Trucuri pentru a te imbraca super (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,da sunt piele intoarsa!Sti ca eu sunt clasica la pantofi,ca doar m-ai vazut incaltata!
Pe Mendeleev,spre Amzei sunt 2 mazagine de pantofi foarte misto,unu e Corso Como,celalalt nu stiu cum se numeste,dar chiar azi am vazut niste pantofi superbi si genti asemenea!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Bun venit si pe la Trucuri....!!!!
Sunt superbe. M-am imbolnavit....

Geniest,dar uite ca livreaza si in Ro...Pana acum,din cauza ca aveau filiala si la noi in tara,La Redoute Fr nu livra in Ro...dar acu' vad c-a aparut pe lista...

Sau nu te tenteaza sa cumperi incaltaminte on line?

Eu am luat de pe site-ul din Ro sandalutele astea si am fost foarte multumita (pentru la vara...ca sa le asortez la tinute navy ).Sandalutele mele sunt pe argintiu...sper acum sa fie si comode...www.laredoute.ro/incaltaminte-accesorii/sandale-papuci/autre-sandale-11761.html" target="_blank">http://www.laredoute.ro/incaltaminte-accesorii/sandale-papuci/autre-sandale-11761.html

Tumpi,realmente ma innebunesti cu link-urile tale pt pantofi si sandale...le vreau pe toate
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mi se pare excelenta ideea cu pozele noastre in diferite tinute, sa vad ce gasesc totusi.

Am umblat zilele trecute un pic prin magazine si vad ca se poarta foarte mult tinutele marinaresti ( navy cu alb). Am o pereche de pantaloni drepti, dungi verticale alb/navy si mereu mi-a fost greu sa ii asortez, mai ales cu incaltarile potrivite. Aveti ceva idei?

Mai am si o fustita navy, iar nu stiu niciodata cu ce incaltari sa o iau...in partea de sus am un sacou bej cambrat cu care merge bine, dar nu stiu ce bluza ( culoare) sa pun sub sacou.

Help ca eu sunt caz pierdut . Pun poze daca gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Carina, da, intr-adevar la incaltaminte nu prea m-as baga sa cumpar online.
Esti sigura ca livreaza in RO? Cred ca a ramas steagul din greseala. Trebuie sa intram la Redoutiste ca acolo sigur se stie...

Puskin eu as zice ROSU la toate intrebarile tale. Si bluza si incaltari.

O zi frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin
Am o pereche de pantaloni drepti, dungi verticale alb/navy si mereu mi-a fost greu sa ii asortez, mai ales cu incaltarile potrivite. Aveti ceva idei?

eu, eu! cu o pereche pe care am ochit-o zilele trecute pentru mine, dar n-am la ce s-o port inca. imi dadusi ideea de pantaloni tu. :-))

uite aici: Candie's Tuxxedo Oxford for Women. ar trebui sa se deschida catalogul la pagina a doua, iar pantofii sunt cei din coltul dreapta jos, aia alb-negru.

si bluza ar putea fi asta, dar rosie, sau asta, sau asta.

iar geanta, ceva de genul si culorile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Geniest, merge rosul, asa-i .

Conchita, nu pot vedea pantofii. Geanta e superba!!!!!

Am pus poze cu cateva tinute http://picasaweb.google.com/puskin7/Toalete Fiti necrutatoare ca stiu ca am mult de invatat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

puskin, da la cautare marca de pantof si apare. nu stiu de ce nu se deschide direct la pagina doi. iar linkul tau cu tinutele e blank, nu se deschide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Puskin, necrutatoare, as fi , dar ai toalete frumoase si nu nimic e de criticat. Invidioasa , da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

puskin, da la cautare marca de pantof si apare. nu stiu de ce nu se deschide direct la pagina doi. iar linkul tau cu tinutele e blank, nu se deschide...

nimic

Da clik acolo in dreapta unde scrie numele. la mine asa merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

foarte fain subiectul asta! va urmaresc si invat.
conchita, si io astept poze cu tineee!

Mergi la inceput