Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
andra_b spune:
Salutti! Am avut de recuperat nu gluma!!
Ana si eu sper ca am trecut de perioada critica, sa vedem ce zice nenea doctoru!
Parca tot am emotii inca...
Chichiutza o sa merg lunia ce vine la eco, Doamne ajuta! Nu mai e chiar asa mult, ma bucur ca am rezistat 4 saptamani! Felicitari pentru saptamana in plus! 
Alina felicitari pentru semnatura! 
vanny si eu iti doresc sa fie bine cu chisturile!!! 
Ioana eu nu am primit de la medic nici o lista pentru greutate... dar cred ca sunt pe net... ![]()
Crina ma bucur tare mult pentru progresul bebicului si burticii tale!!! 
Buburuza vai nu imi venea sa cred cate saptamani ai acolo! Ce tareeeee!!! Si eu vreau!
Felicitari pentru bebe! Si pentru celalata chestie nu stiu daca merita sa te consumi, anticorpi oricum aveai dinainte... 
Alina si Fulguta bine ati venit si sarcina usoara!! 
Clary casa de piatra, sunt foarte frumoase pozele! Si cate flori ai primit! ![]()
Eveline ce mare e bebele tau! Felicitari si ca ai aflat ce este! 
Kamy m-am bucur si pt tine ca l-ai vazut pe bebe, acum esti mai linistita!! Si felicitari pentru semnatura! 
Mihaelka maine e randul tau sa aduci vesti bune, ce fain! ![]()
Clabuc eu nu stiu nimic de problemitza asta iti doresc sa fie totul OK! E sigur ca mai era ceva acolo? Pana acum nu s-a vazut nimic?? 
Nushulika felicitari pentru baietel, ce rapid ai aflat! ![]()
Mariuk felicitari pentru saptamana 12! 
Maya din nou emoticoanele alea, bata-le focu'! Te
!
Iertare ca m-am lungit atat dar asa am simtit sa va scriu...... ![]()
Eu sper ca saptamana ce vine sa fiu libera dar nici asa nu cred ca pot sa intru mult pentru ca am mai multe de facut pe-acasa, plus vizite pe la dr, o prietena proaspata mamica si asa o sa treaca de repede! ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
andra_b spune:
Mesajul meu arata ca un pomelnic 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
12+ cu bebe mic
LoredanaB spune:
Maya de cand ne-am intors cu piticul din parc, stau numai in pat, mananc in pat.Dar daca ma ridic in picioare durerea e tot acolo.Sa vad cum trece ziua de maine si imi sun doctorul sau merg la clinica.Saptamana viitoare mergem in romania si mi frica sa nu ma apuce ceva pe acolo.Spitalele din SM sunt horror
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
ioana_naomi spune:
burtici ne bagam si nou in patut ca ne cam ia somnicul 
Va
acesc pe toate!!! Somn usor !!!
burtica de 15+ yupiiiii !!!
http://lpmf.lilypie.com/BJVkp2.png
Fistiq spune:
Buna seara!
Ma bucur pt vestile bune de la eco. Felicitari!!
Buburuzo, incearca sa nu-ti faci prea multe griji ca va dauneaza. Stiu ca e greu, dar eventual repeta analiza si mai vezi si parerea altor medici. 
Moshulik, daca nu ai probleme care sa fie agravate, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Din cite inteleg, medicul nu ti-a facut precizari in acest sens...
Mie mi-a zis asa ”sunteti insarcinata nu bolnava! aveti voie activitati sportive cu moderatie, aveti voie sa faceti sex”.
Sigur, noi suntem mai atenti, ne mai infrinam pasiunea, dar ne bucuram unul de altul pina... s-o mai putea! ![]()
Si uite si niste recomandari: http://mamici.ele.ro/Mama/Sarcina/Pozitii-sexuale-in-timpul-sarcinii_--a11005.html
-------------------------------------
12+
nataliaz spune:
Buna la toata lumea!
Si sa aveti o primavara frumoasa!
Ma inscriu si eu pe lista mamicilor de septembrie octombrie 2010.
Burtica noastra
are 14 saptamani si e in crestere.
Despre bebitza inca nu stim ce e ,dar vom afla in curand.
Fistiq spune:
Alina, Fulguta si nataliaz, va urez si eu bun venit in odisee. Sarcina usoara si la termen, cu bebelusi frumosi si sanatosi!! 

-------------------------------------
12+
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Buna fetelor! Acum am reusit si eu sa intru, sa recuperez de citit capitolele restante si sa va si scriu cate ceva despre noi (noutatile). Am inceput vineri serviciul si va dati seama ca de-abia am avut timp sa erspir zilele astea. Acum sunt mai ok cu timpul si m-am gandit sa va mai scriu sa nu uitati de mine. Azi dimineata am avut programarea la Medsana, pentru echografia de masurara a pliului nucal (translucenta nucala). Bebe e bine, dar a fost altceva ce m-a bulversat, cu toate ca e un pic cam mult spus: mi-a zis doctorul respectiv ca pare sa fi fost sarcina gemelara, dar ca unul din embrioni s-a oprit la un moment dat din evolutie si ca parea ca deja se absoarbe in uter. Am ramas cu gura cascata, va dati seama. A zis ca, in mod normal, ar trebui sa se absoarba de tot in uter, dar mi-e frica sa nu afecteze in vreun fel pe bebe, voi stiti ceva de cazuri asemanatoare? Bebe e bine: CRL: 5,02 cm; TN: 1,38 mm, frecventa cardiaca: 167 batai/minut, col: 4 cm. A spus ca, in proportie de 70% e fetita, dar o sa stiu sigur (cred) pe 19 aprilie cand merg la Iosup la morfo-fetala. Cam astea sunt noutatile. Va rog eu, daca stit ceva de un caz asemanator (sarcina gemelara in care unul din embrioni s-a oprit din evolutie) sa-mi spuneti si mie cum a decurs sarcina cu embrionul normal dezvoltat. LA MULTI ANI ARICIULE!!! (scuza-mi intarzierea) CASA DE PIATRA CLARY!!! FELICITARI EVELINE!!! LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 11+Poze Clarinda |
Eu am fost in cazul tau.Nu-ti face pb. cum ti-a spus si dr, se absoarbe singur embrionul oprit din evolutie, fara pb. de dezvoltare pentru celalalt embrion.Cica majoritatea femeilor au sarcina gemelara la inceput, insa doar cu dezvoltarea unui singur embrion.
Capul sus totul va fi bine!

in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
maya71 spune:
Madutza, Yoni... unde sunteti? Dati/mi un 'ghiont' ca sa stiu ca ma auziti. Hai ca am ceva ptr noi... de la o buburuza draga. Sper sa ne ajute...
http://www.woomb.org/bom/lit/teach/cyclevars1_ro.html
Astept si parerile voastre...:)
Kamy13 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andra_b Mesajul meu arata ca un pomelnic ![]() Ale ------------------------------ Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit. ----------------------------- 12+ cu bebe mic |
Noi ne bucuram ca ne "pomenesti" pe fiecare in parte !

Ale, tu cand ai urmatoarea ecografie? Asteptam si de la tine vesti bune!
Denis, baietoiul meu
POZE
15+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si