INSEMINARE 64

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi din plimbarile de paste. Danubia, Avignon este un oras de vizitat. Super. Plus ca noi am stat intr-o 'bastide' ca sa fie farmecul complet, asa ca ne-am simtit minunat.
Maine incepi tratamentul? Mult succes.

Eu azi am fost deja la masurat de foliculi, am unul de 20 mm, e ziua 9, cred ca in seara asta va trebui sa fac Ovitrelle, iar joi o sa fie inseminarea. Astept telefonul de la spital sa-mi spuna ce si cum.

Mult succes la toate fetele!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Adevarat ca a inviat!
Piolica,ella succes!
Succes tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Adevarat ca a inviat!
Piolica,ella succes!
Succes tuturor fetelor!

multumesc frumos! tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Paste fericit! Viss, Alla, Sabine va tin pumnii sa reusiti sa aveti bebe. Dupa 6 inseminari, eu m-am decis sa trec la FIV. Voi incepe probabil luna viitoare. Sunt multe fete noi, din pacate nu am tinut ritmul cu voi...dar va urez la toate multa bafta. Va pup.

ella, iti doresc o reusita din prima incercare!
sa ne dai de veste!
unde vei face FIV-ul?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Piolica eu voi face a 3 IUI in iunie.
P.S. Ador franceza asa ca je t'embrasse.
Nu stiti cum se poate atasa aici o melodie?

Mergi la inceput

Cristina, mult succes in Iunie. Hmm, e frumoasa franceza, nu? Je t'embrasse aussi! :)

Ella, mult succes pt FIV, sa iasa din prima!

Mult succes la toate fetele. Pe mine m-au programat vineri. Sper sa fie cu noroc de data asta.
Danubia, tu ai inceput tratamentul? Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

oooo sunt pe cai , am facut de dimineata analizele hormonale au iesit bine, facui ecografie am scapat de chisturi , totul e curat si apt pt tratament . Deci in seara asta fac prima injectie, luni voi fi in J9 si repet hormonalele si fac eco apoi vom stabili exact cand voi face ovitrelle .Am avut niste emotii si la analize si la eco, imi era teama sa nu mai apara ceva si sa ratez si luna asta . Eu iar am progesteron de luat dupa inseminare si mi se face parul maciuca , am vb cu medicul a zis ca sunt organisme care suporta mai greu si ca tre sa-l iau. L-oi lua! N-am spus nimanui din familie ca fac iar inseminare ca sa nu ma bata la cap cu " scopul vietii nu e doar sa faci copii" " nu mai baga atatea in tine" " sunt multe cupluri care sunt infertile si nu e un capat de lume" plus ingrijorarea mamei care m-ar suna zilnic , ma cam mustra constiintza ca le ascund. Insa ma gandesc ca daca nu merge nici de data asta o sa pot sa-mi plang singura necazul fara sa trebuiasca sa asigur pe toata lumea ca sunt bine si neafectata .
Piolica stai extraordinar de bine, marimea foliculului e grozava , am eu o senzatie ca vei veni cu vesti bune luna asta . Ma bucur ca v-ati relaxat , noi tanjim si numaram zilele pana in august .

Mult succes pentru toate fetele , sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Tot ma minunez ce folicul mare ai Pio, eu luna trecuta am avut doi amarati pe langa al tau , acuma constientizez , unul de 17 si unul de 13 , si asta in ziua 15-a , ma mai si mir ca nu a mers.
Lasa ca fac mai bine luna asta!

Mergi la inceput

Piolica,multumesc,e tare frumoasa franceza,mult succes si tie pe vineri,chiar ca ti-e mare foliculul in ziua 9,si eu am avut in ziua 10 unul de 14-15mm,asa ca de data asta trebuie sa fie cu noroc la tine.
Danubia mult succes si tie si tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Danubia, ma bucur ca-ti sint analizele bune si poti sa reiei tratamentul. Mult succes luna asta!
Eu am spus tot la familia mea si unei prietene, in schimb nu am spus la altii, nici macar familia sotului nu stie ca am facut o inseminare si ca urmeaza a doua. La ei in familie nu se vorbeste ca in familia mea. Mama a fost aici la prima inseminare, asa ca stia totul, evident. Si i-am spus si acum ca o sa fie o noua luna de incercari. Eu nu am avut parte de astfel de remarci din partea familiei, dimpotriva, am fost incurajati sa facem tot posibilul sa avem copii. Si cred ca asta a ajutat mult la moral! Plus ca ei stiau de toate nereusitele din 2006-2007, cind am avut doar stimulari hormonale. Pe vremea aia eu mai facem si crize de nervi din cauza supararii si chiar aveam nevoie de familie, de un sprijin moral. Acum e altceva.

Cit despre marimea foliculului, luna trecuta era de 19mm in ziua 9, deci tot cam asa, si nu s-a prins nimic. Insa acum inseminarea va fi in ziua 12 asa ca va mai creste putin.
Imi amintesc ca la Budapesta, cind am facut prima inseminare in ziua 16, aveam 3 foliculi, cel mai mare era de vreo 24 de mm. Chiar ne era frica de o sarcina cu tripleti... Insa doi foliculi s-au resorbit. Dar asta e istorie acum, atunci a fost punct ochit, punct lovit - sarcina din prima, corpul nu reactioneaza la fel de fiecare data

Ieri seara am facut ovitrelle si e ok! Si eu o sa iau progesteron dupa, asta e mai mult ca sigur, dar ma gindesc ca e pt o cauza nobila, asa ca o sa uit de discomfort.

Cristina, Danubia, voi in ce zi ati facut inseminarea trecuta? Cit era foliculul de mare? Ca stiam ca daca nu ajunge la maturitate se mareste doza de hormoni.

pupici si mult succes!

am uitat sa va spun, eu am inceput injectiile in ziua 3 si nu in ziua 5. asa ca am avut 2 zile in plus de hormoni

Mergi la inceput