Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
crina-s spune:
Loredana deobicei la durerile de burtica se cam recomanda repaos, incearca sa mergi mai putin pe jos o perioada. 

Fulguta miresica....Doamne la cate nunti trebuie sa mergem in primavara asta.....![]()
![]()
Casa de piatra!
13+
crina 
LoraG76 spune:
Clabuc, felicitari pt. bebelina! Sigur o sa fie bine, ai sa vezi! 
Buburuzo, felicitari si tie pt. bebe, ca e totul ok cu el!
Mi s-a taiat respiratia cand am citit vesti bune si mai putin bune...eu cred ca e cazul sa schimbi medicul, mama lui...pai aia nu stie, aia nu stie...la naiba, ca ma enerveaza pe mine! Cum sa lase o mama asa, cu sufletul la gura? Ia trimite-l pe mana noastra, ca-l invatam noi ce trebuie sa spuna! Acum serios, poate nu ti-au facut bine analizele, mai stii...nu le poti repeta si sa mergi la alt medic cu ele?
Fug sa fac un dus, ca tre' sa ajunga fie-mea de la engleza si dupa aia nu mai am timp...am de jucat piticot, comoara piratilor si macaua..prestam toti 3 in fiecare seara!
Lora, mami de Iustina si 
16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Kamy felicitari pentru bebita.Ai grija sa u faci eforturi mari daca ai sarcina jos, mie asa mi-a zis doctorita. 13+ crina ![]() |
Merci de sfat, Crina!

Denis, baietoiul meu
POZE
15+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
crina-s spune:
Buburuza felicitari pentru bebe!Trebuie sa te linistesti pana maine, poate e o gresala, sau daca nu, in cel mai rau caz sigur exista un tratament.
Iti tin pumnii stransi.

13+
crina 
nushulica spune:
IT'S A BOY!IT'S A BOY!!!

l-am vazut azi e f jucaus si zburdalnic!
este bine,sanatos dar mama trebuie sa serveasca iar pat din cauza unei mici problemute cu operatia de cezariana
felicitari eveline

de
David si
11+
Andreea82 spune:
Felicitari fetelor pentru bebelusii frumosi si cuminti din burtica!
Buburuza, ai facut analizele la acelasi laborator? Intreb pentru ca eu am facut o data o analiza in 2 locuri diferite si bineinteles ca au si iesit valori diferite...au alte plaje de valori fiecare. Incearca sa te linistesti oricum si gandeste-te sa schimbi medicul, serios! Adica macar sa-ti fi spus ce insemna valoarea actuala, necomparata cu cea veche.
Dar, in primul rand, trebuie sa te linistesti pana afli ceva concret!
Eu va urez de pe acum noapte buna si vise frumoase ca ma pun cu sotu' la un film!
ioana_naomi spune:
Clabuc feliciari pentru fetita draguta si sanatoasa !
Buburuzel, linistestete eu am auzit atatea cazuri in care nu stiu ce vorbesc oamenii astia si dau rezultate total aiurea.... cred la fel cum zic si fetele sa mai incerci si un alt doctor, iti tinem pumni sa sti
!!!
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
ioana_naomi spune:
nushulica felicitari pentru bebe bleu
, sa fie sanatos si plin de viata !
Lora joaca placuta !
Andreea vizionare placuta si somn usor si bebe linistit!
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
moshulik spune:
Burtici, problema (mai bine zis, nedumerire
):
voi v-ati reluat viata sexuala?![]()
sau mai asteptati?
Poate burticile care sunt deja mamici ne pot lamuri...![]()
Moshulik
+8
Mari-Mariuk spune:
Buna seara!
in sfarsit si eu pe aici...vad ca ati scris azi, nu gluma!!! mi-a luat aproximativ jumatate de ora sa trec foarte repede peste tot ce s-a scris.
Bun vvenit noilor burtici, Clary: CASA DE PIATRA! felicitari celor ce si-au vazut bebicii la eco!
Eu inca nu stiu cand o sa ajung la dr...dar voi incerca sa fie saptamana aceasta.
Mariuk 11+