Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Klarisse spune:
Buna dimineata dragelor! Sunt cu ochii in pioneze dupa o noapte prost dormita, drumuri la baie si foiala..
..
M-am bucurat tare sa citesc vesti bune si...m-am intristat la vestile mai putin bune..
Ariciule nimic din ce as spune acum nu cred ca face miracole, insa cum au spus si fetele aici te iubim, te sustinem si oricand ai nevoie de o pastila de buna dispozitie da un semnulet

Chichiutza bafta multa la eco, asteptam vestile bune!
Buburuza schimba medicul ca daca trebuie sa caute pe net..e clar..si repeta analizele la alt laborator ca sa fii sigura.
Fulguta casa de piatra sa fiti fericiti.
Va pup pe toate.
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Chicihiutza, te asteptam cu vesti!
Eu abia in aprilie imi mai vad mogaldeata jucausa...
Lora, mami de Iustina si 
17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
Chichiutza, bafta la eco si te asteptam cu culoarea caruciorului ( sa vedem daca e cum a spus mama omida
)
ariciule, imi pare f rau, ar tb sa ai mai multa sustinere in perioada asta. Totusi eu merg pe principiul ca orice sut in fund e un pas inainte.
Maya, forumul aspirantelor optimiste este la "Asteptand un ingeras..", e party pe acolo mai mereu. te astept!
bafta pt toate fetele care merg azi la eco!!!!
Eu azi gradinaresc
, mi-am cumparat ieri multe floricele iar azi pe pun in pamant
Va
-icesc pe toate!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Buna dimineata frumoase burticute!
Ariciu imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta si mai ales acum cand esti insarcinata (nu ca ar fii vreo perioada mai buna vreodata).Suntem alaturi de tine si vreau sa fii cat poti tu de tare pentru copilasii tai. Te rog nu te indeparta de noi, intra sa ne saluti, descarca-te.

13+
crina 
clary spune:
Neata fete
!
Ariciu,sunt alaturi de tine..imi pare rau pentru ca trebuie sa treci prin asta tocmai acum,dar trebuie sa fii puternica pentru copii tai

16+
http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
eveline spune:
Madutza ce chef mi-ai facut de pus floricele...eu in general ajung in jur de 17-17.15 acasa, pana ma schimb, pana fac ceva de papa, se face seara si frig...asa ca eu abia astept sambata sa fac ceva prin curte...am doua cutii cu bulbi adusi in toamna de ai mei de la bunica si ar cam trebui sa-i pun in pamant. Si vrem sa si punem niste straturi, asa, mai mult ca sa ne aflam in treaba... Da-mi trebuie o zi sa o iau de la capat cu asta. Oricum, a venit primavara, asta-i clar.
12+ si mamica de
Bianca
Clabuc spune:
Neata!
Nikolici, Aniast va multumesc din suflet pentru ceea ce ati scris. Ma ajuta enorm sa stiu ca si voi ati trecut prin asta (sau persoane pe care le cunoasteti) si ma ales sa aflu ca nu e o problema. Multumesc mult de tot!
Chichiutza succes azi la echo!
Ariciule, nu vreau sa par insensibila sau prea transanta dar ... poate tot raul spre bine. Adica, decat sa traiesti in tensiune, cearta, suparare ... poate ca e mai asa; oricum, imi pare tare rau ca treci prin asta. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
11+
Poze Clarinda
Andreea82 spune:
Buna dimineata fetele dragi!
Chichiuta, tinem pumnii stransi sa vii cu o culoare de carucior! Bafta
Ariciu....ce sa mai zic...imi pare tare, tare rau. Dumnezeu stie ca nu de asta ai nevoie acum ci de liniste si intelegere dar vad ca suntem in unanimitate cand spunem ca poate tot raul e spre bine. Vei putea sa te linistesti si sa te concentrezi pe ce e mai important: copiii tai si sanatatea ta! Ai grija de tine si noi suntem aici oricand ai nevoie de o incurajare, a mangaiere sau un sfat 
oof, abia astept si eu un weekend mai caldut sa ma pot ocupa si eu de gradinita mea cu floricele...asa pofta am de gradinarit, dar cand ajung acasa e deja prea tarziu, vorba Evelinei. Sper ca weekendul asta sa fie cu noroc