INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

HRISTOS A INVIAT, FETELE !

Sper ca invierea si iepurasul sa va aduca mai devreme sau mai tarziu bebelul sau bebei doriti !

Noi suntem bine, mai cu rasfat ca s-a invatat in brate, mai cu una mai cu alta dar e super cuminte fata de alti bebei ! Duminica, aveam deja 4200 g, ceea ce pe mine ma multumeste foarte tare. Sambata facem o luna si saptaman viitoare mergem la doctor la controlul de o luna.

Pupici la toate si deabia astept sa apara cate o graviduta sa o trec cu mandrie pe prima pagina.

Daca mai e cineva care sa aibe nevoie de modificari sa imi dea plz PM si fac modificarile.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Mi-am pierdut raspunsul
sensibila multumim pt urari , sa te auda D-zeu , numai bine , sanatate si fericire iti doresc si eu langa minunea ta
Piolica la prima inseminare am inceput tratamentul in J3 , apoi mi-a marit dozele de hormoni inJ12 cred iar inseminarea am facut-o in J16 . La ultima eco J12 aveam un folicul de 17mm , La spitalul unde sunt urmarita tre sa merg sa fac consiliere psihologica , tocmai m-am intors de la prima sedintza . Ca la americani. Of! eu nu-i vad rostul . Dragutza madame psi , cica tre sa-mi fie alaturi daca am un esec dar si daca reusesc ca la 35 de ani ( cu 35 de ani i-a dat tot inainte de parca nu mi-as sti varsta) un copil imi va bulversa viata . Oh! dar io abia astept sa fiu bulversata , ard de nerabdare sa ajung la bulversare . Bun , urmatoare sedintza va fi dupa inseminare. Pe mine chiar ma enerveaza faza asta . Luna trecuta am refuzat elegant cosilierea acuma mi-a fost jena si am zis ca ma duc o data si gata , da' vezi de treaba de astia nu scapi ca de scai . Doar trebuie si ei sa traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor,
sensibila multi inainte,cred ca sunteti foarte fericiti,multa sanatate.
piolica bafta maine,poate va fi tot ca la budapesta:punct ochit,punct lovit ;eu n-am facut nici o injectie inainte de inseminare,in ziua 10 am avut un folicul de 14-15mm,iar inseminarea am facut-o in ziua 12 cu foliculul de 20 mm;ambele IA le-am facut in ziua 12,mie imi vine ciclul la 28 zile fix,poate ziua 14 era ovulatia dar era duminica;acum vreau cand fac IA in iunie sa-mi pice ziua 14 in cursul saptamanii;doctorul mi-a zis ca e bun foliculul de 20 si de-aia mi-a facut inseminarea vineri,iar miercuri am facut injectia gonadotropina corionica.
Danubia mult succes si tie,voi fetelor chiar sunteti pe val,eu voi fi de-abia in iunie.
si succes tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

sensibila, merci pentru urari. ce darguta esti tu ca intri pe forum si vrei sa actuializezi listutele, cind avea Elsa mea o luna nu-mi vedeam capul deloc. Cred ca am intrat pe forum cind avea deja 3 luni:)

Danubia, si aici e un psiholog, dar mie nu mi-a zis nimeni sa ma duc.... nu ca as vrea, dar asa ca chestie! Si eu mai am putin si fac 37 de ani, tu esi pustoaica pe linga mine!!!! Pai la mine cred ca zic ca sint fosila si ce caut pe la ei... Glumesc! Sa stii ca e f ok la spitalul asta unde ma duc eu.
Multa bafta si tie! Sa-mi spui cum decurge stimularea. Sper sa fie bine.

Cristina, tu nu faci niciun tratament de stimulare? Sincer, cred ca nici mie nu-mi trebuie tratament, ca dupa curbele mele de temperatura era clar ca ovulez, iar sotul e mai bine decit ok dupa anlizele si toate nebuniile facute, asa ca nu intelegem deloc ce se intimpla. dar asta e, mergem pe mina doctorilor.
merci pt incurajari.
o sa va spun maine cum a fost. pupici si o seara placuta.

Mergi la inceput

Piolica o seara placuta,o seara placuta tuturor.
Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Piolica draga ce-ai facut,cum esti?
Stai in patut sa se prinda bebele,cu noi tot ai timp sa vorbesti dupa aia.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Bafta fetelor care au facut zilele astea IA si celor care urmeaza!

Sensibila sa va traiasca! Sa va bucurati de printesa multi, multi ani!
Sa ne pui si noua cateva poze cu printesuca :)

Eu am incheiat cu IA-urile... Am facut-o pe a doua in martie si am facut beta- negativ. Am vorbit deja cu doctorul si mi-a dat schema pentru FIV. Primul meu FIV si sper ca si ultimul... si cel norocos!!!
Daca toate merg bine, atunci undeva in mai - iunie...

Fetele care au ramas ce mai faceti? V-ati mutat la odisee? Sunteti bine?

Va pup si sunt cu ochii pe voi!
BAFTA CU CARUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

elenus tinem pumnii la FIV.
noi suntem bine am facut ieri eco si ne prezentam foarte bine.
am pus si niste poze

12+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

dankutza- tin minte ca ziceai de folosirea viviflor ovule- ptr endometru, si ca au dat rezultate.as vrea sa stiu de ce concentratie ai folosit, si din a cata zi a CM ai inceput sa le pui.eu mai am o sapt pana la CM, asa ca vreau sa ma pregatesc cu tot arsenalul .vreau sa ies la atac cu armele pregatite.multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Multumesc Anna de incurajari. Sunt un pic speriata, dar ma mobilizez cat de repede si ma pun pe treaba! :)

Am vazut pozele Anna! Deci baietel? :) parca, parca se vede ceva acolo :)
Sa fie sanatos si sa stea la mami lui in burtica cat trebuie!

Mergi la inceput