Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Mari-Mariuk spune:
Moshulik, e greu cu subiectul sex, mai ales cand ai interdictie pana la a 4-a luna!!!
Mari-Mariuk spune:
Am mai citit despre kg in plus... eu am luat 3 sigur...sunt asezate cat de cat proportionat (asa zice sotul
), si totusi mie mi se pare ca mi s-a dublat masura la sutien
.. am si eu un "colacel" si chiar se vede si burtica de cateva zile...
Chiar, de maine scriu 12+!
Mariuk 11+
LoraG76 spune:
mushulik, viata sexuala? Defineste-o! Ma duc sa caut in dex! Sincer, la prima sarcina n-au fost probleme, dar acum...parca lipseste cheful si mi-e si teama, pentru ca la inceput am avut si eu ceva probleme cu placenta desprinsa...deci ma duc sa caut in dex ce-i aia! ![]()

Nushulicaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Felicitaaaaaari!!!!! 

Lora, mami de Iustina si 
16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk Moshulik, e greu cu subiectul sex, mai ales cand ai interdictie pana la a 4-a luna!!! |
mari-maruik, dar cine ti-a interzis si de ce?
Moshulik
+8
crina-s spune:
Nushulica felicitari pentru baietel!
Moshulik la mine pe fisa scrie de fiecare data doctora repaos total la pat si repaos sexul, asa ca.....ma duc si eu la suplimentul de la dex....
13+
crina 
maya71 spune:
Buburuzoooo, trimite/l la noi aici sa/l dam prin smoala cu fulgi de gaina... sa/l batjocorim putin mai mult si sa/l facem de rusine prin targ. Haaaaa, ce idei imi vin... pai daca te baga la idei... merita!
ioana_naomi spune:
musulik eu nu am avut interdictii, si ne-am continuat viata sexuala ca si cum nu ar fi bb, bine nici chiar asa...recunosc. Dr. n-a zis contactul sexual este posibil dar nu ca la varsta voastra (eu am 24 si tati 30) ci ca la varsta mea (el are in jur de 40 si ceva)
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
maya71 spune:
Loriiii, cum te simti, esti mai bine? sau ai plecat la sanius... (glumesc) sper ca esti mai bine. Las/o mai usurel cu mersul pe jos si vezi si tu cum te simti, poti si ai cu ce sa faci comparatie :)
Fetelor, (acuma ma plang) inca nu am emoticoane.le, duminica si luni am scris mes. la 'probleme tehnice' si niciun raspuns :( Cred ca au fugit si ei dupa ele si nu reusesc sa se adune...:)
LoredanaB spune:
Buburuza felicitari pentru caruciorul
.Sunt de acord cu fetele...nu te stresa pana nu repeti analizele sa fi sigura ca sunt corecte.
Nushulica te felicit si pe tine pentru caruciorul
! Stai cuminte in pat!
Mari-Mariuk crede-ma ca nu-mi mai sta mintea la
.In primele 2 luni zici ca atunci ne-am redescoperit, aveam pofta nu gluma.Nu stiu ce sa intamplat dar acuma sotul imi zice ca ma "bazaie"iar eu dorm dusa.
Cat despre kg in plus....la mine deocamdata 0. Sunt curioasa cat o sa pun sarcina asta.Cu Eric am pus 7 kg.
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
maya71 spune:
Nushulica... cuculet. BRAVOOOOO
Clabucel/balonas... esti o fetita cu fetita. Ce dragalas...
Pupici pe obrajori... iupyyyy