Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Madutza, Yoni... stire pe PRO, sa mergem la Mediterana... 'Concediu de fertilitate', cica face bine la noi ptr bebei Ne 'bagam'? Poate fac reducere la un grupulet asa dragut. Eu parca m/as baga... cand e vorba de tutucaaa eu sunt prima :)) ucenic(aspirant) burtica ![]() |
da, ne bagam

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
maya71 spune:
Madutza, Yoni... daca mergem... se dubleaza sansele... cercetataoriiii...ei sunt de vina... au constatat ca mancarea mediteraneeana dubleaza sansele sa ramai insarcinata insa nu se stie ce ingrediente...
Oricum... orice motiv e bun sa ajung acolo :))
Aniast... ce faci sufletel? Am lapte, 2 litri sa fiu sigura... si 1 la servici... sa ajunga.
maya71 spune:
Madutza, aspirante? Nu am stiut, OK... tot pe aici, prin preajma? adica 'Odiseea sarcinii in 40...'?
maya71 spune:
Mamiciii, 'pica ochii la fetita' ca nu mai poate... sfarsit de saptamana, agitatie, nervi, presiune de sf. de luna...
Pup. cu ultimile resurse... low battery
chichiutza spune:
buna dimineata dragutelor! M-am spalat, m-am pieptanat, am ros 2 biscuiti digestivi, ma duc sa ma imbrac si sa ma aranjez nitel si gata o zi noua si ecoooooooooooo. La 10 sunt acolo! Am niste emotii... Oare ce culoare va avea caruciorul meu?
Oare cum vor fi masuratorile? DT? Vaaaaai, ar trebui sa faca copii si barbatii!
Revin cu vesti in jurul pranzului ca am de ajuns si la munci nitsel!
Va urez asadar o zi frumoasa tare cu mult soare si numai vesti bune, si bafta multa celor care fac eco azi ( ca parca mai suntem nu?- am citit aseara ce-ati scris cu ochii mai mult inchisi)![]()
pupici

Cristina
12+
ariciu80 spune:
fetele
Azi fac eu cafeaua devreme pt ca vreau sa va comunic ceva, dar as prefera sa nu fiti treze pt ca mi-ar fi mai greu.
Mutumesc de urari tuturor.
N-am intrat in ultimele zile pt ca... nu vreau sa stric atmosfera.
Nu vreau sa fiu off topic, dar mi-ati fost alaturi si meritati sa stiti. Oricum nu mai pot sa mint si sa ma prefac fericita cand nu sunt.
BB este intr-adevar bine, nu sunt probleme cu el si sper sa nici nu fie. Problema e ca se pare ca voi ramane singura cu doi copii
. Cred ca ma asteapta un divort urat. Asta e. Nu-s nici prima, nici ultima.
V-am spus asta nu pt ca am nevoie de compasiunea voastra, ci pt ca voi intra destul de rar si nu vreau sa va ganditi ca ar fi ceva in neregula cu sarcina.
Fetele noi, bine ati venit! Sarcini usoare si la termen
In rest... va pup pe toate, va iubesc, o sa va citesc cu sfintenie si poate voi avea putere sa raman alaturi de voi si sa va mai scriu. Aveti grija de voi si de bb-ici. Sunt cei mai importanti.

Ariciu
in 12+ si mamica de
de 3 ani
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
Ariciule, ce sa spun ... nici n-am cuvinte, imi pare tare rau...nu pot decat sa sper ca se va rezolva, in bine, cumva...dar tu stii cel mai bine. Nu pot sa-ti spun decat ca aici vei gasi oricand un sprijin, fie el doar un umar pe care sa te descarci. Incearca sa fii tare, nu-ti pot spune sa nu te stresezi caci evident n-ai sa poti...dar cat de des poti intra aici si te descarca, macar atat...
Chichiuta iti tin pumnii si te astept cu vesti bune.
Buburuza, bine ca e totul bine...aceeasi intrebare am si eu, daca ai facut analiza la toxo la acelasi laborator...am sa ma interesez si eu pe aici sa vad ce inseamna daca a crescut.
Clabuc, am mai auzit de asemenea cazuri si stiu ca totul va fi bine. Dar ca o curiozitate, asa...cum de nu s-o fi vazut pana acum???
12+ si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ariciu80 feteleAzi fac eu cafeaua devreme pt ca vreau sa va comunic ceva, dar as prefera sa nu fiti treze pt ca mi-ar fi mai greu. Mutumesc de urari tuturor. N-am intrat in ultimele zile pt ca... nu vreau sa stric atmosfera. Nu vreau sa fiu off topic, dar mi-ati fost alaturi si meritati sa stiti. Oricum nu mai pot sa mint si sa ma prefac fericita cand nu sunt. BB este intr-adevar bine, nu sunt probleme cu el si sper sa nici nu fie. Problema e ca se pare ca voi ramane singura cu doi copii ![]() . Cred ca ma asteapta un divort urat. Asta e. Nu-s nici prima, nici ultima.V-am spus asta nu pt ca am nevoie de compasiunea voastra, ci pt ca voi intra destul de rar si nu vreau sa va ganditi ca ar fi ceva in neregula cu sarcina. Fetele noi, bine ati venit! Sarcini usoare si la termen ![]() In rest... va pup pe toate, va iubesc, o sa va citesc cu sfintenie si poate voi avea putere sa raman alaturi de voi si sa va mai scriu. Aveti grija de voi si de bb-ici. Sunt cei mai importanti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ariciu in 12+ si mamica de de 3 ani |
Arici, pogonici, mi-a stat inima in loc cand am inceput sa citesc, am crezut ca e ceva cu bebe...Bine ca sunteti sanatosi! Imi pare rau ca ai probleme, mai ales acum, dar poate e mai bine, ai sa fii mai linistita dupa...stiu ca-ti este greu, te crde, insa intra mai des si stai de vorba cu noi, poate o sa-ti faca mai bine. Fii tare pentru copiii tai, ei merita asta!
Ai grija de tine si te imbratisam strans de tot, toate fetele de aici! 

Lora, mami de Iustina si

16+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Tocmai am fost de mi-a luat sange pentru DT...brrr..
Am intrebat pe o colega care lucreaza la un lab de analize si mi-a zis ca niciodata nu vor iesi aceleasi valori chiar aceleiasi persoane...Pt. Buburuza scriam
(eu is un pic lesinata ca n-am mancat nika si mi-au luat astia sange)...asa, deci e normal sa varieze valorile alea la IGG, n-o sa iasa niciodata la fel....cam asa mi-a zis.
12+ si mamica de
Bianca
ioana_naomi spune:
Neata Burtici astazi ziua se prezinta mai frumoasa.
Chichiutza Bafa la eco, asteptam vesti bune!
Ariciu imi pare nespus de rau sa aud asta ... dar cum spun si fetele trebui sa fi tare pentru tine si mai ales pentru copilasii tai, si atunci cand mai ai timp te asteptam, cred ca e bine sa te mai descarci din cand in cand. Te
si vorba "cand o usa se inchide alta se deschide" eu am simtit-o pe pielea mea si este adevarata, cateodata dupa "usa" deschisa gasesti lucruri chiar mai bune!
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png