedere ca tratamentul o sa-l fac pana in ziua 10.
Ana ne bucuram ca mai treci pe la noi.
Cum te simti?

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
Danubia spune:
Am fost la monitorizare in ziua 9-11-13 , ovitrelle ziua 14 , inseminare ziua 16. La prima inseminare am facut monitorizare din ziua 11 pt ca ziua 9 cadea sambata. Si tot in ziua 16 am avut inseminarea.
Tratamentul l-am primit pana in ziua a 9-a initial , apoi in functie de marimea foliculilor mi l-a ajustat , adica doze modificate. Deci daca ultima zi de tratamet va fi ziua 10 la tine , in 11 faci eco si poate sa-ti dea in continuare tratament daca va fi nevoie, daca nu declanseaza ovulatia.
Iti urez foliculi mari ! ai mei si de data asta au fost maruntei .
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss multumesc, dankutza.o sa iau si eu de 6. dar sunt ovule, nu? ca ai zis de cutii cu 6/12 comprimate?!?! eu am facut frecvent IA in ziua 12, asa ca am sa incep sa pun din ziua 6, si sa ma dau si cu oestrogel.. |
Da, sunt ovule. DAr nu din alea cu gel inauntru ci ca niste pastile.
Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix